-
Καλημέρα!
Ναι ναι Μαράκι...!!! Δεν μπορείς να φανταστείς τί ανακούφιση πήρα όταν είδα ότι έφυγαν απο πάνω μου άλλα 2.2....!!!
Εξάλλου φαίνονταν απο το σώμα μου ότι κάτι έχει αλλάξει... Αρχίζω να μπαίνω άνετα στα ρούχα μου και η κοιλιά μου έχει "μπεί" αρκετά! Πωπω... Απίστευτο μού φαίνεται ρε συ... Επιτέλους πήρα μπρος! ʼντε, πάμε για τα επόμενα 4 του μήνα τώρα!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!
Μαζί θα τα καταφέρουμε όλααααααααααααααααααααααα α!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη υπόθεση το φόρουμ...!!!
Μας εύχομαι καλές κατηφόρες λοιπόν και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Για σήμερα το πρόγραμμα έχει:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
2 digestive
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 αχλάδι μεγάλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
φακές - ψωμί - τυρί - σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
σαλάτα
τυρί cottage
Αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με πολύ νερό και λίγοοοοο περπάτημα (καθόσον το γυμναστήριο το έκοψα...) ολοκληρώνουν το προφίλ της εβδομαδιαίας διατροφής μου....
Φιλάκιαααααααααααααα!
-
Καλημέρα!
Εχω διαβάσει όλο το thread και αποφάσισα να γράψω κι εγώ σήμερα.
Είμαι 80-81 κιλά και έχς ύψος 1.65.
Κά8ε Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα και γράφω πόντους κλπ αλλά μέχρι την Τετάρτη τη χαλάω!
Είμα λαίμαργη γμτ και θέλω να τρώω όλο γλυκά :(
Ισως,λέω ΙΣΩΣ,αν αρχίσω να τα γράφω εδω να αντέξω λίιιιγο παραπάνω...μέχρι την Πέμπτη έστω!:P
-
Εβαλα και τικερ,για να δουμε φαίνεται?
χμμμ θα έχασα μέχρι και...200 γρ φτιάχνοντάς το χαχαχα!:roll:
-
Καλημερούδια arte και καλωσόρισες!
Η αλήθεια είναι ότι τα γλυκά σε παρασύρουν σε υπέρβαση του ορίου των πόντων αλλά όχι κατ'ανάγκη. Η δική μου άποψη είναι αρχικά να κάνεις μια βδομάδα διατροφή χωρίς γλυκά, έτσι για να μπείς στο κλίμα και για να δώσεις στον οργανισμό σου το μήνυμα ότι δεν είναι ανάγκη τα γλυκά αλλά επιθυμία ή ακόμη καλύτερα μια κακή συνήθεια. Στο λέω αυτό γιατί μέσα απο την μικρή μου εμπειρία και καθόσον γλυκατζού κατάλαβα ότι όσο μπουκώνομαι με γλυκά τόσο περισσότερο τα αποζητώ.... :bigsmile::bigsmile:
Αν μπορέσεις να κάνεις μια βδομάδα διατροφή "αποτοξίνωσης" απο τα γλυκά και βάλεις στο πρόγραμμα 3 φρούτα ημερησίως, αρκετό νερό και φαγητό χωρίς πολλά λιπαρα θα δεις ότι θα ο οργανισμός σου θα "απαντήσει"...!!! Σιγά σιγά μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα και γλυκά αλλά θα δεις ότι π.χ αν φας ένα πολύ μεγάλο και "πλούσιο" γλυκό θα σου στερήσει πόντους απο τον ημερίσιο σου στόχο τους οποίους πόντους θα μπορούσες να τους χρησιμοποιήσεις για να φας κάτι άλλο ή κάποια άλλα πράγματα! :wink2:
Πάντως το ww είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χάνεις βάρος αργά και σταθερά χωρίς πάρα πολύ κόπο. Δεν έχεις και πολλά κιλά παραπάνω οπότε θα σε βολέψει πολύ!
Καλή αρχή σου εύχομαι, να γράφεις κάθε μέρα και θα δεις ότι μια ιδέα είναι όλα! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Εδω είμαστε όλοι, να βοηθάμε όσο μπορούμε ο ένας τον άλλον και να ανταλλάσουμε απόψεις! Βοηθάει πολύ!
Καλή επιτυχία, καλωσόρισες και πάλι και ελπίζω να τα λέμε συχνά!
Φιλιά πολλά! :love::love:
-
μιας και κόλλησα το τοπικ κάνοντας το πρώτο ποστ της νέας σελίδας ποστάρω για να ξεκολλήσει...
Φιλάκιαααααα :love:
-
Ναι θα κάνω μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια να κόψω τα γλυκά έστω για λίγο,για να δούμε...
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα :starhit:
φιλιάάά!!!:love::love:
-
Θα περιμένουμε νέα σου εεεεεεεεεε!!!!!!! Μην μας ξεχάσεις!
Έχω χάσει Νεφέλη και Π-Κ !!!! Τί έγινε βρε παιδιά μας ξεχάσατε? :smirk::smirk::fake sniffle:
-
καλησπέρα σας
τα δικά μου νέα δεν είναι πολύ σπουδαία αν και υπήρξε μία πρόοδος στο θέμα των κιλών.
Αν εξαιρέσουμε τα 2 τελευταία χρόνια το μέγιστο που είχα φτάσει σε κιλά ήταν τα 95 με ύψος 1.70.
