-
το ξερω :sniffle:
μεταξυ μας ειναι η πρωτη φορα που απολαμβανω τους υπολοιπους να μου λενε να φαωωωω!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχα
παντα ακουγα....παλι θα φας? αστο κατω δεν σου χρειαζεται.....και αλλα τετοια....κ τωρα ολοι λενε....μα φαε κατι σε παρακαλω.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!1χαχα χαχαχαχαχα
το εχεις περασει κ ξερεις....ειναι πολυ δυσκολο να μην τρως.......κ εγω προτιμω να νιωθω υγιης και να χανω 4-5 κιλακια το μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes::ye s:
-
είναι δύσκολο όχι από άποψη πείνας, αλλά από δύναμη του σώματος.
Και πίστεψέ με, μπορεί τα 4-5 κιλάκια τον μήνα να ακούγονται λίγα, αλλά είναι χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια!!! Ενώ πριν χρειαζόταν να πεινάσεις, να κάνεις μια αυστηρή δίαιτα, και αν τα κατάφερνες να τα χάσεις!
-
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!και αν χανω 5 το μηνα μεχρι τον Ιουλιο θα εχω χασει.....αλλα...15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:o:o:o τελειοοοοοο?????????????????
-
χεχεχε Υπεροχο!!!!!! Εγω τώρα 2 βδομαδες εχω χάσει 3. Αν πουμε ότι καθε μήνα χανω 5 κιλά, σημαίνει πως Ιουνιο μπαίνω δυψίφιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δυψίφιο έχει να δω από την πρώτη γυμνασίου που ήμουνα 99!!!!!!!!
-
χιχιχιιχιχιχιχιχιχχ:thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
χιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχι χιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!εγω ανυπομονω για το 8.........αχ!
-
Κοντά είσαι, μέχρι Μάιο θα το έχεις δει!!!!!!!
-
αν το εχω δει μεχρι μαιο θα με κλαινε οι ρεγγες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε λιγες μερες δηλαδη αλλα τοσα????απαπαπαπαπαπαπα........ .χχιχιιχιχιχιχι:crazy:
-
αρα τωρα που θα χασεις πιο πολλα θα γινεις πιτσιρικα! του δημοτικου??? χιχι ευχομαι τωρα που δε θα δουλευεις να σε πετυχω στο σκαιπ!
-
Λες να περνάν τον άντρα μου για παιδεραστή? αχαχαχαχαχαχα
-
χαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλημέρα!!!!!! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Τελικά έκανα χθες το βράδυ τις φλαούνες μου για να μην έχω σήμερα τον μικρό να με ενοχλά. Εκανα το μεσημέρι την γέμιση, γιατί πρέπει να κάτσει κάπιες ώρες, έκανα γύρω στις 8 το βράδυ την ζύμη μου (μου περίπου 30 λεπτά να την φτιάξω αφού ήταν και αρκετή!!!) και στις 10μιση ξεκίνησα. Η ζύμη θέλει 2 ώρες να φουσκώσει.
Τελείωσα την κατασκευή περίπου στις 1μιση και περίμενα να τις ψήσω ταψί-ταψί. Τελείωσα με το ψήσιμο στις 4 το πρωί!!!!!!!
έφτιαξα 24 φλαούνες κανονικές του τυριού, και 13 με μυζίθρα που είναι πιο ελαφριές και πιο υγιηνές (η μαμά έχει πολύ ψιλή χολιστερόλη και δεν μπορεί να φάει κανονικές φλαούνες, παρά μόνο με μυζίθρα). Επίσεις έφτιαξα 2 πιτες με ελιές μαυρες και 1 πίτα με χαλούμι για τον άντρα μου, μπας και καταφέρω να γλυτώσω τις φλαούνες μου καμιά μέρα από τα χέρια του, ή καλύτερα από το στόμα του!!!!!
Σήμερα το πρωί κόψαμε και δοκιμάσαμε μία από το κάθε είδος, και είναι υπέροχες!!!!!!!!!!!!!
Αχ είμαι τόσο πολύ με ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα!!!!!
Τις φωτογράφισα, και θα σας τις ανεβάσω πιο μετά!!!
Ηρθε και η μαμά, χώρισε μια από κάθε είδος για κάθε θεία μου, πήρε και αυτή τις μισές και μου έμεινας εμένα οι υπόλοιπες!!!!
Τώρα θα μου πείτε έβαλα εγώ τον κόπο, ξενίχτυσα, και θα τις φαν άλλοι? δεν πειράζει, παρά να τις βλέπω και να θέλω να φάω συνεχώς, καλύτερα να φύγουν!!!
Φιλάκια προς το παρόν!!!!
-
μονο που τα διαβασα μου ετρεξαν τα σαλια... χιχι καλοφαγοτες! Ναι
ειναι,καλυτερα που τις μοιρασες! να χαρεις κ με την χαρα των αλλων οταν τις καταβροχδιζουν.... χιχι
-
Οταν στις έδειξα κιόλας κούκλα μου πως ένοιωσες? !!!!!
-
χαχαχαα ετοιμη να ορμηξω!!!!! μαλλον θα κανω καλτσουνακια το βραδυ για να μου φυγει η ζηλια! :P
-
Κούκλα μου κάνε ότι θες για να σου φύγει η ζήλια, αλλά μην έρθεις μετά και να λες πως τα 2 κιλά που πήρε μετά την επίσκεψη στο γιατρό έγιναν 4!!!!! Ξέρεις γιατί το λέω!!!