α ρε τζινακο μου φτιαχνεις τη διαθεση!!!!
Printable View
α ρε τζινακο μου φτιαχνεις τη διαθεση!!!!
τζινακο σου αρεσει ο μπραντλει κουπερ???μοιαζει πολυ στο αγορι μου.
Το έχω αυτό Λιλάκο, είμαι διαθέσιμη! :lol:
Πλάκα με κάνεις Λίλα; Εννοείται ότι μου αρέσει ο Bradley Cooper κι αν του μοιάζει και το αγόρι σου, τότε μου αρέσει και το αγόρι σου! :lol:
:lol::lol::lol::lol:
ειναι λιγο πιο μελαχροινο το παλικαρι μου.
Ο καλός ο μύλος αλέθει όλες τις αποχρώσεις μαλλιών! :lol: Αν έχει τη φυσιογνωμία του Μπράντλεϋ τότε είναι πολύ καλός, είναι και ψηλός, το νου σου ρεμάλι! :lol:
το νου μου το νου μου.
εχουν και την ιδια αθλια μυτη που λατρευω να μισω.
η καλλιοπη που χαθηκε???εχει μερες να δωσει το παρον.
Όντως χάθηκε η Καλλιόπη, βρε λες με τόσο διάβασμα που έριξε να πήγε αυτή τελικά να δώσει εξετάσεις αντί για την κόρη της; :lol:
θα αριστευσε και θα τρεχει απο τη χαρα της!!!
Και η rozetta χάθηκε, έχει να μπει πριν το Πάσχα. Κρίμα, η δικηγορίνα μου, μου άρεσε να την πειράζω.
κοριτσαρες με καλει στο τελεφωνο το αγορι μου τα λεμε σε λιγο!!!!!
Εντάξει Λιλάκι, πάω κι εγώ να ξαπλώσω μέχρι τις 21.00 γιατί σκέφτηκα την Eli που σιδερώνει και κουράστηκα! :lol:
τζινακο εχει λαζοπουλο τελευταιο επεισοδιο αποψε
γραψε λαθος best of εχει
καλησπερα με χασατε???
σας διαβαζα απλα δεν ειχα διαθεση πολυ καλη και αποφευγα να γραψω!
ελπιζω συντομα να επανελθω!
τζινακια!
ελα ρε καλλιοπακι μου!!!!δεν εχουμε πει αρκετα χαζα να σου φτιαξουμε τη διαθεση???
Κοιμήθηκα με την μπαλκονόπορτα τελείως ανοιχτή γιατί φυσούσε ένα ωραιότατο δροσιστικό αεράκι και ξύπνησα τώρα μέσα σε τυφώνα!! Σήκωσε πολύ αέρα. Λιλάκο είδα το πρώτο πόστ σου για το Λαζόπουλο και τσακίστηκα να πάρω το τηλεκοντρόλ για να βάλω τον Alpha βρίζοντας ταυτόχρονα που είχα χάσει ήδη 20 λεπτά Λαζόπουλου! :lol: Μετά που κατάλαβα τι παίζει είδα και το δεύτερο πόστ σου.
Καλησπερα κ απο εμενα!Παρασυρθηκα απο την Ελι κ παω να σιδερωσω τιε κουρτινες του σαλονιου που τις εχω απο εχτες πεταμενες στον καναπε.Α!εκανα κ το πρωτο μου μπανια σημερα.Φιλακια τα λεμε αργοτερα.Μη γραψετε παλι 5 σελιδες !Μπηκα για 5 λεπτα κ ειμαι 1 ωρα εδω!
Καλλιοπη μου τι επαθες κ εχεις τις μαυρες σου?
:lol::lol::lol::lol:
καλο κουρτινοσιδερωμα γλαυκη μου!!!!
Βρε Καλλιοπάκι κάτσε στην παρέα μας. Γιατί; Έχεις παράπονο; Δεν είμαστε εμείς αρκετά διαθέσιμες; :lol: Μας έχεις αφήσει πίσω στα νέα σου, πως πάνε οι εξετάσεις της κόρης σου, τι κάνει το υπερήλικο μωρό;
Καλησπέρα Γλαύκη. Τι ζηλιάρα που είσαι! Μη δεις άνθρωπο να σιδερώσει, αμέσως να σιδερώσεις κι εσύ! :lol: Χαίρομαι που έκανες κι εσύ μπάνιο στη θάλασσα σήμερα, άντε ν'αυξάνονται σιγά σιγά τα δελφινάκια εδώ μέσα.
τζινοδελφινακι θα τα κανεις και εσυ τα μπανακια σου!!!!