Σήμερα μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και ριζικές αλλαγές στην ζωή μου το βάρος μου ανέρχεται στα 98 κιλά. Έχω ξεκινήσει την προσπάθεια μου από τα 101.5 εδώ και περίπου 3 βδομάδες.
Ποτέ δεν ένιωσα ότι αφέθηκα στο θέμα της διατροφής και συνέχεια το μυαλό μου ήταν στο να μην παρεκτραπώ. Ουσιαστικά όταν ανέβηκα στην ζυγαριά πριν από λίγο καιρό βλέποντας τον 3ψήφιο έφαγα ένα πολύ μεγάλο χαστούκι, ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμα μεγαλύτερο όταν σκαλίζοντας το τόπικ είδα ότι ήμουν στα 80-82 σε κάποια φάση και προσπαθούσα με καλούς ρυθμούς να φτάσω το "θεωριτικά" ιδανικό βάρος. Όλο αυτό με βρήκε απροετοίμαστη, προσπαθώντας να καταλάβω το πως έγινε... πως αφέθηκα... πως ενώ ένιωθα ότι ήμουν σε διατροφή και πολλές φορές ένιωθα και στέρηση, αυτό που έγινε ήταν να πάρω κιλά κι όχι να χάσω. Με όση δύναμη και αυτοπεποίθηση μου απέμεινε ξεκίνησα μία νέα προσπάθεια και προσπαθώ να βρω ισορροπία.
Αν και σήμερα η ζυγαριά έδειξε 95 κιλά δεν πιστεύω τόση διαφορά σε λίγες μέρες. Φυσικά ένιωσα ότι ξεφούσκωσα κι ότι απαλλάχτηκα πολλά υγρά.
Αυτά από εμένα. Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
-
-
αχ βρε Νεφελη, ειναι αυτο που ειχα παθει εγω στα πολλα κιλα, απλα μια μερα ξυπνησα στα 106. δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτε...μαλιστα νομιζα οτι προσπαθουσα αλλα παραλληλα με διακιολογουσα λογω κοψιματος τσιγαρου...
σου ευχομαι μια καλη αρχη, ειναι το καλυτερο πο υμπορεις να κανεις τωρα, ποτε δεν ειναι αργα, οσο εισαι σε θεση να αρχιζεις απτην αρχη ολα γινονται...
Καθε αρχη ευχομαι να ειναι κ πιο κοντα στο στοχο σου καθε φορα...
-
καλησπέρα! να μπω και εγω στην παρέα σας; είμαι παλιό μέλος ww (ισόβιο) αλλά από όταν έκλεισαν πήραμε την πάνω βόλτα...ελαφρώς. Είμαι 1,74 με βάρος τώρα 87 κιλά(ήδη κάνω το point system και όταν ξεκίνησα πριν από ένα μήνα ήμουν89)
για το σωματότυπό μου τα 77κιλά θα ήταν ο.κ. θα προσπαθήσω αλλά θέλω συμπαράσταση γι'αυτό μπήκα στην ομάδα. κάθε βοήθεια δεκτή.
-
το μενού σήμερα: cornflakes,γάλα 1κ.γ μέλι -καφες.μπανανα 5π
μεσημ. χοιρινή μπριζόλα, σαλάτα με 2κ.γ λάδι μικρή φέτα ψωμί
μήλο 9π
βράδυ: χορτόπιτα αλλά ww. 4π και ενα μήλο.1π. σύνολο 19π.
-
Καλημέρα και πάλι σε ολες σας κορίτσια!
badgirl εγώ απο τότε που έκοψα το τσιγάρο πριν απο 3 χρόνια εχω βάλει 15 κιλα.
Πάντα ήμουν γύρω στα 60-65 και τώρα είμαι 80!Βέβαια τα οφέλη απο την διακοπή του καπνίσματος είναι τιτανοτεράστια οπότε δεν παραπονιέμαι...όχι πάααρα πολυ δηλαδή!:lol:
Σήμερα λοιπόν ξεκινάω κι εγώ με 1 καπουτσίνο,1 κουλούρι Θεσ. και 1 μήλο για πρωινο :thumbup:
-
Καλημέρα σας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Καταρχάς πολύ χαίρομαι που βλέπω ότι μαζεύομαστε πάλι στα γνωστά λημέρια!
Νεφελάκη, μην σε πτοεί το ότι πήρες κάποια κιλά. Μπορείς να τα χάσεις εύκολοα σχετικά μιας και τα πήρες σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνω ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας η άσχημη ψυχολογία αλλά είμαι σίγουρη ότι με την δύναμη και την υπομονή που έχεις θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα όσο γίνεται πιο ομαλά και γρήγορα. Αυτό που μετράει είναι η αρχή εξάλλου... Κατα τη γνώμη μου τα κιλά που πήρες δεν είναι όλα λίπος γι'αυτό κιόλας έχασες τόσα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Νερό πίνεις αρκετό έτσι δεν είναι?
