Ε τοτε λογικο το βρισκω.Καλο κουραγιο sanelaki μου, μακαρι να γινουν ολα οπως τα επιθυμεις.
Printable View
Ε τοτε λογικο το βρισκω.Καλο κουραγιο sanelaki μου, μακαρι να γινουν ολα οπως τα επιθυμεις.
γεια σας κοριτσαρες,
~πρωι
3 φ.πολυσπορο
2 φ. τυρι τοστ
1 φ. ζαμπον
βουτυρο
μαρμελαδα λαιτ
1 ποτ. χυμο
~μεσημερι (τωρα)
1 μεριδα γυρο χοιρινο χωρις πατατες
2 πιτες
λιγη χωριατικη
1/2 φετα
1 χαλβαδοπιτα
2 μπανανακια
τελευταιο γευμα 1κ30
με κοβω για προωρη περιοδο παλι γιατι εχω κατι πονακια κ αλλα συμπτωματακια,
ισως λογω κουρασης ομως.
αντε να δω τι θα γινει κ με την περιοδο, θα ξαναστρωσει ποτε?
Είναι βέβαιο ότι αν με ήξερες, δεν θα το έλεγες αυτό. Σου λέω είμαι η ρόμπα της παραλίας, όλοι οι γύρω ασφαλώς εύχονται να πνιγώ όταν μπαίνω στη θάλασσα. Το τι φωνή, το τι πήδημα στον αέρα, το τι πέσιμο με τα μούτρα στην άμμο, δεν διανοείσαι. Από την άλλη, θα έριχνες χοντρό γέλιο και το γέλιο μακραίνει τη ζωή. :D Α, και ξέχασα να σου πω για το κλου: πέρυσι σε μια φάση που είχαμε κουραστεί τρομακτικά με τον δικό μου μετά από μιάμιση ώρα μουρλής ρακετίασης, ξαπλώσαμε στην άμμο και συνεχίσαμε το παιχνίδι οριζοντιωμένοι! Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι αυτό δεν υπάρχει.Quote:
Originally posted by bouliana
άρε μαζί έπρεπε να πάμε διακοπές,να παίζουμε ρακέτες όλη την ώρα.κεγώ γουστάρω αλλά δεν βρίσκω πάντα παρέα.
Ως προς το ημερολόγιο διατροφής, σκ@τούλες έφαγα σήμερα: Το πρωι γάλα με βρώμη και το μεσημέρι μια κασερόπιτα Γρηγόρη.
χαχαχαα παπα εισαι μορφη φαινεσαι!
οσο για το δικο μου ημερολογιο διατορφης, εφαγα μετα απο 4 ωρες υπνο πολυσπορο με βουτυρο κ μαρμελαδα
κ επεται παγωτο αν θελω μετα.
δε νιωθω καλα σημερα, καθολου καλα :(
+1 pyraylo 400+ kcal
τελευταιο γευμα 8μιση
Αν είσαι σπίτι, είναι ευκαιρία για εκείνα τα δέκα λεπτά ελλειπτικό που έλεγες! Θα ανέβεις αμέσως λόγω ενδορφινώνε!!!
mpa den eimai kala swmatika simera...
μονο να κοιμαμαι θελω
Έχει και τη βρωμοζέστη. Αν δεν νιώθεις φορμέ, καλύτερα να κοιμηθείς που το θέλεις κιόλας. Φιλάκι :-*
ase giati θελω κ μακαροναδα τωρα,
αλλαμαλλον παω να ξπαλωσω να μελετησω το βιβλιο...
δεν πηγα κ δουλεια κ νιωθω περιεργα...
ποια ζεστη, εδω χτυπιομουν στο γυμναστηριο καθε μερα επι 2 εβδομαδες νταλα μεσημερι που οι αλλοι κανανε πλατσα πλουτσα!
αρα η ζεστη δεν ειναι θεμα...οταν θεμε κατι πολυ!
εσυ τι κανεις δε θα βγεις?
τι να φαω να σκασω να ηρεμησω αλλα να μην εχει θερμιδες οεο?
