Kαλα να λεμε μπας και το καταφερουμε! :)
Εσυ,τι λεει;Ποτε θα μου κανεις ενα ταττου αναμεσα στα δαχτυλα του χεριου;:grin:
Printable View
Kαλα να λεμε μπας και το καταφερουμε! :)
Εσυ,τι λεει;Ποτε θα μου κανεις ενα ταττου αναμεσα στα δαχτυλα του χεριου;:grin:
ελα μωρε δε θα μασησουμε εμειςςςςςςςςςςςς! ;) :D
χμμμ ποτε??? κανονισε να ερθεις κερκυρα και θα στο κανωωωωωωωωωωωωωωω :P :P :P :P
Και ενα Piercing tragus!:spin:
ennoeite oti thelei to koritsi :lol: :lol:
ωραια,εκλεισε!:cool:
σκευτομαι οτι με εχουν πιασει πονοι περιοδου 7 μερες πριν την αναμενωμενη και ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωω
ασε που εχω φουσκωσει σαν μπαλονι, ε ρε τι τραβαμε και μεις τα θυληκα
:flaming:
Κρυωνω, πειναω, νυσταζω, ειμαι πτωμα δεν αισθανομαι τα καλλιγραμα ποδια μου. Ζητειται ατομο να με ζεστανει, ταισει, κοιμησει, διοτι αδυνατω να συτοεξυπηρετηθω. Διδονται ως ανταλλαγματα: ενα συλλεκτικο cd με παραδοσιακα τραγουδια, ενα αδειο dvd (χωρις θηκη) και 2 φορτιστες ταξιδιου για κινητα panasonic . Ευχαριστω. :)
συγνωμη ΚΥΡΙΕ? εσεις με τα μασαζ και τα σουξου μουξου! ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΙΑ??????
mitsokolina μου γλυκια μου κερκυραια οταν καταπιανομαι με κατι θελω να το κανω οσο πιο καλα γινεται. Ειπα να παρω κιλα, εβαλα μια 40αρα να εχω να πορευομαι. :) Tωρα που ειπα να τα αποχωριστω, θα τα χασω ολα θελουν δεν θελουν!
καλα ομως μην πεσεις κατω απ τα 80 γιατι μετα πας στην κατηγορια αντρων που ερωτευομαι , κανονισε να εχουμε αλλα! :lol: :lol: :lol: :lol:
παντος αυτο με το σιντι παραδοσιακων ρε παιδι μου, σαν τις μελισσες θα πεσουν , μην δινεις και συ τοσο μελι! αμαν πια :lol: :lol: :lol:
:love:
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
το cd απλα τα σπαει!!!
Θα μεινω στα 80 λοιπον οκ. Εχε χαρη που σε προλαβε αλλος! :D
μμμ.. αν και ψιλοκυνδηνευεις και εκει αλλα τελοσπαντων δεν θελω να σε πιεζω.. χαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol:
χαχαχαχαχα! :D:D:D:DQuote:
Originally posted by mitsokolo
μμμ.. αν και ψιλοκυνδηνευεις και εκει αλλα τελοσπαντων δεν θελω να σε πιεζω.. χαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol:
alice :)
:dork:
σκεφτομαι πολλα, διαβαθμουμενης κλιμακας ως προς τη σοβαροτητα:
πχ, το τικερ του φαε-πριτς ειναι πιο ωραιο απο το προηγουμενο με τα σελινα (αν κ λατρευω το σελινο, δε λεω), οτι θα δειρω το φαε-πριτς οπως κ να χει...
.................................
ειμαι αυπνη, κρυωμενη, ταλαιπωρημενη, κουρασμενη, στεναχωρημενη, σοκαρισμενη κ δεν εχω cd με παραδοσιακα να δωσω ως κινητρο...
.............................
..................................................
πολυ θανατικο εχει πεσει....
λιγη βοηθεια ζητησα και εκτος του οτι δεν βρηκα ανταποκριση θα φαω και ξυλο στο τελος! :(
καλη μου smart εχω την αισθηση οτι στελνεις την υπηρετρια στην λαικη διοτι δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την βαφτιση-μεταλλαξη του τρυφερου μαρουλιου σε σελινο!! :)
ξυλο θα φας επειδη δε σταματας να χανεις κ αποδεικνυεσαι επικινδυνος για την υγεια σου :P.... το αντιπαρτερχομαι.....
καλα, πλακα κανεις!!!!
πες μου οτι κανεις πλακα κ οτι ηταν ΟΝΤΩΣ σελινο εκεινο κ οχι μαρουλι :S
με τοσο σοβαρα θεματα ΔEN ΠAIZΩ! Φυσικα και ηταν μαρουλι!!!!!! :D:D:D
για τον ρυθμο της απωλειας των κιλων εχεις δικιο. με προβληματιζει και εμενα ωρες ωρες αλλα σε γενικες γραμμες αισθανομαι περιφημα.