Όλοι το πάθαμε αυτό κάποια στιγμή της ζωής μας, να βλέπουμε δηλαδή παλαιότερες προσπάθειες απο λιγότερα κιλά προς λιγότερα κιλά απο τα τωρινά. Να σου πω την αλήθεια, πριν ανέβω Θεσσαλονίκη κοιτούσα κάποια απο τα διαιτολόγια που είχα απο παλαιότερες προσπάθειές μου όπου έβλεπα ότι προσπαθούσα με συνετή προσπάθεια και πολλή θέληση να φτάσω απο τα 69 στο επιθυμητό και "ιδανικό" μου βάρος... Τώρα όμως είμαι και εγώ εδώ, στα 78 να προσπαθώ ακόμη. Είχα φτάσει και τα 87. Είχα χάσει τον έλεγχο... Μπορεί την περίοδο που ένιωθες ότι ήσουν σε στέρηση και διατροφή όντως κάποια απο τα κιλά να μην μπήκαν καν ή να χ'αθηκαν αλλά να αντισταθμίστηκαν απο άλλες μέρες που το όριο πόντων ξεπεράστηκε κατά πολύ. Δεν ξέρω ειλικρινά και ούτε θέλω να το παίξω ειδικός. Απλώς σου λέω ότι είμαι εδώ, παρεούλα και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια. "Πάμε γερά τώρα που γυρίζειιιιιιιιιιιι" αυτή είναι δική σου φράση την οποία έχω στην άκρη του μυαλού μου κάθε φορά που προσπαθώ και νιώθω ότι κάτι με πάει πίσω. Μη μασάς, όλα θα γίνουν! Εμείς είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για όλη την πορεία αλλά και το τέρμα!
Arte, και μόνο που έκοψες το τσιγάρο αυτό είναι μια μεγάλη μαγκιά και μια νίκη τεράστια!!!!!! Αφού κατάφερες να κάνεις αυτό μη φοβάσαι για τα κιλά, στο τσεπάκι τα έχεις!!!!!! :thumbup:
Angek, καλωσόρισες στην εύθυμη παρεούλα μας, σου εύχομαι καλές κατηφόρες και καλό κουράγιο! Βλέπω ότι τους 19 σου πόντους τους μοίρασες μια χαρά χθες. Χορτόπιτα αλά ww??? Μια χαρά σε βρίσκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους λοιπόν!
Το δικό μου πρόγραμμα έχει σήμερα:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
1 μπάρα δημητριακών με λευκή σοκολάτα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά έχει τις ίδιες θερμίδες με την άλλη)
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
1 αχλάδι
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μούς σοκολάτα
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
μακαρόνια
σάλτσα
τυρί
σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
γάλα
1 μπάρα δημητριακών
Αυτά τα σημερινά λοιπόν!!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα ;)
-
καλημέρα μας! συνοστισμός στο τόπικ. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα καλό σημάδι...
Δεν θα πω ότι δεν με πτοούν οι αριθμοί αλλά δεν έχουν σίγουρα περισσότερη σημασία από την κούραση που νιώθω, ψυχική και σωματική. Πάντα παλεύω μέχρι τέλους ακόμα κι όταν ξέρω την κατάληξη, είτε θετική, είτε αρνητική. Βέβαια τον τελευταίο καιρό ρωτάω, φίλους και γνωστούς, πόσους ανθρώπους ξέρουν που με διατροφή κατάφεραν να φτάσουν το ιδανικό βάρος και το διατηρούν και οι απαντήσεις είναι αποκαρδιωτικές. Η διαδικασία απώλειας απαιτεί πρώτιστα ψυχολογική υποστήριξη και έπειτα διατροφολόγιο. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου σαμποτάρω πάρα πολύ τον εαυτό μου και το επίπεδο άγχους μου σίγουρα ενεργοποίησε τον μηχανισμό αυτοάμυνας που έχει ο οργανισμός μου , που κι αυτόν επίσης έμαθα να χειρίζομαι και να σαμποτάρω επίσης.
Σας ευχαριστώ για τις ενθαρρυντικές και αισιόδοξες σκέψεις που μου στείλατε... τις έχω πραγματικά ανάγκη.
πάμεεεε λοιπόν τώρα που γυρίζει!
-
Καλό είναι ν'αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου! Ξέρω δεν είναι κάτι που το λες τώρα και γίνεται αύριο αλλά μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη! Δεν μπορώ απο την άλλη να σου προτείνω πώς να διώξεις το άγχος διότι είμαι ο πλεον ακατάλληλος άνθρωπος καθόσον πολύ αγχωτική! Παρόλο που δεν υπάρχει στο άμεσο περιβάλλον σου άνθρωπος που να έχει χάσει το βάρος του με διατροφή, να έχει φτάσει το "ιδανικό" και να το διατηρεί, έχω να σου πω πως στο δικό μου έχω ήδη 4 ανθρώπους που το κατάφεραν και το χαίρονται! Το χαίρομαι και γω μαζί τους φυσικά όταν δεν τους πιάνει ο υπέρμετρος κομπλεξισμός! ʼρα, με αρκετή προσπάθεια και υπομονή όλα γίνονται! Βέβαια τα έχασαν μέσα σε μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω απο 1 χρόνο) αλλά τα διατηρούν επίσης ήδη πολλά χρόνια (πάνω απο 2 ο καθένας!) Επομένως είναι στο χέρι μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε! Κάθε τί που κάνουμε δεν είναι λίγο. Εξάλλου λίγο λίγο και φτάνεις στην κορυφή! Θα σου αφιερώσω ένα ποίημα το οποίο αγαπώ πάρα πολύ απο την πρώτη στιγμή που το διάβασα αλλά το λάτρεψα απο τη στιγμή που κατανόησα το νόημά του... Απο έναν σπουδαίο ποιητή...
Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗΣ
Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«Τώρα δυο χρόνια πέρασαν που γράφω
κ? ένα ειδύλλιο έκαμα μονάχα.