δεν πειναω, θελω να φαω :(
Μπες να κανεις ενα δροσερο μπανιο,μεχρι μετα να βαλεις λιγο κρεμα λιγο να ψαξεις τα ρουχα σου,λιγο να συμαζεψεις το μπανιο θα εχεις ξεχασει οτι θελεις να φας :D
Περιμένω να τελειώσει ο δικός μου την πίστα με το αγωνιστικό αυτοκινητάκι [ Β-) ] και να βάλουμε ταινία [το Shelter με τη Τζουλιάν Μουρ και τον Τζόναθαν Ρις Μάγιερς]. Να φας αν έχεις καρότα. Επειδή θέλουν πολύ μασούλημα, νομίζεις ότι τρως τρεις ώρες και στο τέλος σου πιάνεται η γνάθος και βαριέσαι να μασήσεις άλλο, δεν κάνω πλάκα! Και κυρίως, μετά πέσε στο κρεβάτι να διαβάσεις ή βάλε κανένα ραδιόφωνο. Εμένα με έχει σώσει το ραδιόφωνο το βράδυ από εφόδους στην κουζίνα άπειρες φορές, για δοκίμασε, γλυκό μου.
Σωστή η Forty. Κι επειδή η πρότασή της εμπεριέχει και περισσότερη δραστηριότητα, πιο θερμιδοκτόνος!
αχχχχχχχχχ γιατι ναμαστε εξαρτημενες απο το φαγητο κ απο τις ιδεες μας γυρω απο το φαγητο>??
παντα παχυα ημουν, ποτε δεν υπεφερα τοσο,
δεν πολυεδινα σημασια, εθελοτυφλουσα,
η γνωση σε βαραινει πολυ...κ νιωθεις κ απειρες τυψεις μετα!
τωρα που ξερω αυτο με το καροτο θα νιωθω τυψεις αν κανω μακαροναδα,
οσο για το μπανιο σκοπευω να κανω το πρωι μετα το ελλειπτικο μηπως κ αξιωθω κ κανω...
αποψε θα μεινω μεσα ουτε θα βαφτω ουτε θα ντυθω ουτε τιποτε. αν δεν κανω γουρουνια διατροφικη θα σας στησω αγαλμα :D
Είτε κοιμήσου, είτε μάζεψε το μπάνιο. Αν διαβάσεις το βιβλίο τώρα, πάλι με την ιδέα του φαγητού θα ασχοληθείς. Καλύτερα να το άφηνες για άλλη φάση που θα είσαι πιο στα πάνω σου. Μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις βρε και είσαι τόσο ντάουν; Όταν με ζώνουν οι μαύρες σκέψεις και δε βλέπω διαφυγή, κάνω τους υπολογισμούς και 99,9 τοις εκατό είμαι στην προεμμηνορυσιακή εβδομάδα, στανταράκι σου λέω.
ωραια τσακωθηκαμε κιολα κ ασχημα
καλα κανω εγω και τον εχω μακρυα :P
:(
Αδύνατο να μην τσακωθείς όταν είσαι τόσο ντάουν, σχεδόν το προκαλείς από μόνος σου επειδή είσαι ήδη φρικαρισμένος. Πέσε σου λέω, πέσε και φώναξέ τον να έρθει αγκαλίτσα ρε να ξεχαστείτε! Μην κοιμηθείτε μαλωμένοι και πλακωθείς, θα σε πλακώσω!
+100000Quote:
Originally posted by papa_justify
Αδύνατο να μην τσακωθείς όταν είσαι τόσο ντάουν, σχεδόν το προκαλείς από μόνος σου επειδή είσαι ήδη φρικαρισμένος. Πέσε σου λέω, πέσε και φώναξέ τον να έρθει αγκαλίτσα ρε να ξεχαστείτε! Μην κοιμηθείτε μαλωμένοι και πλακωθείς, θα σε πλακώσω!
:( εφυγε
μεχρι να γυρισει δε θα φαω,αμα γυρισει κ δε τα βρουμε βλεπω.
καθε φορα ο ιδιος τσακωμος,
το φαγητο ΤΟΥ
πολυτου παει
εδω δεν κουμανταρω τι θα φαω εγω, εχω νασχολουμαι με το δικο του
ας τρωει ο,τι θελει κ ας παθει ο,τι θελει!
παιδια φαυλος κυκλος ειναι, το να εισαι μονιμως νταουνλογω συγκεκριμενων συνηθειων του αλλου κ το να ξερεις το επομενο βημα/σκεψη/μαλακια του
σου τη βαραει ασχημα!
