Το βιλίο λέω βρε.Δεν κάνω τέτοια, άντε να κοπω όταν ξυρίζω τα πόδια μου...λολ..λολ
Printable View
Το βιλίο λέω βρε.Δεν κάνω τέτοια, άντε να κοπω όταν ξυρίζω τα πόδια μου...λολ..λολ
Α το βιβλιο το χω διαβασει κι εγω !! δεν ειναι πολυ ενδιαφερον κ full of mystery ?? Το λατρεψα !!
σκεφτομαι αν υπαρχει τουτος δω ο γερακος πραγματι, και με αλλη μορφη ακομα, θα πρεπει να μου βρει μια EXIT το συντομοτερο δυνατον αλα Adjustment Bureau. δε με νοιαζει που θα μου τη φτιαξει, μπορει να ειναι στη πορτα της τουαλετας, μπορει στη πορτα του δωματιου μου, μπορει στην εξωπορτα, μπορει και στο πατωμα ακομα, μα πρεπει να υπαρξει μια EXIT γιατι κυριολεκτικα δε παλευω αλλο. το EXIT αυτο μπορει να ρθει και με τη μορφη γυναικας, αρκει να ειναι απ'αυτες που εχουν προσωπικοτητα ετσι ωστε να μου ρχεται να τη ξεσκισω στα γλωσσοφιλα θελωντας να της γλυψω μεχρι και τον εγκεφαλο, αλλιως αμφιβαλλω αν θα συγκινηθω. ο ΚΕΝΟ δεν εχει ταιρι λεμε και χαραμιζεται. αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκα εδω χαμο.
Κενο, μου θυμισες τον ορισμό του Αϊνστάιν για την παράνοια: «Να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά κι ωστόσο κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα». Αν εχεις δει οτι αυτα που κανεις (ή δεν κανεις) μεχρι τωρα, εχουν μονιμως το ιδιο αποτελεσμα (να εισαι μονος), τοτε προφανως για να γινουν αυτα που θες, πρεπει να κανεις κατι αλλο, κατι διαφορετικο!!
Σκέφτομαι πόσο χωρισμένοι είμαστε όλοι μεταξύ μας, πόση απόσταση υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων, και ότι είναι σχεδόν μηδαμινή η επιθυμία να προσπαθήσει κάποιος να πλησιάσει τον άλλο, να προσπαθήσει να τον καταλάβει, να έρθει στη θέση του.
Ο θυμός τυφλώνει, η στεναχώρια παραλύει και αν καταφέρεις να κρατήσεις το ένα μάτι μόνο για να παρατηρείς είσαι σε καλύτερη μοίρα.
βασικα μαλλον δυσκολευομαι να ταιριαξω και να βρω καποια που καλυπτει τα στανταρντς μου. πχ χτες και στο facebook ακομα καποια με εκανε add και μου τη ψιλοεπεφτε, μου κανε like παντου κλπ, μα δυστυχως δε ταιριαζα ουτε με αυτη γιατι ειναι χριστιανουλα και στο κοσμο της (οπως ειμαστε ολοι αλλωστε) ετσι ωστε να μπορω να δω μελλον μαζι της. ειναι καθαρα εγκεφαλικο το θεμα. αλλα δε θα στο χαλασω και δε θα διαφωνισω, του ΚΕΝΟ οντως του εχει στριψει εδω και χρονια, σαφεστατα ειναι παρανοϊκος και πολλα αλλα, γιαυτο σαπιζει μονος.
σκεφτομαι αγορακια μικρα να πηγαινουν δυστυχισμενα στη δουλεια τους, ενω τα κοριτσακια δυστυχισμενα μενουν σπιτι εχωντας αναλαβει τα οικιακα. και καθως γυρνανε τα αγορακια σπιτι να φανε τη φρουτοκρεμα για μεσημερι και να πιουν το γαλα τους απ'το μπιμπερο, ακουγονται φρασεις τυπου "που'ναι που'ναι ο ΘΕΡΙΑΚΛΗΣ μου, η ΚΩΛΟΝΑ του σπιτιου μου" κλπ. ultra παλιμπαιδισμος και μωρουδελεος!
Εγκεφαλικός άντρας! Πρωτότυπο!
Σκεφτομαι πως ειμαι ντιπ για ντιπ αχαιρευτη , πρωτη φορα επιχειρησα να μαγειρεψω μονη μου κ εκανα μακαρονια κ εγιναν λαπας, σαν σκατα ενα πραγμα κ κολλημενα, αηδια μονο να το βλεπεις, που να τα φας κιολας κ να παθεις τροφικη δηλητηριαση, εννοειται τα πεταξα..................................
