Αρνείσαι την βρωμομεσιώτικη καταγωγή σου,Τζινάκι;Ντροπή!Όλα στους από κει προγόνους!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ΑΡΡΑΦΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΚΛΕΦΤΡΑ. Από που να κατάγομαι άραγε για νάχω τέτοιο ονοματεπώνυμο;
Printable View
Αρνείσαι την βρωμομεσιώτικη καταγωγή σου,Τζινάκι;Ντροπή!Όλα στους από κει προγόνους!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ΑΡΡΑΦΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΚΛΕΦΤΡΑ. Από που να κατάγομαι άραγε για νάχω τέτοιο ονοματεπώνυμο;
Ωχ, μνήμη χρυσόψαρου. Μόλις άρχισα να κάνω μπάνιο ξέχασα τελείως τη βρωμομεσιώτικη καταγωγή μου. Ντροπή μου.
Καλησπέρα!
Θέλω να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας!!!
Βγήκαν τα αποτελέσματα του εαπ και μετά από τρεις χρονιές που προσπαθούσα με πήραν στο μεταπτυχιακό διοίκηση πολιτισμικών μονάδων!
Έχω πάρει πτυχίο "σπουδές στον ελληνικό πολιτισμό".
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε οι γύρω μου δεν πολυχάρηκαν αλλά εγώ τσίριζα από τη χαρά μου!
Τα σέβη μου!
Aυτά είναι!Επιτέλους και λίγα πραγματικά ευχάριστα νέα!
Πολύ χαίρομαι για σένα,Λούκυ μου!Ελπίζω να φανεί αντάξιο των προσδοκιών σου!
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231142376
MUST SEE!!!
Mια μεγαλη αγγαλιτσα κ ενα γλυκο φιλι για ολες τις υπεροχες Ναταλενιες που απο οτι βλεπω αυξανονται καθε μερα.Μου λειπετε κ ζηλευω οταν σας διαβαζω το βραδυ.Βλεπω να μοιραζουν γλυφιτζουρια,αρκουδους,αγκ αλιες κ εμενα τιποτα.....θα κλαιω κ εγω....Ασε που θελω κ εγω παρατσουκλι...
Εγω κοριτσια ακομη στολιζω!Τελειωσα τα μαγαζια,4 συνθεσεις για φιλες κ το μισο σπιτι.Μενουν ακομη 2 σπιτια να στολισω,μια συνθεση για την αδελφη μου,το υπολοιπο σπιτι μου κ να δω ποτε θα φτιαξω κουραμπιεδες μελομακαρονα,μπισκοτακια κουλουρακια κλπ Μεχρι την Πρωτοχρονια πιστευω να εχω τελειωσει!Πολλα φιλια φιλεναδες!
Σ' αυτό το φόρουμ είστε όλοι και όλες τόσο γλυκά πλάσματα.. Είναι κανα δυο χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ σαν μέλος και μη, και παρόλο που δε μπαίνω συχνά σας διαβάζω όσο μπορώ. Βλέπω ότι εδώ μέσα νοιάζεται ο ένας για τον άλλο και πάντα υπάρχει μια καλή κουβέντα για όλους. Αυτή είναι η απόδειξη ότι ακόμη και άτομα από το ίντερνετ που δε γνωρίζονται (απαπαπαπα για άλλους) μπορούν να ασχοληθούν με το πρόβλημά σου κι ας μη σε ξέρουν, κι ας μην έχουν κάτι να κερδίσουν...
:) Όμορφα πραματάκια δηλαδή.
Γεια σας Ναταλένια μου κοριτσάκια!
Μία παγωμένη, ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε σήμερα! Ναι, ναι, δεν έχω και πολλή ώρα που ξύπνησα, με τσακώσατε, μη βαράτε..
Διάβαζα τα νέα σας και πάνω εκεί που με έπιασε η ζήλια του κακομαθημένου παιδιού (γιατί να δίνει η Μαντάμ γλυφιτζούρια στη Τζίνα και στη break, δωράκια και αγκαλίτσες σε όλες, ζηλεύω, θέλω κι εγώωωω), να σου το λούτρινο, τρυφερό λαγουδάκι, συνοδευόμενο από ζεστή αγκαλίτσα παρακαλώ! Ευχαριστώωωω!!!!
Τώρα πια έχω δύο! Χθες πήγα στα Γκούντις, το καταραμένο, συνοδευόμενη και ενώ οι φίλοι μου έφαγαν τα μπέργκερς τους, εγώ έφαγα τις πατάτες, ήπια την κόκα κόλα και τσάκωσα και τη μαϊμού μου. Μετά πήγαμε σε φανταστικό μπαράκι με λάιφ πρόγραμμα κιθάρας και φυσαρμόνικας, με ελληνικές και ξένες μπαλάντες και ξεσαλώσαμε μέχρι τα ξημερώματα!Κοιμηθήκαμε αγκαλιά με τη μαϊμού, είναι απαλή και γλυκειά και μου έκανε καλή παρέα στο κρεβάτι. Αφού δεν έχω άλλη νυχτερινή παρέα, τι να κάνουμε, ας αρκεστούμε στη μαϊμού....
Φιλιά σε όλα τα καλά παιδάκια, που άλλα με περισσότερη χαρά και άλλα με πιο συγκρατημένη (σε αυτή την κατηγορία ανήκω φέτος) περιμένουμε τα Χριστούγεννα! Τις μέρες εκείνες δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά θα σας σκέφτομαι! Στο μεταξύ θα τα ξαναπούμε, δεν σας εύχομαι από τώρα. Να έχετε μία όμορφη Κυριακή!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
...Βλεπω να μοιραζουν γλυφιτζουρια,αρκουδους,αγκ αλιες κ εμενα τιποτα.....θα κλαιω κ εγω....Ασε που θελω κ εγω παρατσουκλι...
--->Μη με μαλώνεις,παράπονό μου,είμαι μικρός και δεν αντέχω τις πληγές...
Καλησπερούδια Παραπονένια μου!Σου αρέσει αυτό για παρατσούκλι;Δε νομίζω...
Το όνομα που διάλεξες είναι τόσο ποιητικό κι όσιο,που θα'ταν ύβρις ν'αγγιχτεί,πόσο μάλλον να παραποιηθεί ή αντικατασταθεί!
Εξάλλου πάντα έτσι σε αποκαλώ και στη μεταξύ μας επικοινωνία,έτσι ακούν για σένα κι οι δικοί μου...Παρατσούκλι εσύ τσουκ!
Γλυφιτζούρια,αρκούδους,αγκ αλιές κλπ όσα θέλεις.Έχω και κάτι σπέσιαλ υπόψιν μου,αλλά απαγορεύεται εδώ μέσα...
Μα εννοείται στις 27 Ιανουαρίου για να τα φέρεις επάνω στις 28!Είναι ν'απορείς;Νομίζω 30 κιλά δικαιούσαι στο αεροπλάνο.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
... κ να δω ποτε θα φτιαξω κουραμπιεδες μελομακαρονα,μπισκοτακια κουλουρακια κλπ
Σαν πόσα ρούχα και προσωπικά είδη να χρειάζεσαι για δύο μέρες;Τα υπόλοιπα,ξέρεις εσύ...Θα γίνει της κολάσεως!
Έλα στην παρέα μας,φεγγαρένια(αλά φαντάρε)!Quote:
Originally posted by Luna84
Σ' αυτό το φόρουμ είστε όλοι και όλες τόσο γλυκά πλάσματα.. Είναι κανα δυο χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ σαν μέλος και μη, και παρόλο που δε μπαίνω συχνά σας διαβάζω όσο μπορώ. Βλέπω ότι εδώ μέσα νοιάζεται ο ένας για τον άλλο και πάντα υπάρχει μια καλή κουβέντα για όλους. Αυτή είναι η απόδειξη ότι ακόμη και άτομα από το ίντερνετ που δε γνωρίζονται (απαπαπαπα για άλλους) μπορούν να ασχοληθούν με το πρόβλημά σου κι ας μη σε ξέρουν, κι ας μην έχουν κάτι να κερδίσουν...
:) Όμορφα πραματάκια δηλαδή.
Η αγκαλιά είναι μεγάλη κι όσο ανοίγει να χωρέσει κι άλλους τόση περισσότερη αγάπη γεμίζει!
Κι αυτό είναι το κάτι που κερδίζουμε.Δεν υπάρχει κάτι σπουδαιότερο αυτού άλλωστε!
Επίσης γνωριζόμαστε και μάλιστα κατ'ουσία.Όχι κοινωνικά αλλά ψυχικά.Αυτό ονειρευόμουν για το χώρο αυτό
και δόξα τω Θεώ αυτό μας συμβαίνει!Έναν χώρο όπου ο καθένας μπορεί να υπάρχει ελεύθερα,να εκφράζεται,
να ξεδιπλώνει κάθε πτυχή της σκέψης του,να βρίσκει στήριξη όταν νιώθει να τη χρειάζεται,παρεούλα
στις μοναξιές του,γέλιο στην αλαφράδα του...μια δικτυακή οικογένεια,όπου υπάρχει πλήρης αποδοχή κι αγάπη!
Το ότι κάποιοι έχουμε συναντηθεί και δια ζώσης ή τηλεφωνιόμαστε αφορά στη γήινη υπόσταση μας.
Η άυλη,η ανώτερη ύπταται καθημερινά εδώ κι είναι πραγματική ευλογία αυτό που μετέχουμε.
Με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου σύντομα(αν διαβάζω σωστά το τικεράκι σου)!
Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο σου παιδάκι ή έχεις ευλογηθεί και άλλο...Να πάνε όλα κατ'ευχήν και για τις δυό σας!
"A pregnant moon"
http://img141.imageshack.us/img141/2233/bulantujuh.jpg
ΧΑίρομαι που είχες ένα όμορφο Σαββατόβραδο,Αβουλίνι μου!Σήμερα λογικά είναι μέρα cocooning.Nα την απολαύσεις εξίσου!
Δεν αντέχω,θα την πω τη σκέψη μου!Η διαφορά μεταξύ μαϊμούς και άντρα το βράδυ στο κρεβάτιQuote:
Originally posted by Ava
Κοιμηθήκαμε αγκαλιά με τη μαϊμού, είναι απαλή και γλυκειά και μου έκανε καλή παρέα στο κρεβάτι. Αφού δεν έχω άλλη νυχτερινή παρέα, τι να κάνουμε, ας αρκεστούμε στη μαϊμού....
είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων πως τη μαϊμού θα την έχεις-αν αυτό θέλεις-αγκαλίτσα ενώ ο άντρας συνήθως
σου είναι πλάτη γυρισμένος και το μόνο δικό του που θα σε συντροφεύει όλη νύχτα είναι η ηχορύπανση-ροχαλητό του!
Βέβαια,για να μην τους αδικήσω εντελώς η αγκαλιά πριν τον ύπνο(ακόμα καλύτερα μετά το σεξ και πριν τον ύπνο)
είναι ο ομορφότερος τόπος να ξαπλώσεις την ανάγκη σου.Αυτό είναι ό,τι λατρεύω στη συντροφική σχέση με τον άνθρωπο σου.
http://img155.imageshack.us/img155/5...nyteddybed.jpg
Θα διαβάσω και το έντυπο ΒΗΜΑ μήπως αναφέρει περισσότερα...Quote:
Δυστυχώς οι βαριατρικές επεμβάσεις έχουν κι αυτές(όπως κάθε άλλη άλλωστε)ποσοστό θνησιμότητας,
το οποίο όσο αμελητέο κι αν είναι για τον θανόντα ασθενή και τους οικείους του είναι ανείπωτα τραγικό!
Το υπονοούμενο,που πλανάται,είναι-αν κατάλαβα καλά-πως η κοπέλα θα έχαιρε δέουσας φροντίδας
στην ιδιωτική κλινική ενώ παραμελήθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο;Αναφορικά δε με τη "δικαιοσύνη"
και τα δικολαβίστικα παραθυράκια...τι να πω;Εγώ διδάχτηκα πως η ανθρωποκτονία υπόκειται σε 20ετή παραγραφή...
Κρίμα για την κοπέλα,που θα ζούσε έστω παχύσαρκη...ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τα παιδάκια της,που θα στερηθούν
την ευτυχία να μεγαλώνουν στη μητρική αγκαλιά...κι όσους φυσικά την αγαπούν και πλέον τη στερούνται...Σκέφτομαι πάλι και την Ονειρένια μου...