Τελικά τις πατάτες τις έφαγαν τα σκυλάκια μου, τσάμπα έδωσα τα 2,17 μου σήμερα! :lol:
τζινακο δεν τηγανιζες μονη σου μια πατατουλα να σου ερθει και πιο φτηνα???
Και θα τα κάνω τα μπανάκια μου Λίλα και δεν θα κρύβομαι πίσω από τα βράχια μην με βρει η greenpeace και με πετάξει στη θάλασσα γιατί ξώκειλα! :lol: Πέρυσι που ήμουν φρεσκοεγχειρισμένη με ενοχλούσε η άνωση και με πονούσε το στομάχι μου, δεν μπορούσα να κολυμπήσω κανονικά, όλο έβγαινα η μισή απ'έξω. Ελπίζω φέτος να μην έχω πρόβλημα και να δελφινάρω κανονικά!
Λιλα θελω να σου πω την γνωμη μου και ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.. Θεωρω οτι 80 κιλα για το υψος σου με σκοπο να κανεις τοσες πλαστικες επεμβασεις ειναι πολυς κοπος ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΝΟΣ, χρηματα και ΠΟΛΛΑ σημαδια για το αποτελεσμα να εισαι ναι μεν μαζεμενη αλλα παλι στρουμπουλη. Δεν θα ηταν πιο φρονιμο αφου το εχεις το εργαλειο βρε παιδακι μου ( την σληβ ) να το χρησιμοποησεις ετσι ωστε να φτασεις σε ενα φυσιολογικο Bmi και μετα να μπεις στο κομματι των επεμβασεων? Λιλα μου στο λεω με αγαπη, μιλαμε για πονο όχι αστεια πραγματα. Εχω περασει γεννα, καισαρικη, σληβ και γενικα αρκετους πονους στην ζωη μου, δεν φημιζομαι για την λιγοψυχια μου και ο πονος της πλαστικης δεν παιζοταν! Και μιλαμε απλα για στηθος, που να λεμε τωρα για κοιλιοπλαστικη και μπουτια που ειναι γαμω τους πονους. Κριμα δεν θα ειναι να τα περασεις ολα αυτα και να μην εχεις το αποτελεσμα που θα μπορουσες μονο και μονο επειδη βιαστηκες ή δεν εκανες ολη την προσπαθεια μεχρι τελους?Quote:
Originally posted by lila198621
θα κανω κοιλια στηθος μπρατσα και μπουτακια.θα μου πει βεβαια και η πλαστικος ομως αυτα νομιζω οτι τα χρειαζομαι.θα παω τον αλλο μηνα ναταλια μου.
Σκεψου το λιγο και μιλησε το και με την πλαστικο.
Οταν ξεκινησεις πλαστικες καλο ειναι να εχεις φτασει στον τελικο στοχο , που κατα την δικη μου αποψη θα πρεπει να ειναι κοντα στα 70 και οχι τα 80.
Έχω πατάτες και το σκέφτηκα να τηγανίσω μία, αλλά είπα να πάρω των Goody's που υποτίθεται ότι είναι πιο νόστιμες και τις είχα και καημό. Το Φεβρουάριο άρχισα να τρώω ψωμί και πατάτες χωρίς ενόχληση και πάλι όχι πολύ γρήγορα.
κατερινακι την δεχομαι τη γνωμη σου ομως τα 70 για εμενα ειναι πολυ λιγα.οσο για τον πονο εγω ειμαι πολυ λιγοψυχη ομως στη σληβ δεν πονεσα καθολου και οσο για τις πλαστικες ξερω οτι θα πονεσω ομως ειμαι ετοιμη να το αντεξω
Μόλις τελείωσα η έρμη! :lol:
Έκανα δέκα ώρες να σιδερώσω και άλλες τόσες να τακτοποιήσω στις ντουλάπες όλα τα σιδερωμένα τι τυράννια! Έκανα και τράμπα τα χειμωνιάτικα - καλοκαιρινά του Γιώργου που τα είχα παραμελήσει και ήταν με πέντε κοντομάνικα. Είναι κρυουλιάρης και κυκλοφορούσε μέχρι την προηγούμενη βδομάδα με ελαφριά πουλοβεράκια το χρυσό μου. Από τότε όμως που έπιασαν οι ζέστες εμ δεν έχω δικαιολογίες πλέον. Τώρα το μόνο που μου έχει μείνει είναι δύο χαλιά να πλύνω. Ουφ βλέπω φως στο τούνελ επιτέλους! Πάλι καλά που δεν έχω και χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές κουρτίνες!