Το μόνον άρτιόν μου έργον είναι.
Aλλοίμονον, είν? υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ? το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ? ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ? ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πρέπει
νάσαι υπερήφανος κ? ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο
πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει.
Εις το σκαλί για να πατήσεις τούτο
πρέπει με το δικαίωμά σου νάσαι
πολίτης εις των ιδεών την πόλι.
Και δύσκολο στην πόλι εκείνην είναι
και σπάνιο να σε πολιτογραφήσουν.
Στην αγορά της βρίσκεις Νομοθέτας
που δεν γελά κανένας τυχοδιώκτης.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.»
Προχωράμε λοιπόν σκαλί σκαλί και θα τα πούμε στην κορυφή ε??? :yes:
Φιλιά πολλά πολλά :bisou:
-
Συγχαρητήρια asteraki, ΤΡΟΜΕΡΗ απώλεια!!!
Επιβεβαιώθηκα κι εγώ που είχα κάνει την πρόβλεψη ότι αυτήν την εβδομάδα θα χάσεις πολύ. Έτσι μπράβο!
Συνεχίζεις κανονικά και πολύ σύντομα τα περιττά κιλά θα είναι πλέον ανάμνηση. Είσαι πολύ αποφασιστική και αυτό μετράει πολύ.
Εγώ ξεκίνησα την περασμένη Πέμπτη σε διαιτολόγο και θα ζυγίζομαι κάθε Πέμπτη.
Η πρώτη εβδομάδα πήγε περίφημα, καθώς έχασα 2,6 κιλά.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πώς αισθάνομαι και με τι διάθεση συνεχίζω!
Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όλες, προχωράμε δυνατά!
Καλό μεσημέρι!
-
Σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρ!!!!!!!!!! Απλά ΑΨΟΓΑ!!!!!!!!
Ετσι ετσι, να μας βλεπω να μαζευόμαστε σιγά σιγά και να ανταλλάσουμε απόψεις για τα χαμένα μας κιλά!!!! :D:D:D
Δεν περίμενα κάτι λιγότερο Π-Κ αυτή την εβδομάδα για σένα! Απλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!! ʼντε, να πάνε στον αγύριστο και περιμένουμε τόσα και άλλα τόσα την άλλη βδομάδα ε????
Προχωράμε δυνατά Π-Κ όλοι μαζί!!!! :grin:
Καλές μας απώλειεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςς :thumbup::thumbup:
-
για αύριο με μπακαλιάρο-σκορδαλιά κλπ, τι κάνουμε για να μην ξεφύγουμε πολύ από τους πόντους;
μία μερίδα μπακαλιάρος τηγ. πόσους πόντους έχει;
-
Αστερακι σε ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα σου στην ομάδα.
αύριο θα φάμε τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο;
σύμφωνα με τα κοιτάπια μου -ww-σύντροφος στις εξόδους: "μπακαλιάρος-σκορδαλια=11,5 μονάδες
έτσι είναι; σε τι ποσότητα αντιστοιχούν;αν έχεις κάποια ιδέα πληροφόρησέ με. Ευχαριστώ
-
120 γρ. ψάρι με 1 κ.σ. σκορδαλιά...
-
καλημέρα σε όλους τους 'συνοδοιπόρους' σε αυτην την προσπάθεια. Χτες κατόρθωσα να μην ξεφύγω από το όριο των πόντων μου και το απόγευμα αργά όταν μου ήρθε τρελή επίθυμία για γλυκό-μετά τη γεύση της σκορδαλιάς- έκανα το εξής: τρεις φράουλες ψιλοκομμένες από πάνω ενα γιαουρτάκι total 2%, (2 π), 5 mini digestive μπισκοτάκια sugar free (2 π. μπορεί και λιγότερο)χοντροκομμένα για να κάνουν χρατς-χρουτς και να τα καταλαβαίνουμε στο μάσημα (από το μικρό πράσσινο σακουλάκι) και από πάνω μια κ.σ. μαρμελάδα φράουλα αραιωμένη με ελάχιστο νερό. Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε! είναι κάτι σαν cheese cake....με ελάχιστους πόντους.
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ! ειδικά αμα το τρως σε παραλία όπως εγώ....
καλή συνέχεια σε ολη την ομάδα, την Δευτέρα που θα ζυγιστώ θα δω 'τι ψάρια πιάσαμε'
Οι υπόλοιποι της ομάδας που είναι; για δώστε στίγμα! χρειαζόμαστε αλληλοϋποστήριξη και ιδέες!!!!
-
Καλημερούδια σας!!!!
Πέρασε και το 3ήμερο όμορφα και ωραία!!! Ξεκούραση, ύπνος, βόλτες και όλα τα λοιπά όμορφα πράγματα! Απο σήμερα τα κεφάλια μέσα πάλι...!!
Διατροφικά μπορώ να πω ότι πήγε άψογα, χωρίς ατασθαλίες και σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα! Ευτυχώς, δεν μου αρέσει ο μπακαλιάρος και ούτε έφτιαξα σκορδαλιά οπότε την 25η Μαρτίου ακολούθησα το διατροφολόγιό μου τρώγοντας φακές.... Ζύγισμα θα κάνω σε 3 βδομάδες απο τώρα διότι τότε έκλεισα ραντεβού με τον προφέσσορ οπότε μέχρι τότε πάω σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω και βλέπουμε... Την άλλη βδομάδα έχω ταξιδάκι εις την Κων/πολη και ελπίζω να μην ξεφύγω πολύ...
