αισθανομαι...πωε πρεπει καπως να ελαττωσω το καπνισμα....αν και τωρα κανω καπνο...και οικονομικα τουλαχιστον μου βγαινει καλυτερα.....ενα σακουλι των 20g σε μια μερα ...ειναι πολυ?
Printable View
αισθανομαι...πωε πρεπει καπως να ελαττωσω το καπνισμα....αν και τωρα κανω καπνο...και οικονομικα τουλαχιστον μου βγαινει καλυτερα.....ενα σακουλι των 20g σε μια μερα ...ειναι πολυ?
οχι...δεν βαζω πολυ...ισα ισα...καποιες φορες ειναι και λιγος....νομιζω...απλα φτιαχνω πολλα τσιγαρα....ασε που νιωθω την γλωσσα μου μονιμως καμμενη....:(
οπως και ναι ο καπνος ειναι σωτηριος..οικονομικα....και το χρωσταω σε σενα μεσιε......εσυ μου ριξες την ιδεα!..δεν ξεχνω!!!...σαν τους κυπριους!
ε αν διαθετεις και τον δικο σου χωρο ευκολα γινονται ξεπετες, καλεις μια σπιτι σου, ουτε καν στη διαδικασια κυνηγιου δε χρειαζεται να μπεις.
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω που ειμαι, δεν εχω παρεες κανεναν γνωστο, αλλιως θα εκανα πορνοπερατζαδα καθε βραδυ ντυμενος χρυσαυγιτης.
Δεν είπα ότι διαθέτω δικό μου χώρο. Κι εγώ συγκατοικώ με αδέρφια και μάνα, γι' αυτό και συμπάσχω, αν θυμάσαι, με την ανάγκη σου να έμενες κάπου μόνος. Έτσι, όποτε καταφέρω να κάνω μια σχέση, θα έχω επίσης να αντιμετωπίσω το ίδιο ακριβώς θεματάκι, δηλαδή που θα την πηγαίνω.
Πάντως, όπως έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν, δεν είναι το ίδιο με το να χρυσοπληρώσεις ένα call girl. Μην τα ισοπεδώνουμε. Άλλο να αποπλανήσεις κάποια βασισμένος στη δική σου αξία και τη δική σου γοητεία προς επιβεβαίωση του αντρισμού σου και άλλο να την εξαγοράσεις καταβάλλοντας το χρηματικό αντίτιμο. Θέλεις λίγο να μετράς και κατακτήσεις με άλλα λόγια.
δεν υπαρχει αξια και γοητεια σημερα, ολα ειναι ενας διαγωνισμος ποιος εχει τα περισσοτερα. πχ εχεις αμαξακι ? σε προτιμουνε ακομα κι αν δεν ταιριαζεται, μπορει να κανουν και το μαλακα για να εχουν καποιον μονο να τις πηγαινοφερνει. οι κοπελες θελουν τις ανεσεις τους, εκτος απ'το να περνανε καλα. και ναι το θυμαμαι οτι ησουν κι εσυ με οικογενεια, αλλα καλοκαιριατικα που να ξερα που βρισκεσαι. σ'αυτες τις περιπτωσεις αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι αν βρεις παρεα να πηγαινεις μαζι τους, μπας και ειναι κανεις με σπιτι αδειανο, και παιχτει καμια φαση με κανα κοριτσακι. εστω αν οχι μονοι σας, και με αλλους μαζι. διαφορετικα δε βλεπω να γινεται κατι αλλο, ειναι αυτο που ελεγα και σε προχτεσινο θεμα, καλυπτουμε τις αναγκες μας με το σταγονομετρο, αν οχι καθολου.
edit: τωρα θυμηθηκα οτι εσυ σπουδαζεις ακομα, ε κανε υπομονη αν δε μπορεις καλοκαιριατικα, ισως το χειμωνα εισαι πιο τυχερος και σου ρθει εκει καμια καινουργια που ψαχνεται και με δικο της χωρο.