[QUOTE=KENO;264653]σκεφτομαι αν υπαρχει τουτος δω ο γερακος πραγματι, και με αλλη μορφη ακομα, θα πρεπει να μου βρει μια EXIT το συντομοτερο δυνατον αλα Adjustment Bureau. δε με νοιαζει που θα μου τη φτιαξει, μπορει να ειναι στη πορτα της τουαλετας, μπορει στη πορτα του δωματιου μου, μπορει στην εξωπορτα, μπορει και στο πατωμα ακομα, μα πρεπει να υπαρξει μια EXIT γιατι κυριολεκτικα δε παλευω αλλο. το EXIT αυτο μπορει να ρθει και με τη μορφη γυναικας, αρκει να ειναι απ'αυτες που εχουν προσωπικοτητα ετσι ωστε να μου ρχεται να τη ξεσκισω στα γλωσσοφιλα θελωντας να της γλυψω μεχρι και τον εγκεφαλο, αλλιως αμφιβαλλω αν θα συγκινηθω. ο ΚΕΝΟ δεν εχει ταιρι λεμε και χαραμιζεται. αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκα εδω χαμο.[/QUΟTE]
εξοδοι υπαρχουν, αλλα κ εσυ εισαι κολλημενο ατομο, ολο σκεφτεσαι τα πραγματα με τον ιδιο κ τον ιδιο τροπο. ναι, κατι θα πρεπει να αλλαξεις κ εσυ πανω σου αν θελεις να βρεις διεξοδο. τα στανταρ που εχεις για τους αλλους νομιζω οτι ειναι πολυ ακαμπτα. θελεις τον αλλο ακριβως οπως τον θελεις εσυ. ξερεις, δεν τους εχουμε τους ανθρωπους διπλα μας κατα δικη μας παραγγελια, οπως τους θελουμε εμεις. τους αφηνουμε να υπαρξουν διπλα μας κ να ειναι ο εαυτος τους. αν αυτο μπορεσεις να το δεχτεις, ισως να μπορεσεις να αρχισεις να σχετιζεσαι δημιουργικα με τους αλλους. οι οποιοι ποτε δεν ειναι 100% οπως θα τους θελαμε. ακομα κ αυτοι με τους οποιους ταιριαζουμε αρκετα, δεν ειναι 100% ετσι οπως θα τους θελαμε. εσυ θελεις καποιον απολυτα οπως τον θελεις εσυ κ γι αυτο μενεις κ μονος σου. η μοναξια σου ειναι το τιμημα της ακαμψιας σου, κ του γεγονοτος οτι ουσιαστικα δεν μπορεις καθολου να αποδεχτεις τη διαφορετικοτητα που δε σου παει.
οποτε κατα τη δικη μου γνωμη βεβαια, το προβλημα σου δεν ειναι απλα οι αλλοι, οπως λες συνεχεια. το προβλημα σου ειναι κυριως ο δυσκαμπτος τροπος που εχεις εσυ να βλεπεις τους αλλους κ να σχετιζεσαι με τους αλλους.
μπορεις να το σκεφτεις με την ησυχια σου, αν θελεις φυσικα.
http://www.4degreez.com/misc/persona...sorder_test.mv
βρηκα αυτο το ενδαιφερον τεστακι, εμενα μου εβγαλε υψηλα επιπεδα αποφευκτικης διαταραχης προσωπικοτητας, και λιγη σχιζοειδη!
μα δεν παθαίνεις τίποτα, απλά δεν είναι ωραία στην όψη. Εγώ που πήγαινα ιταλικά, μου είχε πει η καθηγήτρια μου πως ακριβώς είναι η σάλτσα μπολονέζ γιατί ήταν από την Μπολόνια και μου είχε πει και για την καρμπονάρα την ιταλική.
σκεφτομαι οτι καποιοι συντομα θα φανε νησια και θα χορτασουνε Ελλαδα...
νταξει αφου με ξερεις τοσο καλα θα σου απαντησω. ομως δε νομιζω πως φταιει μονο ο τροπος, μαλλον θεμα χωρας ειναι, και συγκεκριμενα εδω Αθηνας, αφου βρισκω ολες τις αθηναιες τρομερα επιφανειακες, χωρις προσωπικοτητα, χωρις κατι ετσι ξεχωριστο, ανικανες να ενδιαφερθουν και να προσπαθησουν πιο πολυ για μια σχεση, αφου σχεδον ολες νοιαζονται μονο για τη δουλεια τους και την εμφανιση τους. ακομα κι αν πιασουμε την εμφανιση τους μονο, οι περισσοτερες ειναι αδυνατες λες και πασχουν απο νευρικη ανορεξια, ενω εμενα μου αρεσουν οπως εχω ξαναπει οι κοπελες με καμπυλες. τεσπα ειχα κανει θεμα παλιοτερα σχετικα με το περιθωριο, εκει ειχα γραψει οτι πολλες φορες προτιμω τη μοναξια απ'το να ειμαι με ατομα τα οποια δε μου ταιριαζουν και δε με καταλαβαινουν. αυτο δυστυχως ισχυει περισσοτερο για τις κοπελες, και γιαυτο δυσκολευομαι να βρω καποια αξιολογη και ταιριαστη, που να θελει κι ολας να ειμαστε μαζι. κι ετσι παραμενω χωρις ταιρι ακομα sinlge.
