Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τι εγινε ρε παιδια?Μονο εγω πειναω τελικα?Να σας πω τι εφαγα εχθες.
Πρωι τιποτα γιατι ξυπνησα στις 10.
Δεκατιανο μια μπανανα με ενα πολυ μεγαλο ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.Μετα απο λιγο μια μεγαλη φετα ψωμι χωριατικο κ 2 μανταρινια.
Μεσημερι ενα πιατο σουπα βαθυ γεματο πανω απο το χωρισμα που κανει με μοσχαρι πατατα καροτο κολοκυθι σελινο,κρεμμυδι κ μανεστρακι.
Απογευματινο ενα γιαουρτι με φρουτο 2 μανταρινια κ μια φετα ψωμι χωριατικο.
Βραδυ ενα πιατο σουπα ελαχιστο πιο λιγο απο το μεσημερι κ αργοτερα μια πιττα με σουβλακι ντοματα απ'ολα δηλ.
Σημερα:Πρωι Τιποτα γιατι επρεπε να παω σε γιατρο νηστικη.
Δεκατιανο μια μπανανα με μια φρυγανια κ ενα μεγαλο κομματι γραβιερα.Μετα ενα πορτοκαλι.
Μεσημερι ρυζι με κιμα ,μια μπουκια βακαλαο τηγανιτο κ μια κουταλια μεγαλη σκορδαλια.Αργοτερα ενα κεκακι με σοκολατα.
Απογευματινο μια γωνια ψωμι με γραβιερα κ ενα τσαι λιπτον χωρις ζαχαρη.
Βραδυ ενα σαντουιτς με ψωμι γραβιερα κ κοτοπουλο ψητο.
Το ευχαριστο ειναι οτι η ζυγαρια εδειξε 89,900!!!Δηλ σπασαμε το φραγμα των 90!Την περασμενη εβδομαδα ειχα κατακρατηση υγρων κ η ζυγαρια δεν κουνηθηκε καθολου.
βρεεεεεεεεεεεεεεεεε ελάττωσε λίγο το ψωμί!!!!!εγώ θα είμαι ειλικρινής,δεν μπορώ να φάω όσα έφαγες,μάλλον εμετό θα έκανα με όλα αυτά αλλά κ προ επέμβασης δεν μπορούσα να φάω πολλά πράγματα μαζεμένα πχ κ φρούτο κ τυρί κ ψωμί κοκ ,σούπα θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να φάω ένα γεμάτο πιάτο κ κρεατάκι ΑΛΛΑ με φουσκώνει γρήγορα κ μετά θέλω να τα βγαλω όλα,επομένως τρώω 1-1.5 κουτάλα και σκέψου προ επέμβασης έτρωγα 2 γεμάτα πιάτα...αχ ωραίες εποχές εκείνες :D