Γλαύκη ακούς;;; Ακούω να λες :lol:
Καλλιοπάκι μου γιατί είσαι στις μαύρες σου; Οικονομικά μυρίζομαι.... όλοι αυτό το χαβά έχουμε οπότε φαντάζομαι και εσείς μία από τα ίδια. Κάθε φορά που μπαίνει νέος μήνας δεν ξέρω τι να πρωτοπληρώσω, τι ποικιλία Θεέ μου! :lol:
Κατερίνα έχεις δίκιο για τους πόνους αλλά περνάνε κάποια στιγμή και μένει το ωραίο αποτέλεσμα. Η κοιλιοπλαστική πάντως δεν με πόνεσε καθόλου, αυτό που με πέθανε ήταν η κήλη. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί όλο το κόψιμο της κοιλιοπλαστικής ήταν σα να μην υπήρχε! Επίσης θυμάμαι την Αννα65 που έκανε στήθος και μπράτσα ταυτόχρονα και μου είχε πει στον καφέ μας ότι δεν πόνεσε πολύ και συνήλθε γρήγορα και μάλιστα έκανε κοιλιοπλαστική και λίγους μήνες μετά έκανε στήθος - μπράτσα.
κατερινακι επισης θελω να πω οτι στον πλαστικο θα παω για να μπω σε λιστα αναμονης για να μπορεσω να κανω οτι μου δικαιολογει το ταμειο και για να μου πει αν κατι απο αυτα θα σωθει η οχι
Λιλάκι όλα σώζονται, μακάρι να έχεις πλήρη κάλυψη από το ταμείο σου και να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις.
και εγω δεν πονεσα στην σληβ, ουτε ενα ντεπον δεν πηρα, και στις 2 εβδομαδες ημουν στην δουλεια , και ειχα αναλαβει και ολα μου τα καθηκοντα ως μωρομανα τοτε μαζι με σπιτι κλπ. Με την πλαστικη στηθους ( που ειναι και η πιο ανωδυνη εκ των παραπανω επεμβασεων που ανεφερες) ομως , και εγω και η Μακ περναμε για μια εβδομαδα σχεδον οπιουχα παυσιπονα απο αυτα που δινουν στους καρκινοπαθεις για να μπορουμε να κοιμομαστε και για ενα μηνα ανα 3ωρο ντεπον μαξιμουμ αλλιως δεν θελεις να μαθεις τι πονο ειχαμε. Δεν σου το λεω για να σε φοβησω απλα, εμενα μου το ειχαν παρουσιασει ως κατι ανωδυνο, οτι ολοι το κανουν και σιγα τιποτα δεν ειναι κλπ και επαθα κοκομπλοκο μετα. Απλα να γνωριζεις για να εισαι ψυχολογικα προετοιμασμενη.
Αν εσυ εισαι ικανοποιημενη με τα 80 τοτε παω πασο Λιλα μου. Εσυ ξερεις τι ειναι πιο σωστο για σενα. Καλη επιτυχια στο ραντεβου σου να εχεις και να μαζεψεις ολες τις ερωτησεις σε χαρτι πριν πας γιατι εκει θα τα ξεχασεις ολα. Ρωτα για παροχετευσεις ,ποσο καιρο θα τις εχεις ( ξερω στην κοιλιοπλαστικη πως θα εχεις 2 μια απο καθε πλευρα ειδικα αμα σου κανουν την μεγαλη κοιλιοπλαστικη , οχι στην μινι) , αν καποιες προτεινουν να τις κανεις μαζι ή οχι κλπ
στο νοσοκομειο καποιο γνωστο που μου συστησε την πλαστικο μου ειπε οτι την κοιλιοπλαστικη σιγουρα θα μου την καλυψη με λιγο λαδωμα.το μπουτακια θελω να γλυτωσω αλλα δεν το βλεπω γιατι ειναι σαν γριας
η μεγαλη κοιλιοπλαστικη παιδια ποναει, ειδικα αν σου ραψουν τους μυς απο κατω. Αν σου κανουν απλη κοιλιοπλαστικη χωρις να ραψουν μυς και επανατοποθετηση οφαλου τοτε οκ. Εκανε η θεια μου και ξερω τι σας λεω . Και μαλιστα την εκανε Αμερικη σε εναν απο τους πιο διασημους πλαστικους εκει γιατι το φυσαει κιολας το παραδακι.
Θυμάμαι που είχα δει μία εκπομπή της Τατιάνας με μία γυναίκα που την είχε βοηθήσει η εκπομπή να κάνει σλιβ και είχε χάσει πολλά κιλά και μιλούσε ο πλαστικός της που θα της έκανε πλαστικές, ο οποίος είχε πει ότι όταν θα της αφαιρούσε το περίσσιο δέρμα λόγω χαλάρωσης, η γυναίκα θα ζύγιζε 10 -12 κιλά λιγότερο.