ξερεις οτι θα σε ριξει,
ξερεις οτι πρεπει να σηκωθεις,
στο ενδιαμεσο να μη φας κ κατι που ειναι μακρυα η διαδρομη? :D
Τελικα αντι για σαλατα το βραδυ, εφαγα κερασακια.Τα λεμε αυριο.Καληνυχτα φορουμ.:)Quote:
Originally posted by Constance
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Τοστ(γαλοπουλα τυρι)
Μεσημεριανο Μπιφτεκι, σαλατα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα
εχθες τα καταφερα και εκανα μια πολυ καλη αρχη...μετα απο πολυ καιρο αισθανομαι οτι εφτασε η ωρα της τελικης αναμετρησης..αισθανομαι οτι θα τα καταφερω..θα ζυγιστω σε μια βδομαδς..παντως οχι σημερα σιγουρα. ο στοχος ειναι μια βδομαδα.
εχθες εφαγα λιγο αλλα χαρηκα πολυ γιαι λογω του ταξιδιου ηταν η τελεια ευκαιρια να κρατηθω!!!
λοιπον πρωι πεπονι
μετα ενα φραπεδακι μετριο
μετα εφτιαξα μια σουπα με ντοματα, κολοκυθακι, 1 πατατουλα και 20 τριβελακια μετρημενα και την εφαγα ολη.. δεν ηταν πανω απο 200 θερμιδες η σουπα...
μετα εφαγα ενα βερικοκο και εφυγα για το ταξιδι.
και τωρα το καλτεροοο... τα καταφερα και το βραδυ και εφαγα ενα γιαουρτι κι ε εκοβε λορδα μετα και εφαγα ενα αγγουρι...εδω ο φιλος μου εχει ενα σωρο λιχουδιες και οποτε ερχομουν επαιρνα στανταρ..αλλα αυτη τη φορα θα επανερθω πρωτα στο 66 και μετα βουρ για 62!!αρχιζζω και γυμναστικη λογικα.. λεμε να κανουμε τρεξιμο και μπανιο στη θαλασσα... καλημερα κοριτσακια μου...
sanelaki μια χαρα σε βρισκω!
Εγω σημερα παλι στα ιδια κολλημενη, δε με βλεπω να προλαβαινω το στοχο δηλαδη να ειμαι 64 1η Σεπτεμβρη, αλλα δεν πειραζει οσο και να ειμαι τοτε θα ξεκινησω συντηρηση για να δω που θα με βγαλει η χρονια που ερχεται.Οι επισκεψεις στην τουαλετα ειναι πολυ αραιες και αυτο ειναι το κακο.
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, σνακ δημητριακων
Δεκατιανο 1 φετα ψωμι, 1 φετα γαλοπουλα
Μεσημεριανο Φασολακια λαδερα, 1 φετα ψωμι,1 ροδακινο, 1 ακτινιδιο
Απογευμα Κρεμα καραμελε sweet and balance, coffee frapuccino light starbucks
Bραδυνο Γιαουρτι
κονστανσ μου εγω παλι τι να πω για σενα???? τοσο καιρο απτοητη...σε θυμαζω μπραβο! δοκιμασε οταν κολας για 2-3 μερες να τρως κατι παραπανω (πχ ενα γλυκακι) επιπλεον απο αυτα που τρως συνηθως...μου το ειπε διαιτολογος..δοκιμασε το σημερα. μπορει να βοηθηθεις..
Εφαγα προχθες παγωτο cart dor και απο τοτε κολλησα.:P Νταξει περα απο την πλακα, ετσι κανω εγω, κολλαω για πολλες μερες και μετα ερχεται μαζεμενη η απωλεια.Αλλα ειναι σπαστικο.:P
Ενας μηνας εμεινε μετα θα κανω μια ελευθερη μερα να την ευχαριστηθω.:)
Καλημερες!
σημερα 86.1
παλι καλαμετα απο χθεσινοβραδυνη μακαροναδα + 2 παγωτα + 2 μπανανακια
μετα απο 12 ωρες υπνο κ μια μινι καταθλιψη
~πρωι (2)
2 φ. πολυσπορο
2 φ, τυρι τοστ
2 φ. γαλοπουλα καπνιστη
1 ποτ. χυμο
1 καφε σκετο
1 πολυβιταμινη
μετα θα φαω 2 γιαουρτια πληρη με φρουτα
κ το βραδυ ενα μεγαλο πιατο φαγητο με πρωτεινη αμυλο σαλατα
αλλο ενα γευμα εχω αλλα ξυπνησα πολυ αργα κ δε με κοβω να το τρωω
+ 2 to brady ενα γιαουρτι,
αφενος μεχει κοψει λορδα, αφετερου δε νυσταζω κ ελπιζω να βοηθησει.