Paranoid: Very High
Schizoid: High
Schizotypal: Very High
Antisocial: High
Borderline: Very High
Histrionic: Very High
Narcissistic: Very High
Avoidant: High
Dependent: Very High
Obsessive-Compulsive: High
Λου, το μήνυμά μου ήταν λίγο παραπλανητικό λολ. Απλά θυμήθηκα χθες το βράδυ που είχε πάει ένας φίλος μου σε μια ημερίδα, όπου ο Νανόπουλος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος και σε καποιο θέμα που είχε σχέση με κατι "μεταφυσικό", ο Νανόπουλος είπε την -μάλλον όχι μεταφυσική- άποψή του και ο Γιανναράς έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε.
Ελπίζω να μην με απαταει η μνημη μου ότι ηταν ο Γιανναράς και τον διασύρω άδικά τον άνθρωπο.
Σκέφτομαι να διορθώσω το μνμ μου, άλλωστε ήταν και λίγο άσχετο.
σκεφτομαι πως μερικες φορες ο καλυτερος σου φιλος μπορει να γινει ο χειροτερος εχθρος σου
σκέφτομαι ότι πρέπει επιτέλους να πάψω να βαριέμαι και να βγω για ψώνια, να πάρω πράγματα και εξασκήσω επιτέλους την μαγειρική μου τέχνη!
Σκέφτομαι ότι έχω εκκρεμότητες που τις αφήνω για καιρό όπως το δίπλωμα οδήγησης. Όλοι οδηγούν εκτός από μένα. Ευτυχώς που η μαμά διατίθεται να πληρώνει την βενζίνη γιατί θα της άρεσε πολύ να μάθω να οδηγώ!
Σκέφτομαι ότι δεν θέλω να είμαι στις happy pictures κανενός...
Μπήκα και το μποξ μου ήταν γεμάτο. Το λέω σε περίπτωση που θέλει να μου στείλει καποιος πμ, το άδειασα....:)
Θεοφανία εγω οφειλω να σου πω πως η χρηστρια που γραφε σαν carrie μου απαντησε θετικα και ειπε θα σου στειλει, απο κει και περα αν οντως σου στειλε ή δε μπορεσε λογο του γεματου inbox, ειναι καθαρα δικο σας θεμα...
σκεφτομαι οτι τα κωλοχαρτα και η γραφειοκρατια με κρατανε πισω και με κανουν να υποφερω. και δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ξεκουμπιστω απο εδω και να βρω επιτελους ηρεμια. αυτα, καληνυχτα.
Σκέφτομαι αν υπάρχει θεός. Αν υπάρχει ανάμνηση σε τούτη τη καταραμένη Γή, να θυμάται ότι κάποτε υπήρχε.
Kαι εγω σκεφτομουν σημερα ,πως δεν υπαρχει αναμνηση πριν την βιολογικη υπαρξη!
Πως γινεται και κανενας απο οσους πεθαναν δεν εδωσε κανενα σινιαλο, δεν εστειλε κανενα μηνυμα , τιποτα ...κενο
Τολεγε και η Κανελη για την Μαλβινα -γιατι ρε Μαλβινα δεν τηρησες την υποσχεση σου, να στειλεις ενα γεια !!! και να μας πεις τι γινεται εκει περα!!!!!!
Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μη ξερεις , οπως λενε οι χριστιανοι ,για μενα αυτο (το οτι δεν ξερουμε τι μας γινεται σαν συνεχεια) αποδικνυει οτι εδω κατω στη γη ειμαστε σε πτωση κ σε συνενωση με την υλη , κατωτερη δηλ. μορφη ζωης......
εννοεις την υστεροφημια? Ο ιρβιν γιαλομ σενα βιβλιο του ,νομισω το τελευταιο λεει ,οτι ετσι ,(οταν δηλ σε απασχολει το τι θα αφησεις πισω σου ) γινεται πιο ευκολη η αποδοχη του θανατου!
Όχι ακριβώς. Εννοώ την οικονομική εκμετάλευση.. το πεδίο που αφήνει ελεύθερο κάποιος όταν φέυγει.
Δώσε μου ένα δείγμα ότι με καταλαβαίνεις κατερινάκι.
Μιλήστε προτού μας πάνε στο νησί.
Σκέφτομαι ότι είμαι ένα φρικιό...
γιατί ρε κοπελιά; Εγώ σκέφτομαι ότι μόλις άνοιξα λογαριασμό στο fb, να δούμε πόσους "φίλους" θα κάνω και εκεί. Πολύ δυσοίωνα τα πράγματα στις ανθρώπινες σχέσεις..ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του, ακόμα και αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο...