https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.279782912073042.83928.177722378945763&type= 1
να σας παρουσιαστώ κι εγώ!
σε αυτές τις φωτογραφίες είμαι με το μπεζ σακάκι
λίγο ύφος αγελάδας αλλά όλα οκ
τα σέβη μου!
Printable View
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.279782912073042.83928.177722378945763&type= 1
τα σέβη μου!
Γεια σου looky πλέον και με εικόνα :)
Καληνύχτα όμορφες Ναταλένιες! Όνειρα μας γλυκά και ταξιδεμένα ....
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Έπρεπε εκεί πάνω να ζητούσες τα τηλέφωνα των κούκλων ειδικευόμενων
ώστε να ζήσεις την περιπετειώδη ζωή και το αχαλίνωτο σεξ με την ασφάλεια
της επίβλεψης των έμπειρων σχετικά ερωτικών σου συντρόφων!Και μετά καλές γιορτές!
Μόνο αγελάδας δεν το λες το άγριο τούτο βλέμμα!Είσαι άγριο αγόρι για να ταιριάζεις με την ʼγρια Δύση σου,Λούκυ μου!Quote:
Originally posted by look
τα σέβη μου!
Πάντως σε καμία περίπτωση δε δείχνεις πάνω από 40!Είτε μας κάνουν πλάκα οι αριθμοί είτε εμείς τους ξεφτυλίζουμε!
Οφθαλμοσχετίζεσαι λοιπόν!Εξ ου φαντάζομαι και το look!Σαν τα μάτια σου να μας έχεις εφεξής!Φιλάκιαααααα
Ευχαριστώ,Γλαύκη μου κι ανταποδίδω εξίσου τρυφερά...Quote:
--->ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ
Cecilio Pla y Gallardo : Crying Cupid
Ναταλία μήπως να κάνεις ένα τηλεφωνάκι στο κρακεράκι να δουμε αν είναι καλά? μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να γεννήσει και σκέφτομαι μήπως έχει ήδη γεννήσει αφού οι μέρες είναι κοντά. Την σκέφτομαι συνέχεια τον τελευταίο καιρό.....:)
Γλαύκη αφιερώσεις βλεπω για Αβουλίνι, Ναταλάκι αλλά για εμάς ούτε βλέφαρο....οκ......
Kοριτσια μου καλημερα!
Χαθηκα εδω και κανα μηνα......
σας λεω εν συντομια τα νεα μου. ηρθαμε αγγλια με το αγορι μου. βρηκαμε και οι 2 δουλεια εδω και πλεον μενουμε λονδινο. αλλαξαν ολα στη ζωη μου τοσο ξαφνικα....
αλλη χωρα, αλλο σπιτι, αλλη δουλεια...και οι αποστασεις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
χρονο δεν εχω καλα καλα ουτε για μπανιο! ειμαι ολη μερα στο δρομο...
και φυσικα δεν εχω ακομη την πολυτελεια της διαιτας, γιατι δεν εχουμε οργανωθει στο σπιτι.
ζυγιστηκα σημερα μετα απο καιρο και με ειδα στα 78 κιλα! πολυ καλο αυτο! ας ειναι καλα το τρεξιμο που εχω γυρισει ολο το λονδινο!!!
ωστοσο επειδη εχω αγριο ωραριο 1-10, και σπιτι ειμαι στις 12, πειναω τοσο πολυ που παντα τρωω.αυτο το κακο κουσουρι του βραδινου φαγητου θελω να το κοψω....
σας δινω υποσχεση να φαω γιαουρτι σημερα!
να ειστε ολες καλα!!!
θα προσπαθησω να μπω συντομα!!!
Καλημέρα κορίτσια. Πήγα σήμερα στον χειρούργο μου και στην διατροφολόγο μου. Η ζυγαριά σταθερή στα 91,7 παρά τις τυχόν παρασπονδίες που έκανα αρχές τις περασμένης βδομάδας. Αυτό με καθυσήχασε. Η διατροφολόγος πολύ ευχαριστημένη γιατί αν και δεν έχασα βάρος από τις 22 του μήνα μέχρι σήμερα, έχασα λίπος με βάση τις μετρήσεις μεζούρας που κάναμε. Μου πρότεινε κι όλας αν μπορώ να πάω σε μία διατροφολόγο για λιπομέτρηση να δούμε τα ποσοστά. Θα το κανονίσω λοιπόν μετά τις γιορτές.
