Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με αυτή την ταινία! :lol:
Μπίλιουυυυυ μην πέσεις! :lol:
Printable View
Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με αυτή την ταινία! :lol:
Μπίλιουυυυυ μην πέσεις! :lol:
Γλαύκη μακάρι να μπορέσω και να έρθω εγώ να σου φροντίζω ότι θέλεις όσο λείπεις και να φροντίσω κι εσένα όταν γυρίσεις με το καλό. Στην ερώτηση τι έφαγα η απάντηση είναι μπισκότα χιχιχι. Ορίστε και οι οδηγίες για το πως να βάλεις φωτογραφία σου, περιμένουμε.
Στη σελίδα που βρίσκεσαι κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάς, πας και πατάς το post reply. Στη σελίδα που σου ανοίγει γράφεις το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφεις θα δεις που λέει browse, πατάς το browse λοιπόν και σε βγάζει στον υπολογιστή σου όπου πας εκεί που έχεις αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σου φυσικά, την κλικάρεις και πατάς το άνοιγμα. Πρόσεχε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σου που σημαίνει ότι τη φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάς ακριβώς από κάτω το post reply και τέλος. Πρέπει να προσέχεις οι φωτογραφίες σου να μην είναι πολύ μεγάλες γιατί δεν θα στις πάρει. Συνήθως τα 300 με 400 pixels είναι καλό μέγεθος για φωτογραφία.
Που ειναι η φωτο οεο???
Μάλλον είναι μεγάλη Λίλα μου και δεν μπορεί να την ποστάρει... Κρίμα
Λιλάκι δεν κοιμήθηκες αγκαλιά με το κινητό; χιχιχι Τη φωτό περιμένω κι εγώ.
Eli, ξέρει η Γλαύκη πως να μικραίνει τις φωτό.
Γκαστρώθηκα να περιμένω :lol:
Τζινακο στο τσακ ημουν.και εκει που εκλειναν τα ματια χτυπησε το τηλ.εχει λυσσαξει να παω να μεινω σπιτι του παλι.μου ειπε οτι θα μαγειρεψει κιολας.οποτε 2 πραγματα μπορει να συμβουν.η θα παραγγειλουμε σουβλακια απο εξω γιατι θα καψει το φαγητο.η θα ευχομαι στο νοσοκομειο να εχω σημα και να σας γραφω τα βασανα μου μετα την πλυση στομαχου που θα μου εχουν κανει.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Προτείνω να την φανταστούμε αδύνατη όλες μαζί ταυτόχρονα! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Γκαστρώθηκα να περιμένω :lol:
Θα την βαλω σε λιγο αν καταφερω να την αποθηκευσω!
Εεεε και εσύ νομίζω ότι υπερβάλλεις Λιλάκιον! :lol:
Πάντως θέλει να σε περιποιηθεί και αυτό μετράει ;)
χάιντε μην το σκέφτεσαι πολυ, πάρε νεσεσέρ και πυτζαμάκια και έφυγες!!! Και άσε τις ντροπές κατά μέρους λες και δεν ξέρεις τους γονείς του :P
Ειναι που οταν συζητω φιλοσοφικα μου αρεσει να ρητορευω μεγαλοφωνα και φοβαμαι μηπως δεν εκτιμησουν οι δικοι του την ρητορα μετα απο αυτο.
Mου εφερε το λαπτοπ αλλα χωρις ποντικι κ μου εχουν σπασει τα νευρα!Σας εσκασα ε?
Τελεια φωτο!!!εισαι μια κουκλα!!!!που ειναι βγαλμενη???
Λίλα άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε να ρητορεύσεις χαμηλόφωνα! :lol:
Γλαύκη μου το πόσο σου πάει το ξανθό δεν λέγεται!!! :wow:
Είσαι και πολύ μανάρι λέμε!!!!
Στην Κινα ειναι Λιλακη κ εχω αρχισει να παιρνω τα κιλα μου ηδη.το μπλουζακι τσιτωνει αλλα φορτετε ακομη.
Αμαζόνα μου! Είσαι κούκλα, στην Κίνα είσαι μαρή;
Αααχ κορίτσι μου αν σε αυτά τα κιλά που είσαι τώρα είσαι μία κούκλα φαντάζομαι στα αδύνατα σου πως θα ήσουν. Γι αυτό και σε έχει πάρει τόσο από κάτω αγάπη μου. Καμία αμφάς δεν έχεις να μας δείξεις;;; Ε ε τώρα που μας γλύκανες!
Τον Αύγουστο θα μετράμε τις κατηφόρες σου Γλαύκη μου και θα ξαναβρείς σύντομα τον χαμένο σου εαυτό ;)
Ελι μου δεν ειναι το ξανθο!Τα 50 κιλα μειον απο τωρα ειναι!
Δεν πειράζει που τσιτώνει το μπλουζάκι γιατί πετιέται ωραία το βυζ@κι! :lol:
Ειναι και το αλλο.οι χριστιανοι με ξερουν σαν το χαζοχαρουμενο που εκανε παρεα με το γιο τους και διαβαζαν μαζι.και τωρα θα συζητει φιλοσοφικα με το βλασταρι τους.τι ντροπη εχω να τραβηξω θεε μου.θα παω οχι που δεν θα πηγαινα η ξετσιπωτη.
Ναι ναι το βυζ@κι πετιεται πολυ ωραια.ποιος βλεπει μετα αν τσιτωνει το μπλουζακι????
Να μην ντρέπεσαι Λίλα, είναι φυσιολογικό και οι γονείς του το ξέρουν αυτό. Εξάλλου αν στην ηλικία σας συνεχίζατε να διαβάζετε όπως κάνατε μικροί τότε είναι που θα ανησυχούσαν οι γονείς του!!
κοριτσια μου γενικα ειμαι πεσμενη με οσα τραβαω η κορη μια χαρα γραφει το μωρο βγαζει δοντια και με εχει τρελανειQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βρε Καλλιοπάκι κάτσε στην παρέα μας. Γιατί; Έχεις παράπονο; Δεν είμαστε εμείς αρκετά διαθέσιμες; :lol: Μας έχεις αφήσει πίσω στα νέα σου, πως πάνε οι εξετάσεις της κόρης σου, τι κάνει το υπερήλικο μωρό;
και αυτα μεσα σε ολα τα αλλα ελλη μου ελπιζω να τη βγαλω καθαρη και να μη με τρεχουν σε κανενα δαφνι στο τελος!Quote:
Καλλιοπάκι μου γιατί είσαι στις μαύρες σου; Οικονομικά μυρίζομαι.... όλοι αυτό το χαβά έχουμε οπότε φαντάζομαι και εσείς μία από τα ίδια. Κάθε φορά που μπαίνει νέος μήνας δεν ξέρω τι να πρωτοπληρώσω, τι ποικιλία Θεέ μου! :lol:
καληνυχτες και φιλια
Καληνύχτα Καλλιόπη μου και καλή ξεκούραση, ελπίζω αύριο να ξυπνήσεις με καλύτερη διάθεση και περισσότερη δύναμη να αντιμετωπίσεις ότι σε απασχολεί :love:
Βρε καλλιοπακι μου ευχομαι να βρεις λυση στα προβληματα σου συντομα και να φτιαξει και η διαθεση σου.καλη νυχτα να εχεις.
Καλλιόπη κράτα γερά, καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Δεν τη βλεπω εσεις???
Τωρα τη βλεπω.οκ
Γλαύκη μου σα να σε βλέπω πως θα είσαι του χρόνου το καλοκαίρι!!
Κουκλιτσα Γλαύκη μου δεν έχω λόγια... πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά σου θα ναι τα κάλλη σου γλυκιά μου. Αν και μεταξύ μας αυτό το γλυκό χαμόγελο και τα μεθυστικά σου μάτια σε ότι κιλά και να είσαι παραμένουν μοναδικά πανέμορφα. Επίσης να προσθέσω ότι το ντεκολτέ σου είναι πολύ λαχταριστό :D
Ο κυριος με το μουσι και τα ασπρα μαλλια κατι μου θυμιζει.σπαω το μυαλο μου αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι.μαλλον λαθος κανω.
Κοριτσακια μου τοτε ημουν καλα κ ψυχολογικα!Οσο για το ντεκολντε τοτε γυμναζομουν 2-3 ωρες την ημερα κ εκανα κ μπανια καθε μερα χειμωνα καλοκαιρι,Ειχα καποια προσοντα!Τωρα δε θα με σωνουν 40 πλαστικες!
Καληνυχτα Καλλιοπη!Αυριο ειναι μια αλλη μερα!Οσο για τα οικονομικα βλεεπετε που δε μιλαω?τι να πω?
Κορες καληνυχτα κ σε σας!Καλο υπνο!ηρμο ησυχο με ομορφα ονειρα που θα βγουν αληθινα.
Λιλα ξεχασα!Φυσικα κ θα πας!Καποτε διαβαζατε μαζι,τωρα κανετε αλλα πραγματα μαζι!Λυνετε σταυρολεξα!
Καληνυχτουδια πολυαγαπημενες μου!!!!κουτουλαω απο τη νυστα.τα λεμε αυριο.
Καληνύχτα Γλαύκη, Eli, Λιλάκι και υπόλοιπα κορίτσια, πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω tv, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Λιλα ο ευσωμος κυριος ειναι απο πειραια κ αλλος μηχανικος απο το Ηρακλειο Κρητης.μαλλον λαθος κανεις.
Ναι το καταλαβα οτι κανω λαθος γιατι μου ηρθε φλασια οτι μου θυμισε ενα χημικο που εκανε μαθημα στο διπλανο φροντιστηριο απο το δικο μου.
Καληνύχτα κοκόνες μου, νομίζω ότι αγριεύει και εδώ ο καιρός, σήκωσε αγέρα...
Πάω και εγώ να κάνω ένα ντουζάκι που δεν έκανα και να ξαπλώσω, φιλιά! :kiss:
Όσο για το στήθος Γλαύκη μου μην ανησυχείς αν κρίνω από της αδερφής μου μια χαρά θα στο φτιάξουν κούκλα και θα φορέσεις και πάλι τα ίδια και καλύτερα ντεκολτέ ;)
Πάρε εσύ τις κατηφόρες σου και όλα θα γίνουν....