Εσύ δεν έχεις κανενα πρόβλημα στο χαρακτηρα, άλλωστε εισαι καλλιεργημενο και ευστροφο άτομο και οι γυναικες, οι λίγο μυαλωμένες και όχι αυτες που πετάνε στα συννεφα, ψάχνουν για τετοιους αντρες, αφού έχουν αηδιάσει από τους πεφτουλες, τους ανασφαλεις και τα χαηβάνια, φτανει κατα τα λοιπα να εχεις αυτοπεποίθηση, τολμη, χιουμορ και να μην εισαι μιζερος. Το ζητημα ειναι καποια που θα βρεις να σου δωσει την ευκαιρία, να επειδιωξει να σε γνωρισει καλα, να μην κανει αυτη βεβιασμενη κινηση να σε απορρίψει, γιατι εισαι ατομο που δεν εκδηλώνεται αμεσα σε μια γυναικα.
Σωματικα Όχι πολυ καλα .. Κλασσικά ναυτια, κόπωση , ατονια, νυστα( σήμερα σηκώθηκα απο τις 6.30 αλλα γενικα δεν έκανα τον καλύτερο ύπνο.. Άρχισαν και οι ενοχλησεισ στη μέση μου και δε μπορω και να βολευτώ στο κρεβάτι με την κοιλιά και γενικα τη δυσφορία που νιώθω).. Απο άποψη ηθικού νιώθω αρκετα πεσμένη,πιεσμενη, αποσυντονισμενη, αποδιοργανωμενη, μετέωρη, αβέβαιη, μπερδεμένη και απο χθες νιώθω λες και μου έχουν βάλει μια θηλιά στο λαιμό και με σφίγγουν..βασικα νιώθω λες και με έχουν εκτελέσει... Τόσες υποχρεώσεις, ανησυχίες, αποφάσεις που πρέπει να παρθουν και τόσος λίγος χρόνος, καθόλου περιθώρια για λάθη, καθόλου αντοχές, τρομερή κούραση και εξάντληση κυρίως ψυχική.. Που θα παει όμως, θα τελειώσουν όλα κάποια στιγμή έτσι δεν είναι ;;
ναι ...αγαπη...ολα θα τελειωσουν...ειστε νεοι..υπαρχει αγαπη..αρα ολα παλευονται...
τωρα οι ορμονες σου εχουν αποσυντονιστει οι καημενουλες...και γενικα θα νιωθεις περιεργα...να σαι προετοιμασμενη αλλα να μη ξεχνας οτι φερνεις εναν ανθρωπο στον κοσμο κι αυτο ειναι απο μονο του ενα θαυμα....περνοντας λοιπον μερος σε ενα θαυμα....χρειαζεται να οπλιστεις με υπομονη!! :)))
περασα ενα ψυχοφθορο πραγματικα παρασκευοσαββατοκυριακο, και τωρα καταφερα να μαζεφτω σπιτι. μετανιωσα ολα τα καλα λογια που ειπα για τη περιοχη, τελικα οπου κι αν πας αν δεν εχεις τη καταληλη παρεα, παντου τα ιδια σκατα ειναι. βγηκαν και τα ψυχολογικα στην επιφανεια, ζηλεια, παγωμαρα, γκρινια, ουτε μπανιο δεν πηγα τις δυο αυτες μερες παρολο που ηταν απεναντι η θαλασσα. και να νιωθω ασχημα, οτι περισσευω, οτι δεν εχω τι να κανω και να μη περνα η ωρα, να μη μπορω να κοιμηθω το βραδυ, να με ριμαζουν τα κουνουπια, χαλια τελειως να μη ξερουμε ποιοι ειμαστε, τι θελουμε και που παμε. τωρα περιμενουμε τις 27/7 για καμια βδομαδα-το πολυ δεκαημερο τελειως μονος στο σπιτι. ηταν το περισσοτερο που μπορω να εχω, απ'του ενος χρονου τη καταπιεση. αδεια τελειως η ζωη μας, κενη περιμενωντας να τελειωσει.