εμ ολη μερα κοιμομουν, καλα να παθω
Καλημερα.Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, δημητριακα
Δεκατιανο 1 συκο, 1 αυγο βραστο
Μεσημεριανο Μπιφτεκι,ψωμι,σαλατα,1 ακτινιδιο
Βραδυνο Γιαούρτι
σήμερα
πρωινο----> δημητριακα
δεκατιανο---->1 τσαι (κινεζικο να μπαινω στο κλιμα σιγα σιγα χαχαχαχα)
μεσημερι------>ψητο ψάρι+χορτα βραστα
απογευμα----->1 φετα καρπούζι
βραδυ--------> γιαουρτι + δημητριακα+ 1 κ μελι
KALησπερα και απο μενα...
λοιπον -1500
βαρος 67.1
πρωι γιαουρτι με κορνφλειξ
δεκατιανο πεπονι
μεσημερι 2 μπιφτεκακια μοσχαρισια απαχα και αγγουρι και 1 φετα ψωμι και 3 κ.σ γιαουρτι
μετα βλεπουμε...
ελπιζω να παω για τρεξιμο και μετα για μπανιο..
αχ μακαρι να δω το εξαρακ μου αυριο να παρω θαρος. αν δω αυριο 6αρακι εχω πολλες πιθανοτητες να φτασω τα 62 μεχρι τελος αυγουστου..
Kαλημερα και καλο μηνα.Τελευταιος μηνας διαιτας.Ομολογω οτι εχω κουραστει λιγο, αλλα παιρνω κουραγιο και θα το δω σα να ξεκιναω τωρα.
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο 1 ακτινιδιο,1 συκο
Μεσημεριανο 2 καλαμακια κοτοπουλο,νεροβραστο κριθαρακι ζωγραφος με λιγο τυρι light,καρπουζι
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Αυγο βραστο, ζελε
Kαλό μήνα κορίτσια!:roll:
Kαλό μήνα κορίτσια και καλές διακοπές !
καλημερα και καλο μηνα!!!
οπως εχετε καταλαβει τον τελευταιο καιρο δεν εχω πολυ χρονο κ δε μπαινω να γραψω.... αλλα διαβαζω γενικα για να μην μεινω πισω! χιχι
πολλα πολλα μπραβο σε ολες!! βλεπω παει σουπερ η καλοκαιρινη μας ομαδα!!!!!!
εγω το εχω ριξει εξω, απο 26 Ιουνιου που εκανα το χειρουργειο δεν εχω αρχισει ξανα διαιτια, την Παρασκευη φευγω και για 2 βδομαδες διακοπες, οποτε βλεπω να μη σημειωσω απωλεια τον Αυγουστο (μη πω πως θα παρω κιολας...)
σημερα στα 78,2 νιωθω καλα με τα κιλα μου, φοραω παλια ρουχα και νιωθω τελεια! πηρα κ μαγιο 4 νουμερα μικροτερο απο περσι και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
φιλια πολλα, καλες διακοπες σε οσους φυγουν και καλη μας συνεχεια (εμενα παντως με βλεπω να αρχιζω παλι μαζι με τα σχολεια...χχιχι)
kalisperes koristares!
καλο μηνα, καλαμπανια! εκανα το τελευταιο μου σημερα,
καπου το 6 ή 5ο,
ηταν θεικα,
καθολου θεικο οτι θα παω χωμα δουλεια!
σημερα ξεχασα να ζυγιστω,
χθες ολο κ εκλεβα, κατι ξηροι καρποι, κατι παγωτινια, κατι ποτακια,
αλλα με πολυ μετρο κ χωρις υπερβολες κ βουλιμικα, οποτε ειμαι ευχαριστημενη κ περηφανη!
σημερα συνεχιστηκε το "ελευθερο" με υπερφαγια θα ελεγα αυτη τη φορα,
παιδακια, πατατες τηγανιτες, τζατζικια ,σαλατες τυρια
ειμαι σκασμενη!