απιστευτο!!!
οποιος πειναει...σελινα ονειρευεται...
ναι, ξερω οτι χαιρεσαι αλλα πρεπει κατι να κανεις.....δεν το λεω για μενα ..... εγω δε δαιμονιζομαι οταν βλεπω τετοιες απωλειες!!απαπαπα!! για σενα το λεω :D
smartouko :D
Απ το κακο στο χειροτερο παμε εδω μεσα, ειρωνεια στο φουλ , ξεκατινιασματα, στρατοπαιδα απειρα ασχετα τοπικς που φτιαχνονται για ψυλου πηδημα , και αντε να βοηθηθεις. Απο εδω μεσα θα βγουμε σεφ ψυχολογοι και συγγραφεις ...
:thumbup: ποσο δικιο εχεις mitsokolaki μου...Quote:
Απ το κακο στο χειροτερο παμε εδω μεσα, ειρωνεια στο φουλ , ξεκατινιασματα, στρατοπαιδα απειρα ασχετα τοπικς που φτιαχνονται για ψυλου πηδημα , και αντε να βοηθηθεις. Απο εδω μεσα θα βγουμε σεφ ψυχολογοι και συγγραφεις ...
και σαν εχω connie μου δεν θα αλλαξει και τιποτε.
το ειρωνικο της υποθεσης ειναι οτι απο αυτο το φορουμ ειχα βοηθηθει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ! -ειχα-
πραγματικα!!:thumbdown:Quote:
κι εγω νομιζα πως ακομα προσφερει βοηθεια!αλλα ας μην γενικευουμε, πιστευω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που σε νιωθουν και μπορουν να σε στηριξουν...ας θεωρησουμε τετοιες καταστασεις ατυχες στιγμες!!!ευχομαι καλο πασχα σε ολους!Φιλια απ' την ηλιολουστη Σαντορινη
καλημεραααααααααα
καλημερααα! τι ειναι το τζο τογκου ρε τρελλιαρα? χαχαχαχ λοιπον τι επαθα? απλα πριν 1-1,5 χρονο ειχα πραγματικα βοηθηθει απ το φορουμ και απλα λεω τι παρατηρω, και ειναι κριμα αυτα.
μετα απο 1 τεταρτο που επαψα να τρεμω ........ ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????
ΤΟΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΟ???????
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ????????????
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ασε εχω κανει 2934848282 τεστ πιο βεβαιο δε γινεται! μολις εκλεισα ραντεβου και με το γιατρο!!!!!
μπραβοοο μπραβο συγχαρητηρια ειδες που στεναχωριόσουνα ολα πηγανε καλα, μπραβο και παλι πολυ χαιρομαι για εσενα, ελπιζω τελικα να εχει πεσει επιδημια στο φορουμ και να κολλησουνε και ολες οσες επιθυμουνε το ιδιο. και παλι ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
μετα απο 1 τεταρτο που επαψα να τρεμω ........ ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια!!!Quote:
πολυ χαιρομαι ρε για σενα! ξερω ποσο πολυ το θελατε!Quote:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ασε εχω κανει 2934848282 τεστ πιο βεβαιο δε γινεται! μολις εκλεισα ραντεβου και με το γιατρο!!!!!
μπραβο συγχαρητηρια! θα πανε ολα αψογα :thumbup::tumble:
ευχαριστω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ακομα δεν ξερω τι μου γινεται και με επιασε και λιγοσ φοβος τωρα
ειστε ψυχουλες ρε ευχαριστω πολυ πολυ! προσπαθω να βαλω φωτο αλλα δεν τα καταφερνω
αμαν εχω μεινει αλαληηηηηηηη
τεστ
Μπράβο!!! Όλα τα ευχάριστα μαζεμένα!!!
ευχαριστω φιλλιπ!!!!!! καρδουλες να ειστε καλα! μολις μπορεσω θα ανεβασω τη φωτο! γιατι ολο προσπαθω και δεν μπορω . παω να παρω κατι του αντρος να του κανω εκπληξη! θα παθει! χαχαχαχαχαχα :love: :love: :love: :love: ta leme se ligo eyxaristo kai pali!!!!!!!!!
αχ τι κριμα που δε μπορω να βαλω εδω απο εκεινα τα εικονιδια που χοροπηδανε κ κουνανε τα χερια τους σαν παρτσακλά!!!! :D
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!
χαιρομαι πολυ κ ειναι πραγματικα εκπληκτικο μετα τα τελευταια δεοδμενα :)
Συνχαριτήρια μιτσοκόλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να μας πεις τί θα σου πει ο γιατρός έτσι?
ελπίζω το ινομοίωμα να μην ενοχλεί την εγκυμοσύνη.
φιλάκια για την ώρα