Angek ωραίο φαίνεται το γλυκάκι σου!!!!!! Το μόνο κακό είναι ότι δεν μου αρέσει το γιαούρτι... Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά για σένα και τη διατροφή σου! Περιμένουμε νέα απο το ζύγισμα της Δευτέρας!
Νεφελάκο, που είσαι??? Πως πάς? Ελπίζω να είσαι καλύτερα αυτές τις μέρες! Δώσε ένα στίγμα!
Π-κ, περιμένουμε και απο σένα νεότερα απο το ζύγισμα!
Μαράκι, που είσαι παιδί μου? Πώς πάει???
Arte, συνεχίζεις ακόμη τη διατροφή ε? Σε χάσαμε!
Για μένα το πρόγραμμα σήμερα έχει:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
2 digestive
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
1 αχλάδι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ
1 κουλούρι Θεσ/κης
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
φακές
τυρί
σαλάτα
ψωμί
ΒΡΑΔΥ
σαλάτα
2 κουταλιές cottage
Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!! Καλή εβδομάδα σε όλους μας!!!!! :grin:
-
Καλημέρα!
Να μαι κι εγώ!
Δυστυχως ΔΕΝ κατάφερα να μείνω μέσα στα όρια το τριήμερο,ξέφυγα πάαρα πολύ αλλα σήμερα είναι μια καινούργια μέρα...αισιοδοξία πάνω απ όλα!
Ξεκίνησα λοιπόν με 1 capuccino,1 φέτα ψωμί και 1 φέτα τυρί του τόστ και 1 μήλο για πρωινό.
Ωχ δοκίμασα το μαγιό μου το πρωι,σκέφτομαι να πάω για κανένα μπανάκι μέσα στην εβδομάδα, και ήταν χάλια!Το κορμί όχι το μαγιό,το μαγιό ειναι πανέμορφο!!:bouncy::spin::bouncy:
Οκ όμως χαλαρά δεν αγχώνομαι :smirk:
-
Καλως την! Το σημαντικό είναι να πέρασες καλά το 3ήμερο και να γέμισες φούλ τις μπαταρίες γιατί η επόμενη επίσημη αργία είναι το Πάσχα.... Κλαψ κλαψ! :sniffle::sniffle:
Μπανάκι ακούω και με έχουν πιάσει ανατριχίλες και μόνο στη σκέψη!!!!! Δεν κρυώνεις πουλάκι μου????????:shocked2::shocked2:
και το κορμί και το μαγιό μια χαρά θα είναι! Αν αισθάνεσαι εσύ καλά τότε θα φαίνεται όμορφο πάνω σου να είσαι σίγουρη!
Δεν αγχωνόμαστε φυσικά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!
Φιλια πολλάααααααααααααααααααα
-
Τσα! Εδώ είμαι κι εγώ! Καλά πήγε και για μένα και κατέβηκε η ζυγαριά. Έκανα και την ατασθαλία μου ανήμερα του Ευαγγελισμού... Σιγά την ατασθαλία βέβαια, αλλά βάση του προγράμματος που κάνω, είναι! Τίμησα τον μπακαλιάρο σκορδαλιά μεσημέρι και βράδυ! Αυτό ήταν! Ίσως χρειαζόταν για να ξεκολλήσει λίγο η ζυγαριά γιατί πάλι σε γραμμάρια θα ήταν η απώλεια! :smilegrin:
-
Καλως τους όλους και καλή εβδομάδα! ʼντε γιατί το σαββατοκύριακο δεν είχε κινηση το forum..
Asteraki θα πας Πόλη; τυχερή!!!! είναι μαγευτικά εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο μην ξεχάσεις να κάνεις χαμάμ
αν έχεις χρόνο...είναι εμπειρία.το Suleimanye είναι το καλύτερο και οχι τόσο τουριστικό.Πρόσεχε τα γλυκά
έιναι πειρασμός-Saray pastanesi στο Ταξίμ....καλά δεν έχω στάλα φιλότιμο! σε φόρουμ διατροφής εγώ υποδεικνύω
ζαχαροπλαστεία...ντροπή μου...αλλά μια και το έφερε η κουβέντα...Αsteraki καλά να περάσεις....ζηλεύω..
το σημερινό μου ζύγισμα το πρωί έδειξε -400 γρ. οπότε μια χαρά για μένα..μακάρι κάθε εβδομάδα
να δείχνει έτσι. Σήμερα
το πρωϊνό ήταν:κορνφλέικς-γάλα-1 κ.γ μέλι, καφές και κτα τις 11 ένα μήλο. (4π)
μεσημέρι σπαγγέτι marinara με λαχανικά,1κ.γ λάδι και 90 γρ. θαλασσινά (5π)
(ήταν τόσο χορταστική η μερίδα που έχω'σκάσει' και δεν έχω χώρο για φρούτο..
ίσως αργότερα ή το βράδυ που σκοπεύω να φτιάξω μιά σαλάτα νισουάζ:λαχανικά-τόνος-αυγό κλπ
καλή καινούρια εβδομάδα σε όλους
-
γεια σας κορίτσια.