Αν και ο φορτος της εργασιας μου δεν ειναι μεγαλος σημερα , ο φορτος στο κεφαλι μου ειναι τεραστιος..... Απο εκει που ειχα την βροχη ξαφνικα μετα την λιακαδα μου το γυρισε σε αμμοθυελλα .... Θελω αδεια επειγοντως
μονη, ότι κανεις δεν ενιδαφερεται για μενα πέρα απο τη μαμα μου. Βλεπω τους γυρω μου να ειναι ολοι χαρουμενοι, να πηγαινουν διακοπες με τους αγαπημενους του κι εγω να λιωνω σε ενα σπιτι ολομοναχη.
με μη συνομιληκους. αμαν και πως κανω να γνωρισω ατομα της ηλικιας μου και μικροτερα, αλλα ολο το αντιθετο συμβαινει, και ισως γι'αυτο πεφτω και ψυχολογικα και ζηλευω. ειναι φυσικο οταν βλεπεις τους παντες γυρω σου καλυμενους στα επαγγελματικα και στα ερωτικα, κι εσυ δεν εχεις τπτ και στα δυο, να επηρεαζεσαι και τελικα να νιωθεις μηδενικο.
μπραβο τετοια φαση κι εγω γι'αυτο τελικα περναω παλι ασχημα.
Δεν πήγατε να ακούσετε καμιά μουσική της προκοπής και να μη σκέφτεστε τίποτα? ΚΕΝΟ κατάλαβα τι φάση λες κάνε το κοροίδο την επόμενη μπορεί με το στυλάκι το μέταλ που αποπνέεις αν δεν βγάζεις φουλ αρνητισμό να εμπνεύσεις καμία από το δίπλα stant και αν όχι θα έχεις περάσει καλά για την πάρτη σου
ηταν εκτος Αθηνων και ειχε μονο σκυλαδικα διαθεσιμα, αντε και τπτ σε χιπ χοπ απ'τα καγκουρια που περνουσαν με τ'αμαξια. δεν ακουω μονο μεταλ πλεον, ουτε γνωριζω τι αποπνεω. μαντευω οτι δειχνω σαν ενας μετριος ανθρωπος οπως ολοι οι αλλοι, ασχετα αν το μυαλο εχει ξεφυγει λιγακι. κι εξαιτιας αυτου και του αρνητισμου δεν εμπνεεω μαλλον για κατι παραπανω. τουλαχιστον οχι τις φυσιολογικες κοπελες κι αυτες που ψαχνουν κατι σταθερο. :\
Κλεινουν τα βλεφαρα μου απο τη νυστα τοσο νωρις.... πωπω...
βρες μια δυο καλες φιλες και ξεκινα να βγαίνεις, δε χρειάζεται να πας και πολύ μακριά όπως οι άλλοι. σαν πρωτο βημα παρε την πρωτοβουλία και αναζητησε αυτες με τις οποιες σχετίζεσαι, χωρις να το καταλάβεις θα βρεθεις σε καποια παρεα. οι ίδιες μην περιμενεις να σε αναζητησουν αν δεν κανεις εσυ την κινηση.
με το που θα βγαινεις θα κανεις καινουργιες παρεες, αν εισαι και λίγο προσεγμένη σαν κοπέλα θα σου τυχουν και προτάσεις και εν τέλει θα αλλάξει η διαθεση σου.
εμετικες και προβλεψιμες, ελλεηνες ελληνιδες. καμια δε ξεχωριζει, ολες ιδιες. γκομενες καρμπον, φλερταρουν μονο οταν βρισκονται ον. ανια ανια μεστη μπανανια. φοραω και κιτρινα σημερα. αντε να ρθει η παρασκευη να μη φοραω τιποτα απολυτως. και καθως το murder marathon λαμβανει χωρα, δε ξερεις αν θα βγεις ζωντανος. μπορει να πεθανεις της πεινας, μπορει να πεθανεις απ'τη ζεστη, μπορει να πεθανεις απ'τη τρελα (αν σε πιασει κριση παλι κι αυτοκτονησεις). μπορει να βγεις αλλα να μην εισαι ιδιος. ολα καλα.
Βαριέμαι φοβερά. Περνάει ο καιρός και δεν αλλάζει τίποτα. Ακόμα χωρίς παρέες, χωρίς μια σχέση και με τους άλλους να αδιαφορούν προκλητικά κι από πάνω με σοφιστικούρες του τύπου "δεν πειράζει, και η μοναξιά είναι χρήσιμη". Μένοντας με τα ίδια άτομα που με ρίχνουν ψυχολογικά και, όπως το κράτος μας έχει απαρνηθεί τα πάντα, να μη διαβλέπω το σενάριο να ζήσω επιτέλους ανεξάρτητος ποτέ να μη συμβαίνει.
δεν εισαι ο μονος με το τελευταιο. στο ελλαδισταν εχουμε καταντησει ολοι να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας. μεχρι τα 30 και 40 στο πατρικο γιατι δεν υπαρχει επιλογη, ουτε καν ελπιδα να ξεφυγουμε και να ανεξαρτητοποιηθουμε. και κανουμε μια ζωη τους μαλακες, μεστη καταπιεση, να μη καλυπτουμε τις αναγκες μας, να μη ξεδινουμε, να μην εχουμε κατι φυσιολογικο κι ανθρωπινο. και τελικα φτανεις ενα πρωινο και εισαι γεματος ψυχολογικα, και δεν αντεχεις αλλο, οποτε ή αυτοκτονεις βλεπωντας πως ξοδεψες τα καλυτερα σου χρονια και πισω δε γυρνανε, ή τους σκοτωνεις και πας φυλακη επειδη σου χαραμισαν τη ζωη και ηθελες εκδικηση.
αισθανομαι...οτι αν αφησω τον εαυτο μου να αισθανθει....ειναι να περνω τα βουνα και τα λαγκαδια.....
καποια στιγμη θα τα παρω κι αυτα....προς το παρον...ας χωσω το κεφαλακι μου πισω στην αμμο.....
θα ηθελα παντως να ξερω και την αποψη ψυχολογων, μιας και βρισκομαστε σε φορουμ ψυχολογιας. τι λενε αραγε στους πελατες τους οταν δυσφορουν, γκρινιαζουν και κλαιγονται με τη σημερινη κατασταση ? κανε υπομονη κριση ειναι θα περασει ? προσπαθησε να βρεις δουλεια ενω διωχνουν καθημερινα τους ανθρωπους, κι αυτους που δουλευουν μπορει να μη τους πληρωνουν καν ? γινε πιο κοινωνικος να βρεις γκομενα, ενω ολοι ξερουμε πως για να κατσουν θελουν καλοπεραση ? πραγματικα ειναι σαν να καταλαβαινω το δυσκολο ρολο κι αυτων που βρισκονται στη δυσαρεστη θεση να πρεπει να σωσουν και να κρατησουν ενα σωρο κοσμο στη ζωη. μαλλον γι'αυτο τους ριχνουν στα φαρμακα, γιατι η επιστημη στο ελλαδισταν σηκωνει τα χερια ψηλα.
Δε βαριέσαι... Και πάλι η κυβέρνηση στοχεύει στη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης ελέω του μνημονίου, οπότε το πολύ-πολύ να αυτοκτονούμε μια ώρα αρχύτερα με τίποτα γενόσημα από το Πακιστάν. Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα που να καθησυχάζει ότι στην Ελλαδίτσα ο ήλιος λάμπει για όλους, γι' αυτό και θα τα βρίσκουν πολύ σκούρα, φαντάζομαι, οι ψυχολόγοι. Όσο για το θέμα της γκόμενας, είπαμε. Αυτές πρώτα απ' όλα κοιτάνε καρδιά, μυαλό και χαρακτήρα. Παραλίγο να ξεράσω πάνω στην οθόνη.
ready to leave Thessaloniki....
