Failure doesn't mean you are a failure... it just means you haven't succeeded...... yet.
Robert Schuller
Printable View
Failure doesn't mean you are a failure... it just means you haven't succeeded...... yet.
Robert Schuller
αχ ρε Τασο πρωινιατικο, κωπηλατικη με αλτηρες, ασε με στον πονο μου που θα πρεπει να περιμενω μεχρι Σεπτεμβρη, κι αν!!! Μου λειπει πολυ...να εχω αλλο ενα κινητρο, να αδυνατισω μεχρι τοτε να νιωθω καλυτερα, πιο μαχημη. Πολλα κινητρα εχω ξαφνικα και αγχωθηκα!!
Τασο οταν θα αρχισω θα σε πεθανω στα μηνυματα, ή δε θα μου ξαναμιλησεις ή θα αρχισεις κι συ! Στο υπογραφω! Θα ειναι και εικονογραφημενα!!!
κι γω αρχιζω σημερα παλι, δε λεει αλλο, ενταξει χαλαρωσα αρκετα.Quote:
Originally posted by lineal
μπραβο μπραβο πας πολυ καλα ε;Quote:
Originally posted by sweetOctober
βρε βρε σαν τα κρυα τα νερα, σημερα ξεθαψα το θεμα που εγραφα και σε θυμηθηκα!!! περαστικα σε ολα, υπομονη, μολις ξεκουραστεις λιγο επιστρεφεις! Μου ελειψες! Ποσα κιλακια εισαι? Ειμαστε μαζι? (εμενα ειναι +2 απο το τικερ γιατι δεν ημουν καλο κοριτσι 2 μερες :P ). Σε περιμενω να επιστρεψεις!
** εχω πολυ καλο κινητρο για να χασω κιλα αργα σταθερα και για παντα...δεν αποκλειουμε πια το να κανουμε δευτερο παιδακι :) :) :) :) :) καταλαβαινεις τη χαρα μου!!!
εγω ειμαι 96.8 οσο λεει το τικερ μου,ειχα κολλησει στα 97-98-99 αντεβοκατεβαινα αλλα απο δευτερα ξεκινησα παλι δυναμικα γιατι νταξει φτανει το διαλειμμα!
χαιρομαι που πατε για 2ο κι εγω θελω πολυ αλλα ας χασω τα κιλα μου και βλεπουμε!!!
Για παιδακι βρε σε λιγα χρονια, οχι τωρα βεβαια με τοσα κιλα και τετοια κριση. Ομως το ειχαμε αποκλεισει, η αλλαγη ηταν ευχαριστη γιατι ειναι συνεπεια αλλων παραγοντων....επισης η αισθηση "δε θαα κανω αλλο παιδι" με σκοτωνε
Μαγδα μου μαγνητικη παντα ζητανε....ή και ακτινες. κι γω τα εχω αμελησει με την εγγυμοσυνη σιγα μην εκανα, κι ας επιτρεποταν μαγνητικη. πωπω πρεπει να παω για ξεσκονισμα, δεν εχω δικαιολογιες πια. Απο Σεπτεμβρη ΟΛΑ. Δεσμευομαι.
Παιδια πως κανετε αυτο με τα quote??? Ειναι πολυ δυσκολο δεν ειναι?
http://physio.gr/article_read.asp?id=641 μαλλον εχω αυτο στο λινκ.......................... απο περυσι, με εξαρση ανα διαστηματα. Πρεπει να το ειχα και στην εγγυμοσυνη προς το τελος αλλα τοτε δεν εδωσα σημασια.
Σε τί γιατρό παω? Εχω διαγνωμσνεο συνδρομο καρπιαιου σωληνα στο δεξι χερι και μετα τη γεννα εχω και στο αριστερο, αλλα οχι διαγνωσμενο (μουδιασματα, πονος, δε μπορεις να σηκωσεις αντικειμενα, σου πεφτουν). Επισης ειχα και θεμα με τον ενα μου ωμο προσφατα πολυ μεγαλο, αλλα εκει ειναι τραυματισμος απο το γυμναστηριο που...αναζωπυρωθηκε με το μωρο.
Σε τι γιατρο παω για ολα αυτα?
Φυσικα εχω και τη μεση μου παρα πολλα χρονια και ειχαπαει σε ορθοπεδικο, πρεπει να κανω ακτινες και μαγνητικη. Ειχα αρχισει να τα ψαχνω ολα πριν μεινω εγγυος αλλα εμεινα κατευθειαν και τα αμελησα.................................... ......νιωθω τυψεις τωρα που εχει περασει ενας χρονος και δεν τα κυνηγησα.
Οχι δεν είναι δύσκολο απλά αρχίζεις τη κάθε φράση με [κουοτ]Quote:
Μαγδα μου μαγνητικη παντα ζητανε....ή και ακτινες. κι γω τα εχω αμελησει με την εγγυμοσυνη σιγα μην εκανα, κι ας επιτρεποταν μαγνητικη. πωπω πρεπει να παω για ξεσκονισμα, δεν εχω δικαιολογιες πια. Απο Σεπτεμβρη ΟΛΑ. Δεσμευομαι.