Ο χειρούργος πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση, με το αποτέλεσμα, ακόμη και με την χαλάρωση :puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::puzzled: και όταν τον ρώτησα γιατί, μου λέει "όσο πιο χαλαρό, τόσο πιο εύκολο χειρουργείο θα έχουμε μετά".
Κατά τα άλλα μου έγραψε όλες τις αναλύσεις να τις κάνω και να τις δει η διατροφολόγος μου τον Γεννάρη που θα πάω, και αυτός θα τις δει μαζί με τις χρονιαίες που μου έγραψε και αυτές για να τις έχω, όταν πάω ξανά τον Μάρτιο. Μου είπε όμως πως αν δούμε πως οι τωρινές αναλύσεις δεν είναι ικανοποιητικές, να πάω πιο νωρίς χωρίς ραντεβού να με δεί.
Αυτά. Κατά τα άλλα η ψυχολογία χάλια...... Ελπίζω να αλλάξει αυτό σύντομα.
Στις 3 θα πάω σε ένα ιντερβιου για δουλιά. Θα βάλω το φόρεμα την κούκλας, ελπίζω να μου φέρει τύχη. Φιλάκια κοριτσάρες μου
Θ'αλλάξει!Θ'αλλάξει!Ήδη αλλάζει! :starhit:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αυτά. Κατά τα άλλα η ψυχολογία χάλια......
Ελπίζω να αλλάξει αυτό σύντομα.
Βρε!Βρε!Το κοριτσάκι μας,το Λονδινοξενιτεμένο μας!
Έλεγα κι εγώ...για δύο εβδομάδες το στείλαμε...πού χάθηκε;
Συγχαρητήρια στις νέες δουλειές και των δυο σας!Τι ωραία που θα είστε μαζί
μακριά από όλους κι από όλα,νέες προσλαμβάνουσες,νέες εμπειρίες...Αχ!Για σας είναι η ζωή!
Να δεις και τι καλά που θα φύγουν και τα κιλάκια χωρίς να το πολυκαταλάβεις!Θα τη βρεις τη σειρά σου
με τα γεύματα,μη σε ανησυχεί!Απλά φρόντισε να μη μένεις πολλές ώρες νηστική γιατί μετά δεν είναι ν'απορείς
που σου βγαίνει το ελληνικό δαιμόνιο της νυχτερινής μάσας με το που γυρνάς κατάκοπη αργά βράδυ σπίτι!
Χαίρομαι πάρα πολύ για τα όμορφα νέα σου!Μη σε χάσουμε όμως ε;Όποτε έχεις χρόνο,μπαίνε για ένα γειά!Φιλάκια!
λες κουκλιτσα μου? Παντος αρχισε να ξεκαθαριζει το τοπιο.... Σιγα σιγα θα μπουν ολα σε μια σειρα πιστευω.Quote:
Originally posted by NADINE
Θ'αλλάξει!Θ'αλλάξει!Ήδη αλλάζει! :starhit:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αυτά. Κατά τα άλλα η ψυχολογία χάλια......
Ελπίζω να αλλάξει αυτό σύντομα.
Mόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του διαδικτυακού σεμιναρίου διατροφικών διαταραχών του ΚΕΑΔΔ κι έχω να ρωτήσω το εξής:
Η Ελισσάβετ με την αδηφαγική στάση απέναντι στο σεμινάριο ("δε χορταίνω να τ'ακούω!") είναι η δική μας αφή;Το γέλιο το'χουμε,τη φωνή δεν τη συγκράτησα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΚΕΡΟΚΟΡΙΤΣΟ!!!
Γεννήθηκε στις 7/12 με καισαρική λόγω κάποιου προβλήματος που με το καλό ξεπεράστηκε!
Εδώ και δύο μέρες είναι σπιτάκι τους κι είναι όλοι πανευτυχείς!Με την πρώτη ευκαιρία θα μας γράψει δυό λόγια
το κορίτσι μας!Της έδωσα τα φιλιά όλων κι ιδιαίτερα τη σκέψη του κουμπαρούλη της,της Κατερίνας και της Πωλίνας,
που τη σκεφτόμασταν έντονα τις μέρες αυτές που ήταν να γεννήσει...Κάθε ευλογία στο κεφαλάκι της τυχερούλας μας!