Είμαι έτοιμη να κλείσω υπολογιστή και γραφείο, μετά από μία σχετικά γεμάτη μέρα. Η διατροφή πάει καλά, ενώ αυτές τις μέρες τσιμπολογώ και κανένα κομματάκι σοκολάτα, από αυτές που βρίσκω μπροστά μου. Φυσικά δικαιωματικά το κάνω αφού ένα γλυκό που υπολόγιζα να φάω την κυριακή δεν το έφαγα μιας και τα γλυκά που είχα να επιλέξω ήταν άνευ σοκολάτας. :)
Υπολογίζω σε 10 λεπτά να είμαι στον δρόμο για την περιοχή που πάω περπάτημα, οπότε σας εύχομαι καλή συνέχεια για την ώρα.
Την κυριακή που ζυγίστηκα ήμουν στα 97.500 πράγμα που σημαίνει ότι σε 14 μέρες έχασα κοντά στα 4 κιλά... αναμενόμενο αφού στην αρχή πάντα φεύγουν γρήγορα.
να είστε καλά, συνεχίζουμε γερά!
-
Καλημέρες!!!!! :love:
Τί κάνετε??? Σήμερα ημέρα ανακύκλωσης και μόλις έκατσα στον υπολογιστή μου... Έφυγαν παλιές οθόνες και μονάδες υπολογιστών και άνοιξε κάπως ο χώρος..! Χαίρομαι που βλέπω ότι για όλους τα πράγματα πάνε καλά και σιγά σιγά μαζευόμαστε!!!
Αχ Angek, δεν ξέρεις πως περιμένω αυτό το ταξίδι... Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα σιροπιαστά (είμαι και γω της σοκολάτας όπως η Νεφέλη μας!) οπότε σκέφτομαι ότι οι επισκέψεις σε όλα τα ζαχαροπλαστεία της Πόλης θα έχουν πιο πολύ χαρακτήρα..."αναγνωριστικό" :bigsmile:
Θα γεμίσω σακούλες με γλυκά για να τα κάνω δώρο στους γονείς μου, στο γραφείο και στους φίλους μου! Καλά, θα φάω κάτιτις και γω, δεν λέω αλλά με μέτρο...! Με άφησε ελεύθερη ο διαιτολόγος μου για τις μέρες αυτές με κάποιες οδηγίες περί γευμάτων. Ελπίζω να τις καολουθήσω πιστά και έτσι να μην έχω κανένα πρόβλημα! Γενικά με ότι έχει έχει σχέση με χαμάμ σπα και όλα τα συναφή έχω θεματάκι μιας και είμαι ολίγον τι σιχασιάρα και μικροβιόφοβη! Θα κάνω όμως μια προσπάθεια!!!! Πωπω... Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο παζάρι εκείνο που "παίζεις" με τις τιμές..! Τα σημείωσα όλα αυτά που μου έγραψες και σίγουρα θα τα επισκεφτώ (ελπίζω να προλάβω μόνο...) Θα σας πω εντυπώσεις σίγουρα!
Κάθε πότε ζυγίζεσαι? Δηλαδή η επίσημη μέρα ζυγίσματος είναι η Δευτέρα για σένα? 400 γρ είναι μια σπουδαία απώλεια! ʼντε και εις κατώτερα σου εύχομαι! :smug:
Μαράκι, μόνο καλά λες ότι πήγες???????? 1 κιλό και κάτι δεν είναι μόνο καλά! είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε περίφημα!!!! Αν θερμιδικά δεν ξέφυγες μέσα στη μέρα με τίποτε άλλο, δεν ήταν κακό που έφαγες μπακαλιάρο σκορδαλιά μεσημέρι βράδυ! Εξάλλου μια φορά το χρόνο έχουμε 25η Μαρτίου...!!!! :bigsmile: Keep walking!
Νεφέλη πολύ χαίρομαι που έδωσες το στίγμα σου! Πολύ καλά πάει απ'ότι βλέπω. Στην αρχή θα χαθούν γρήγορα γιατί είναι και κιλά που επίσης έβαλες γρήγορα ε? Πάντως μια χαρά σε βρίσκω και πολύ χαίρομαι που νιώθω ότι είσαι καλύτερα!! Συνεχίζουμε γερά δεν λες τίποτα!!!!!!!
Arte, τί γίνεται??? Όλα καλά? Εδω πάνω βρέχει σήμερα, ψήνεσαι ακόμη να πας για μπάνιο?????????? Για πες κανα νέο!!!!!!!!!!
Π-Κ, απο σήμερα και μετά δεν δικαιολογείται να μην μπεις να γράψεις κάτι! Μας έχεις αφήσει τόσες μέρες χωρίς νέα σου! Πώς παει? Αν και είμαι απολύτως σίγουρη ότι είσαι μέσα στο πρόγραμμά σου πιστά και συνεχίζεις την πτωτική σου πορεία! Για πες!!!