α κ το πρωι τοστ κ μπαγκετα!
οποτε τελευταιο γευμα 5 κ ευχομαι μεχρι στι 2 ναχω χωνεψει ωστε να κοιμηθω!
απο αυριο ξανα στο προγραμμα, αυτη τη φορα κ με ελλειπτικο, οποτε μαλλον δεν θα μπαινω ωστε να εξοικονομω 10' νακανω.
στοχος πρωτη σεπτεμβρη -5 κιλα ναμαι 78, κ μετα βλεπω...(στου διαιτολογου τη ζυγαρια παντα)
αυριο εχω ζυγισμα κ θα δειξει!!!
γεια σας...βρισκομαι σε επικινδυνο σημειο και θα ηθελα τη βοηθεια σας....
χθες μετα απο σχεδον ενα μηνα (2 εβδομαδες ατκινς και μιαμισι εβδομαδα προσεκτικης διατροφης χωρις πολλους συνθετους υδατανθρακες)
σωστης διατροφης,βγηκα για φαγητο και αχαλινωτο κλαμπινγκ.....ενω στην ταβερνα εφαγα ψαρια με σαλατα και αποφυγα πατατες και ψωμι,μετα στο κλαμπ ηπια ατελειωτα κοκτειλ και η βραδυα εκλεισε (μαλλον η μερα ξεκινησε) με μια κρεπα αλμυρη και μιση γλυκεια...
σημερα παλι απο τις τυψεις μου εφαγα 2 κομματια σουφλε και μερικους τηγανιτους κεφτεδες και μετα γλυκο και φρουτα....
λετε να ξαναπηρα το κιλο που εχασα?δεν τολμω να ανεβω στη ζυγαρια...ποσο καιρο θα με παει πισω αυτη η τεραστια ατασθαλια?
για να παρεις κιλο πρεπει να πηρες χθες και σημερα αθροισμα 7.700 θερμιδες παραπανω απο 1.οσες χρειαζοσουν για να διατηρησες τις δομες σου αυτες τις δυο μερες και 2.οσες εκαψες απο τις δραστηριοτητες σου στη διαρκεια των 2 αυτων ημερων.Quote:
Originally posted by LaLuna
γεια σας...βρισκομαι σε επικινδυνο σημειο και θα ηθελα τη βοηθεια σας....
χθες μετα απο σχεδον ενα μηνα (2 εβδομαδες ατκινς και μιαμισι εβδομαδα προσεκτικης διατροφης χωρις πολλους συνθετους υδατανθρακες)
σωστης διατροφης,βγηκα για φαγητο και αχαλινωτο κλαμπινγκ.....ενω στην ταβερνα εφαγα ψαρια με σαλατα και αποφυγα πατατες και ψωμι,μετα στο κλαμπ ηπια ατελειωτα κοκτειλ και η βραδυα εκλεισε (μαλλον η μερα ξεκινησε) με μια κρεπα αλμυρη και μιση γλυκεια...
σημερα παλι απο τις τυψεις μου εφαγα 2 κομματια σουφλε και μερικους τηγανιτους κεφτεδες και μετα γλυκο και φρουτα....
λετε να ξαναπηρα το κιλο που εχασα?δεν τολμω να ανεβω στη ζυγαρια...ποσο καιρο θα με παει πισω αυτη η τεραστια ατασθαλια?
αποκλειεται να εγινε αυτο αν εφαγες-ηπιες-εκανες αυτα που μας ειπες.
ειναι πααααααααααρα πολλες οι εξτρα 7700 θερμιδες.
καποια γραμμαρια ισως να πηρες αλλα δε λεει τιποτα αυτο.
συνεχισε απο αυτη τη στιγμη τη διατροφη κι ολα καλα.
qwert ξερεις τι γινεται?
δεν χανω κιλα,εχω χασει 2 το πολυ αλλα χανω ποντους γι αυτο αγχωνομαι....
αγχωνεσαι ξεαγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι.Quote:
Originally posted by LaLuna
qwert ξερεις τι γινεται?
δεν χανω κιλα,εχω χασει 2 το πολυ αλλα χανω ποντους γι αυτο αγχωνομαι....
τα εφαγες και τα ηπιες τωρα.
απο δω και περα τι κανεις εχει σημασια!