σκεφτομαι τη μοναξια και ποσοι ανθρωποι ερχονται αντιμετωποι με αυτην, η μοναξια δεν ειναι εχθρος ειναι φιλος, σου δινει χρονο να σκεφτεις και να εξελιχθεις :)
Printable View
σκεφτομαι τη μοναξια και ποσοι ανθρωποι ερχονται αντιμετωποι με αυτην, η μοναξια δεν ειναι εχθρος ειναι φιλος, σου δινει χρονο να σκεφτεις και να εξελιχθεις :)
Συγγνώμη, τώρα είδα το μήνυμά σου. Αλήθεια, ισχύει αυτό που λες; Υπερβολικό μου φαίνεται για να είναι αληθινό.
Χόμπυ που μου αρέσει και να είναι ομαδικό δεν μπορώ να σκεφτώ. Ακόμα και να υπήρχε, είναι δύσκολο να συμπίπτουν οι ελεύθερες ώρες σου με των άλλων ατόμων ούτως ώστε να βρισκόσαστε.
νομιζω πως ισχυει. γιατι στις συναυλιες δεν εχεις δει κοριτσακια να λιποθυμανε οταν δουν τον αγαπημενο τους τραγουδιστη ? εχω ακουσει και μεστο νοσοκομειο ακομα, οταν ειχε παει καποια να της παρουν αιμα, και με το που ειδε τη συριγγα λιποθυμισε απ'το αγχος και το φοβο της. τεσπα φαντασου να ησουν μοναχοπαιδι και να μην ειχες αδερφια πως θα ενιωθες. γι'αυτο λεμε υπαρχουν παντα και χειροτερα, αλλα μεχρι να τα δουμε, δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε.
ΚΕΝΟ πρόκειται για θαύμα; Καλά δεν σ' αναγνωρίζω! Μπράβο ρε! Η αλλαγή σου αυτή είναι στροφή 180 μοιρών.
Έγινε κάτι ξαφνικά στην ζωή σου κι έχεις αυτή την νέα οπτική των πραγμάτων;
υ.γ. άσχετο! Για τον λαιμό να πας σε κάνα γιατρό, γιατί ύστερα από τόσο διάστημα ίσως χρειάζεσαι κι αντιβίωση!
μαρκελα εισαι εξαιρετικα καινουργια χρηστρια για να μιλας σαν να με ξερεις...
σε ευχαριστω παρολαυτα για τη συμβουλη σου, σε γιατρο θα παω ετσι κι αλλιως στο τελος του μηνα.
Άκου εκεί νέα? Πόσος καιρός χρειάζεται για να καταλάβεις κάποιον αααχαχαχχαχαχα!
αμα εισαι ο μικροτερος μπορει. αν ησουν ο μεγαλυτερος οπως εγω, τοτε θα σου ριχναν ολες τις ευθυνες, και θα διαμαρτυροσουν χειροτερα.
Σκεφτομαι οτι μολις διαβασα συμπυκνωμενες τις οδηγιες χρησης της ζωης σε λίγες γραμμες.....
To enjoy good health, to bring true happiness to one's family, to bring peace to all, one must first discipline and control one's own mind. If a man can control his mind he can find the way to Enlightenment, and all wisdom and virtue will naturally come to him. We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
When one has the feeling of dislike for evil, when one feels tranquil, one finds pleasure in listening to good teachings; when one has these feelings and appreciates them, one is free of fear. Βούδας
Σκεφτομαι μια φραση που μου ειχε πει καποτε ενας θειος μου: "Ορισμενες φορες ειναι χρησιμο και βολικο να παριστανεις τον χαζο, σε γλυτωνει απο διαφορα μπερδεματα!"
Τοτε τη θεωρησα αφελη και ανουσια αλλα σα να διαβλεπω τωρα μια βαση και μια λογικη...
Σκέφτομαι ότι όποιος/α παίρνει με απόκρυψη και το κλείνει μόλις απαντήσω να κάτσει στα αυγά του/της και να το σταματήσει αυτό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα...μια φορά ακόμα και τέλος...αν τριτώσει το κακό, θα πράξω αναλόγως...
τελικά καλύτερη είναι η αυτοκτονία παρά η άθλια ζωή μου :(