Όσον αφορά στην διατροφή μου σήμερα δεν θα πω τί έχω να φάω γιατί ούτε το πρωινό μου πήρα μαζί αλλά ούτε και τα ψάρια έβγαλα απο την κατάψυξη για να μπορέσω να τα μαγειρέψω όταν επιστρέψω σπίτι... Κοινώς, τα έκανα λίγο θάλασσα σήμερα... Προς το παρόν έφαγα 2 digestive και βλέπουμε για μετά. Ίσως στείλω ένα mail στον πρεφεσσορ να με κατατοπίσει σχετικά!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλους!:love::love: Καλή συνέχεια και καλή δύναμη μας εύχομαι!!!!!!!!!! :wink1:
-
-
Αν δεν έβγαλες το ψάρι απ'την κατάψυξη "αστεράκι" υπάρχει κι ο τόνος σε νερό! Για μένα είναι η άμεση λύση! Χθες έτρεχα για υποχρεώσεις και γύρισα αργά το μεσημέρι σπίτι. Για το σύζυγο δεν ανησυχούσα γιατί υπήρχε περίσσευμα απ'την Κυριακή, για μένα έκοψα ένα μαρούλι τσακ-μπαμ, ρίχνω από πάνω ένα τόνο στραγγισμένο απ'τα νερά του, ψιλοκόβω κρεμμυδάκι φρέσκο κι άνηθο, ρίχνω και 4 κουταλάκια μαγιονέζα λάιτ, αλάτι και μυλόξυδο που λατρεύω και έφαγα μια χορταστικότατη τονοσαλάτα μαζί με μια φετούλα ψωμί! :wink2:
-
Αsteraki αφου δεν τρως σιροπιαστα τοτε δοκιμασε ΤΟ καλυτερο προφιτερολ στην Πολη απο το Ιnci στην οδο Ιστακλαλ στο Ταξιμ. οσον αφορα το χαμαμ ειναι πεντακαθαρα ασε που οταν φευγεις αισθανεσαι 10 κιλα ελαφρυτερη!!! Με ρωτησες για το ζυγισμα. ειναι καθε Δευτερα πρωι.
-
Σημερα το πρωινο οπως παντα
κορνφλεικς-γαλα μελι
καφες
φρουτο (4π)
μεσημ. κοτοπουλο 120γρ. με
λαχανικα και ρυζι (αλα ww) 6-5π
Αrte και p_k που εισαστε, για εμφανιστειτε λιγο να μας πειτε
πως παει η προσπαθεια!!!ολοι χρειαζομαστε ενθαρυνση και
αλληλοβοηθεια!!!!!
-
ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :starhit::starhit::starhit:
Τώρα πιάνεις το ευαίσθητο σημείο μου!!!!!! Θα το φάω όμως για να μη μου μείνει απωθημένο!!!!
Μαρία η τονοσαλάτα σου έκανε τα σάλια μου να τρέχουν....... Έχω μια τρελή πείνα τώρα, τα τρώω όλα! Δεν μου αρέσει ο τόνος σε νερό... Μου μυρίζει πολύ! Ίσως φταίει το γεγονός ότι όταν έκανα δίαιτα στο παρελθόν έτρωγα μεγάλες ποσότητες τόνου σε νερό και πιθανολογώ ότι το σιχάθηκα! Θα βρω τρόπο... Καμιά μακαρονάδα με βλέπω να τρώω!
Για τώρα ένα ποτήρι γάλα είναι ότι πρέπει! Πρέπει να πιω και νερό γιατί βλέπω το μπουκάλι μου ακόμη γεμάτο!
Α! Σήμερα είναι η μέρα για ψώνια. Μετά απο πολύ καιρό το αποφάσισα και λόγω της Πόλης να πάω κέντρο για να πάρω κανα ρούχο. όχι τπτ το υπερβολικό αλλά τα απαραίτητα. Δεν έχω καθόλου ρούχα... Πρόβλημα μεγάλο η βόλτα στα μαγαζιά! Αν γινόταν να πατούσα ένα κουμπί και να είχα μπροστά μου μόνο αυτά που χρειαζόμουν... Κρίμα που η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει ακόμη τόσο πολύ.... :regan:
Βαριέμαι και μόνο την σκέψη... :fake sniffle: Δεν έρχεται κανείς για παρέα???????????????? :grin:
Αυτά και απο μένα..
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά :love::love:
-
http://www.butlerwebs.com/jokes/images/Little_Girls.jpg
εγώ θα συμπληρώσω... ανέβα όταν είσαι έτοιμη!
καλημέρα σας! τι κάνετε; όνειρο ζωής είναι να ζήσω στην Αλεξάνδρεια έστω και 10 μέρες της ζωής μου, ωστόσο χθες επιστρέφοντας από μία μονοήμερη για δουλειές στο ραδιόφωνο ακούγαμε μία περιγραφή της Κωνσταντινούπολης με τις λέξεις που κατέγραψαν την ματιά των ποιητών... Υπέροχες αισθήσεις χώρου και πραγμάτων... Εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα. Κάπνισε κι ένα ναργιλέ για μένα , μήλο-κανέλα, πίνοντας ένα μερακλίδικο καφέ και γράψε 2-3 σκέψεις σου έστω σε χαρτοπετσέτα... :)
έρχεται κι ο Απρίλης γεμάτος πρασινάδες μυρωδιές και χρώματα... γλυκές αναμονές
-
καλημέρα σας και καλό μήνα...
ο Απρίλης ήρθε πολύχρωμος και μυρωδάτος κι ακουμπάει τις λιακάδες του πάνω στις σκέψεις μας...
ελπίζω αυτός ο μήνας να δυναμώσει την θέληση μας και να μας φέρει πιο κοντά σ'αυτά που ποθούμε.
-
καλησπέρα σε όλους!!!!για ανασυνταχθείτε!!!!!τι συμβαίνει
τα σαββατοκύριακα; γιατί δεν δείνει κανένας σημεία ζωής;
μήπως -λέω-μήπως επειδή ξεφεύγουμε λίγο από το πρόγραμμα
και μας πιάνουν ενοχές;
Το σάββατο που λέτε ενώ είχα φάει το συνηθισμένο μου
πρωϊνό-κορνφλέικς,γάλα και το μεσημέρι φακες, το απόγευμα
στη διαδρομή -μάλλον επειδή οδηγούσα, πείναγα-για επαγγελματικό
ταξιδάκι τι το ήθελα το σάντουιτς γαλοπούλα τυρί ντομάτα:και ήταν
και μακρύ....παναθεμάτο!!
και δεν έφτανε μόνο αυτό!το βράδυ σε εστιατόριο για να μην φάω
τίποτα άλλο ανεπίτρεπτο κατάφερα μόνη μου μιά ολόκληρη σαλάτα
ρόκα παρμεζάνα και δυό ποτήρια κρασί!! λύσαξα όλη τη νύχτα
από τη δίψα (η παρμεζάνα βλέπετε...)και κάθε μία ώρα σηκωνόμουν
να πιώ νερό. Σήμερα Κυριακή πρωί και μεσημέρι αναγκαστικά
την έβγαλα με σάντουιτς τυρί γαλοπουλα ευτυχώς όχι τεράστια
και τώρα ετοιμάζω το βραδυνό:σαλάτα λαχανικά τόνος αυγό.
Αυτές ήταν οι δικές μου αμαρτίες."αμαρτία εξομολογουμένη ουκ
έστιν αμαρτία"!!!! Περιμένω νέα σας....
-
καλημέρα σας και καλή βδομάδα!
το σαββατοκύριακο πέρασε όμορφα, αν και ο καιρός μου τα χάλασε λιγάκι. Εκεί που το Σάββατο απολάμβανα μια καταπληκτική λιακάδα με το φρέντο καπουτσίνο μου σ'ενα καφέ στο λιμάνι... την κυριακή, συννέφιασε κι εκεί που απολάμβανα σε ένα άλλο καφέ τον φρέντο μου... χαζεύοντας την πόλη και την θάλασσα απο ψηλά... άρχισε τα αστραπόβροντα και τις χοντρές ψιχάλες... Καλοδεχούμενες και οι ψιχάλες αφού ήταν πολύ όμορφη χειμωνιάτικη μέρα αλλά από το ένα άκρο στο άλλο με χάλασε λίγο.
Χθες Κυριακή ζυγίστηκα και με χαρά καταγράφω τα 97 μου κιλά.
-
Καλημέρα.
Χαίρομαι που όλοι πάτε καλά. Τελικά άκυρη η Πόλη για διάφορους λόγους οι οποίοι δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Δεν πειράζει, έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας. Σε γενικές γραμμές με τη διατροφή όλα πάνε πολύ καλά, δεν έχω ζυγιστεί ακόμη και δεν ξέρω πού βρίσκομαι αλλά πιστεύω επειδή όλα γίνονται με τον σωστό τρόπο έστω 2 κιλά θα έχουν φύγει μέσα σε 2 βδομάδες. Γενικά τώρα έχω κάτι ζόρια γιαυτό δεν μπαίνω τόσες μέρες τα οποία ελπίζω να ξεπεραστούν.
Ψυχολογικά είμαι αρκετά άσχημα, με πολύ άγχος και ανησυχία. Ελπίζω μόνο όλα να πάνε καλά.
Θα τα πούμε όταν ξεδιαλύνει το τοπίο και θα μπορώ πλέον να χαμογελώ. Δεν είμαι και η καλύτερη παρέα προς το παρόν.
Εύχομαι σε όλους καλημέρα, χαμόγελο και υγεία.
Φιλιά πολλά
-
Αστεράκι ήρθε η ώρα για την δική μου αφιέρωση...
Ὁ σταχτὺς θάνατος
Θαρροῦσα ὡς τώρα -φίλοι μου καλοί-
θαρροῦσα ὡς τώρα...
πῶς ὅλα τὰ πράματα
βαδίζουν στὴ γῆ
μὲ τὸ ἀληθινό τους χρῶμα.
Ἡ Χαρὰ ἄσπρη.
Ἡ Θλίψη χλωμή.
Ὁ Ἔρωτας ρόδινος
Ο Θάνατος μαῦρος.
Ἔτσι θαρροῦσα...
Καὶ περνοῦσα τὶς μέρες μου,
μὲ τὰ χρώματά μου τακτοποιημένα.
Με τα ὄνειρά μου συγυρισμένα.
Μὲ τὰ ποιήματά μου καθαρογραμμένα...
Γιατὶ ἔτσι τά ῾βλεπα.
Ἔτσι νόμιζα.
Μὰ μιὰ μέρα...
Μιὰ μέρα -φίλοι μου καλοί-
ἕνα σταχτὺ σύννεφο ἄφησε τὸν οὐρανό του
κι ἔπεσε στὴ κάμαρά μου.
Καὶ τότε... ὅλα... ἔχασαν τὸ χρῶμα τους.
Η Θλίψη ἔγινε σταχτιά.
Σταχτιὰ κι η χαρά.
Σταχτὺς κι Ἔρωτας.
Καὶ σταχτύς -ἀλίμονο- κι ο Θάνατος.
Ὦ Σειρῆνα, ἐσύ...
Ἐσὺ ποὺ τά ῾βαψες ὅλα.
Ποὺ τ᾿ ἄλλαξες ὅλα,
γιατί δὲν ἄφηνες τὸ Θάνατο
-τουλάχιστον αὐτόν-
νὰ μὲ πάρει μὲ τ᾿ ἀληθινό του χρῶμα;
Μενέλαος Λουντέμης
μην αφήνεις τα χρώματα σου να ξεθωριάζουν ούτε το τοπίο σου να γίνεται σταχτύ!