Παιδια πως κανετε αυτο με τα quote??? Ειναι πολυ δυσκολο δεν ειναι?
και κλείνεις με [/κουοτ].
Οπου κουοτ=quote
και σβηνεις τα ενδιαμεσα? εννοω τα "απανωτα" quote πως τα κανετε, αν υπαρχει αλλο κολπο πχ να μαρκαρεις αυτα που θες? (λεω εγω τωρα η ασχετη)
Ξεκινάς κάνοντας quote το μήνυμα όπως πάντα. Στο σημείο που θέλεις να κάνεις το πρώτο σου σχόλιο κλείνεις τη παράγραφο με /quote. Αφού σχολιάσεις, πας παρακάτω στο μήνυμα ανοίγεις την επόμενη παράγραφο με quote πάλι και τη κλείνεις στο σημείο που θέλεις να σχολιάσεις με /quoteQuote:
και σβηνεις τα ενδιαμεσα? εννοω τα "απανωτα" quote πως τα κανετε, αν υπαρχει αλλο κολπο πχ να μαρκαρεις αυτα που θες? (λεω εγω τωρα η ασχετη)
πχ. αρχικό μήνυμα:
Γεια σου Δήμητρα
Τι κάνεις;
το κάνεις ως εξής
quote Γεια σου Δήμητρα /quote
Γεια σου Μάγδα
quote Τι κάνεις; /quote
καλά είμαι, εσύ;
*στα quote ανοίγεις και κλείνεις με []
και τα ενδιαμεσα τα σβηνεις? :puzzled: αν ναι ετσι ξερω να το κανω αλλα ειναι διαδικασια.....................στα προσωπικα μηνυματα πως το κανεις? παιρνεις οπως ειναι το quote και το πας για αποστολη με τις διορθωσεις που λες?
Σαρα σε ευχαριστω ειδα τη μεριδα σου, τωρα τρωω τα μπιφτεκια, 2 παλαμες εβαλα, 4 μικρα μπιφτεκακια, αμα χορτασω θα φαω λιγοτερο. Δεν ειμαι για πεινες σημερα, εχει παιδικο παρτυ. Και αυριο. Και αποφασισα στο ενα απο τα δυο να μη φαω τιποτε. Να κανω τη διαφορα. Γιατι πρεπει να τρωω στα παιδικα παρτυ? Ας βγω με μια φιλη να φαω.
Ναι, τα ενδιάμεσα τα σβήνεις!Quote:
και τα ενδιαμεσα τα σβηνεις? :puzzled: αν ναι ετσι ξερω να το κανω αλλα ειναι διαδικασια.....................στα προσωπικα μηνυματα πως το κανεις? παιρνεις οπως ειναι το quote και το πας για αποστολη με τις διορθωσεις που λες?
Σαρα σε ευχαριστω ειδα τη μεριδα σου, τωρα τρωω τα μπιφτεκια, 2 παλαμες εβαλα, 4 μικρα μπιφτεκακια, αμα χορτασω θα φαω λιγοτερο. Δεν ειμαι για πεινες σημερα, εχει παιδικο παρτυ. Και αυριο. Και αποφασισα στο ενα απο τα δυο να μη φαω τιποτε. Να κανω τη διαφορα. Γιατι πρεπει να τρωω στα παιδικα παρτυ? Ας βγω με μια φιλη να φαω.
Είναι διαδικασία πράγματι, αξίζει να το κάνεις μόνο σε μεγάλα μηνύματα για να έχεις control στο τι ειπώθηκε και τι απαντάς. Βοηθάει νομίζω για να γίνεται καλύτερος διάλογος.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά μηνύματα.
μεγαλη διαδικασια!!! Το εχω κανει σε προσωπικο μηνυμα, οπου και χανεσαι αν θες να απαντησεις μεχρι να γραψεις, ειδικα με ενα παιδι να σου τραβαει το χερι, τα ξεχνας. Η εντολη quote ισχυει μονο στο φορουμ? Τί κωδικας ειναι αυτος και που υπαρχει? Σας ζαλισα αλλα ξερω οτι τα ξερετε και ειπα να ρωτησω, οταν με βαρεθεις ρωτα με αν ζυγιστηκα σημερα :P
Πως τα καταφερα παλι;;;;
Απο το μεσημερι και μετα εφαγα κι εγω δεν ξερω τι!
Κι ανευ λογου και αιτιας
Νιωθω χαζη
Τοση προσπαθεια χαμενη
δεν είναι αργά σάρα! τουλάχιστον έφαγες σε καλή χρονική στιγμή.
εγώ σήμερα αποφάσισα να φάω σουβλάκι πίτα. έχω να φάω κρέας κανένα μήνα, οπότε το προγραμμάτισα και μετά τη γιόγκα, πίτα κόκα κόλα ζίρο και ταινία ;p
ναι αλλα απο ποσοτητα! γλυκα στο φουλ
κανείς δεν παχαίνει σε μια μέρα.
δεν αξίζει να χαλιόμαστε γι αυτό, πόσο μάλλον όταν το φαγητό υποτίθεται πως είναι απόλαυση!
το ξερω. απλα ειναι η αισθηση πως χανω τον ελεγχο καθε φορα που πλησιαζω το στοχο μου