αχαχαχαχαχαχααχαχαχ
και να χω και το σκυλο να ξελιγωνεται απο κατω! :P
Printable View
αχαχαχαχαχαχααχαχαχ
και να χω και το σκυλο να ξελιγωνεται απο κατω! :P
του δινεις ωμο κρεας;
ενας γνωστος,εδινε ωμο στην γατα αν ποτε λεει το εσκαγε απο το σπιτι,να ειχε το ενστικτο της επιβιωσης :rolleyes:
καλα εκανε ο ανθρωπος, ετσι κι αλλιως ωμο κρεας ειναι φτιαγμενη να τρωει.
αν και στην πολη τι θα εβρισκε στα σκουπιδια? μονο ωμα δε θα τα βρισκε.
τεσπα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν περιγραφω αλλοοοοοοοοοοοοοο
πειναω
να σου πω την αλήθεια μου βγηκε τέτοιο κομπλεξ κατωτερότητας κ στη συνέχεια στεναχώρια που δεν συγκεντρώθηκα κ πολύ στην παρέα..και το σύνδρομο κατωτεροτητας δεν περιορίστηκε μονο στην εμφάνιση αλλά και σε ολα τα βασανιστηρια που υπεβαλλα κ υποβαλλω τον εαυτό μου, νιωθω ΚΑΙ ηλιθια συν τοις άλλοις, τελείως loser..Iσως να ειναι για καλο αυτη η αυτοκριτικη δεν ξερω..περυσι τετοιον καιρο ήμουν ενα ζωντανο πτωμα πορωμενο με τα κοκαλα του..πάλι καλά να λέω που δεν έχασα τελειως την μπαλαQuote:
Originally posted by click
περασες καλα?
δεν πεινας . κοβω το κεφαλι μου
ΘΕΛΩ ΤΣΙΖΚΕΗΚ
αρα εισαι παρα πολυ καλυτερα σε συγκριση με περσι.
κατα ταλλα, δεν ξερω, ισως εισαι υπερβολικη.
δηλαδη πώς πηγες?
αλουστη, αχτενιστη με μουστακι, φρυδι καραμανλη και παπουδιστικα ρουχα?
υπαγε οπισω μου:shocked2:
Quote:
Originally posted by click
αρα εισαι παρα πολυ καλυτερα σε συγκριση με περσι.
κατα ταλλα, δεν ξερω, ισως εισαι υπερβολικη.
δηλαδη πώς πηγες?
αλουστη, αχτενιστη με μουστακι, φρυδι καραμανλη και παπουδιστικα ρουχα?
ΟΧΙ ΡΕ!Ντάξει με έπεισες..υπάρχουν κ χειρότερα..:shocked2: Πήγα με ένα παντελόνι απο αυτά τα φαρδιά με τις τσέπες(κομπλεξ), μια πρόχειρη κοτσίδα(βαρεμάρα), άβαφη τελειως(ματαιότητα),με δυο στρέμματα μαυρους κυκλους(κραιπάλες) , φαγωμένα νυχια(άγχος) και οι άλλες ήταν θεες!Ε, θες κ άλλα??!
ενα καθημερινο κοριτσι δηλαδη που απλα δεν εκατσε να βαφτει και να βαψει το νυχι.
τιποτα αρκετο για να μη μπορεις να συγκεντρωθεις να περασεις καλα.
κατανοητο παντως, τοχω παθει απειρες φορες.
νεξτ ταημ μη βαλεις φαρδυ με τσεπες, δεν εισαι μελος των ημισκουμπρια κοπελια......
και βαλε κονσιλερ μασκαρα και ρουζ!
αντε!
χαζη
χα χα ΓΙΟ!αμ το αθλητικο παπούτσι που το πας??Και οι άλλες ήταν με τα κολαν και την μποτα, πραγματικα ήμασταν λες κ ειχαν βγει 2 φιλεναδες να τα πουνε και ειχαν παρει μαζι και το υπηρετικο προσωπικο να τους κραταει την ομπρέλλα:lol::lol::lol: Καλα οχι οτι ποτε με θυμαμαι με άψογο νυχι κ μαλλι , γενικα είμαι οπαδος του φυσικου, αλλά τωρα πλεον έχει παραγινει η κατασταση!
υγ. συκωτι ψητο με γιαουρτι κ πιλάφι....ΕΡΩΤΑΣ!(για να μην πω τπτ άλλο:starhit:)
ασε γιατι το σβεστιο δεσμευει την απορροφηση σιδηρου γαμω το κερατο μου γαμω και δεν μπορουσα να φαω τυρι.
σιχτηρ.......
ωραιο ηταν παντως ή εγω πεινουσα υπερβολικα.............................. ....:lol:
μπαρδον??????????????????????Quote:
Originally posted by mitsokolo
δεν πεινας . κοβω το κεφαλι μου
:P