Αν το σκέφτεσαι έτσι τότε σίγουρα θα μείνεις μόνος. Καλό είναι να σταματήσεις να είσαι απογοητευμένος και να αρχίσεις να κάνεις πράξεις...
Printable View
Θα το κάνω , αλλα τι πράξεις ? πως να τις κάνω βρε Χριστίνα ?
Αν σου πω ότι δεν ξέρω , θα πιστεψεις ?
Υπάρχουν πολλοί τρόποι... Αρχισε να βγαίνεις και να φοράς οτι θέλεις χωρίς να δίνεις αναφορα, με λίγα λόγια ΖΗΣΕ! Αφιέρωνε χρόνο σε σένα και να μην αφήνεις κανέναν να σου τον στερεί όπως και την χαρά που παίρνεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα ούτε καν η μητέρα σου..
ψαχνω να δω σοφακι ανοιξουλα σοφτ αρσουλα γιωτα ανεμος
αγαπες αν θελετε στειλτε μου!
Μαρκέλα , ο εθελοντισμός στην πόλη μου με πλήγωσε πολυ .
Εχω κάνει παρα πολλα .
Και οι αχορταγοι με τρελαναν .
Στην ναυμαχία της ....... Εθελοντικά με την βάρκα μου ρυμουλκισα 50 βαρέλια σιδερένια κομμένα στη μέση ώστε να μπουν στην είσοδο του λιμένα .
Την άλλη μέρα με κατηγορούσαν οι του δήμου ότι δεν φρόντισα να τα βγάλω στην στεριά .
Επιπλέον έλεγαν ότι εχω πληρωθεί αρκετα για την βοηθεια μου , σκοπός να φάνε λιγο μερικοι.
Τι μου έμεινε , να πονάει όλο μου το σώμα γιατι ήμουν στην θάλασσα απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βραδυ και τα νεύρα που είχα όταν έμαθα ότι μετα μου φορτωσαν και τα δικα τους λάθη .
Ένα απο τα πολλα ανέφερα.
έχω σταματήσει να σκέφτομαι..
Δεν θα μείνεις μόνος σου Λάμπρο, μια χαρά άνθρωπος είσαι. Μόνο βρες τον τρόπο να διώξεις από εσενα τετοιες απαισιοδοξες σκέψεις και φίλοι θα βρεθούν... σιγα σιγα και μια καλή κοπέλα. Υπάρχουν οι καταλληλοι άνθρωποι για σενα, αυτοι με τους οποίος ταιριάζεις, να εισαι προσιτος στους άλλους, αισιοδοξος και ειλικρινης και ετσι θα τους βρεις, έστω λίγους αλλά καλούς.
Με εσένα, Λάμπρο, τι έγινε και ξέμεινες μόνος σου;
πιο καλη η μοναξια απο σενα που δεν φτανωωωωωω μια σε βρισκω μια σε χανωωωω πιο καλη η μοναξιααααα
σκεφτομαι να κανω ενα τσιγαρο και να την πεσω για νανι
καλο βραδυ παιδες!
Σκέφτομαι ότι οι γυναίκες στη σημερινή κοινωνία το μόνο στο οποίο είναι χρήσιμες, εκτός από εκείνες που μεγαλώνουν παιδιά (άρα οι μη μητέρες, που πλέον είναι και οι περισσότερες), είναι στο να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες των αντρών. Πρόκειται για τρομερά αναξιόπιστα και αφερέγγυα όντα, ώστε να βασιστείς πάνω τους για τίποτα παραπάνω. Ασταθείς χαρακτήρες που κάνουν στροφή 180 μοιρών από τη μια στιγμή στην άλλη και άντε μετά να τις εμπιστευτείς. Δε σας υποβιβάζω εγώ, εσείς μειώνεστε από μόνες σας στα μάτια μου. Και το φωνάζω διόλου τυχαία στο φόρουμ σας, ξέροντας ότι είναι κατά βάση γυναικοκρατούμενο.
sheldon τι λες? καλημερα...
που τα βασιζεις αυτα που λες?
διαφωνω.. δεν ειμαστε μονο σεξομηχανες κανουμε κι αλλα πραματα!