Βγηκα να περπατησω λιγο,ειχε κ αερακι σημερα σε μια φαση ηταν κατι κοπελες στο απεναντι πεζοδρομιο, κ κοιταζαν λες κ ειδαν κανα εξωγηινο...μια παρεα 4 κοπελες ηταν... καλα τι φαση?
Που ειναι το παραξενο, εγω πηγα στα ΕΛΤΑ σημερα, ολα καλα ολα ανθηρα πολυς κοσμος εκει, νεοι αντρες μονοι νορμαλ ολα ησυχα, αυτος που με ενοχλησε ηταν ενας που με κοιταζε επιμονα και εκοβε βολτες μπροστα μου, σρανταρης μπαμπας με τα δυο του κοριτσακια... Και λεω, γιατι να μη με κοιταει κανενας μονος νεαρος, και να με κοιταει ο παντρεμενος σαρανταρης με τα κουτσουβελα, και ενοχλητικα κιολας?? Υπαρχει ψυχαναλυτικη εξηγηση??
Πρεπει να γινει ενα γκαλοπ, να δω αν οντως οι παντρεμενοι με μικρα παιδια ειναι οι πιο ξεμωραμενοι απο ολους η τελικα τους ελκυω εγω! Αμα ειναι το δευτερο θα χρειαζτω ψυχαναλυση!!
το παραξενο ειναι,με κοιταγαν με ενα περιεργο βλεμα κ ηταν κ απεναντι,'καρφωθηκαν' λιγο πανω μου...ξερω εγω? μ φανηκε καπως
ε μπορει να τους αρεσες βρε αλου!
χαχα ναι κ στις 4
μπερδεμενος. και με το χτεσινο. λες και ειπα ελα να με τελειωσεις (καμια σχεση με το τραγουδι). και τελικα ποιο το νοημα στη ζωη και με την ανεξαρτησια ? γυμνισμος κανεις οτι θελεις σχεδον οποτε θελεις. αλλα εισαι πιο μονος απο ποτε να μην εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα. αλλα απ'το πριξιμο, τη γκρινια και τις φασαριες ειναι σαφως προτιμοτερο να εχεις την ησυχια σου. δε θα πρεπε να ειμαι αχαριστος, αλλοι που δεν την εχουν αυτη, ουτε εστω για λιγο ? ισως τελικα θα επρεπε να το βουλωσω και να ξαναγινω χριστιανος. αλλα ειναι υπερβολικος ο χρονος που περναω μονος. το κενο της ζωης δε καλυπτεται με το καλο. i'm just out of here, forget the faces forget the love, spit on them and their world. as i walk to the valley of the shadow of death, i bring a spear to the earth, to destroy them before the birth. 218.
KENO ποσο σε καταλαβαίνω! ειδικα σ'αυτο που λες οτι οταν εισαι τελειως μόνος και δν εχεις με καποιον να μιλησεις κατι! απολυτα...
αισθανομαι μονη, κουρασμενη και πιεσμενη απο τον ιδιο μου τον εαυτο. θελω να σταματησει....με εξαντλει
ειμαι μονος σε 5αρι σπιτι αυτη τη φορα. και βαραω ενεσεις. θα ειμαι ετσι για τουλαχιστον 7 μερες μπορει και παραπανω. καλος ο γυμνισμος κι ολα τα σεξουαλικα παραφερναλια, αλλα ειναι υπερβολικος ο χρονος για να γεμισει μονο με αυτο. πρεπει να φροντισεις τι θα φας για μεσημερι και για βραδυ, να καθαρισεις μετα, ενω φυλας μην ορμηξει κανενας απ'εξω και δεν τον παρεις ειδηση. damn και δε μπορω να το πουλησω το ριμαδι να παω σε μικροτερο τουλαχιστον, να το συντηρω ευκολοτερα. αμα θελει καμια να την φιλοξενησω σφυρατε. :\