Ευχαριστώ NADINE μου. Ωχ, λάθος τικεράκι διάλεξα! Το τικεράκι μου δεν έχει να κάνει με παιδάκι. Έχει να κάνει με την αναμονή μου για τη δική μου εγχείρηση στο Ρίο. Είναι κάτι χρόνια που το ψάχνω και τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία είπα να αρχίσω να μετράω τις μέρες ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Έλα στην παρέα μας,φεγγαρένια(αλά φαντάρε)!
Η αγκαλιά είναι μεγάλη κι όσο ανοίγει να χωρέσει κι άλλους τόση περισσότερη αγάπη γεμίζει!
Κι αυτό είναι το κάτι που κερδίζουμε.Δεν υπάρχει κάτι σπουδαιότερο αυτού άλλωστε!
Επίσης γνωριζόμαστε και μάλιστα κατ'ουσία.Όχι κοινωνικά αλλά ψυχικά.Αυτό ονειρευόμουν για το χώρο αυτό
και δόξα τω Θεώ αυτό μας συμβαίνει!Έναν χώρο όπου ο καθένας μπορεί να υπάρχει ελεύθερα,να εκφράζεται,
να ξεδιπλώνει κάθε πτυχή της σκέψης του,να βρίσκει στήριξη όταν νιώθει να τη χρειάζεται,παρεούλα
στις μοναξιές του,γέλιο στην αλαφράδα του...μια δικτυακή οικογένεια,όπου υπάρχει πλήρης αποδοχή κι αγάπη!
Το ότι κάποιοι έχουμε συναντηθεί και δια ζώσης ή τηλεφωνιόμαστε αφορά στη γήινη υπόσταση μας.
Η άυλη,η ανώτερη ύπταται καθημερινά εδώ κι είναι πραγματική ευλογία αυτό που μετέχουμε.
Με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου σύντομα(αν διαβάζω σωστά το τικεράκι σου)!
Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο σου παιδάκι ή έχεις ευλογηθεί και άλλο...Να πάνε όλα κατ'ευχήν και για τις δυό σας!
"A pregnant moon"
Ποιος ξέρει αν κάποια στιγμή θα έρθει στο μέλλον και το παιδάκι. Ό,τι είναι να έρθει σ' αυτή τη ζωή με το καλό να έρθει.
Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τρυφερότητα μεταξύ σας. Τέτοιοι άνθρωποι είναι που λείπουν από κεί έξω..
Εσύ λοιπόν είσαι η πριγκίπισσα,που περιμένει τη νέα σελήνη,τον ανανεωμένο με το καλό εαυτό της σε πρώτη φάση
και στη συνέχεια θα έρθει κι η στιγμή,που θα μετράς αντίστροφα τη μέτρηση για την αγκαλιά με το σπλάχνο σου!
Νέα γυναίκα είσαι(27 ετών;) κι έχουμε πολλές περιπτώσεις φίλων μας που με το που έχασαν τα κιλάκια τους αξιώθηκαν μανούλες!
Τον καλό μας τον έχουμε τουλάχιστον πλάι μας ή να πάρουμε τα goody's σβάρνα για μαϊμουδένιες αγκαλιές κι ας όψεται;
http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...-pou-skotonei/Quote:
Originally posted by NADINE
Το υπονοούμενο,που πλανάται,είναι-αν κατάλαβα καλά-πως η κοπέλα θα έχαιρε δέουσας φροντίδαςQuote:
στην ιδιωτική κλινική ενώ παραμελήθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο;
Οι συγγενείς της κοπέλας λένε ότι ούτε το θύμα αλλά ούτε και εκείνοι, είχαν ενημερωθεί για τη σοβαρότητα της επέμβασης και τις πιθανές επιπλοκές. Η ασθενής δεν είχε υπογράψει έγγραφο που να δηλώνει ότι ενημερώθηκε για την κατάσταση.Τελικά, η επέμβαση έγινε, αλλά μετεγχειρητικά παρουσιάστηκαν επιπλοκές. Ο αντιεισαγγελέας καταγγέλλει ότι η κατάσταση της ασθενούς υποβαθμίστηκε, ενώ ο γιατρός που την χειρούργησε, δεν βρέθηκε για να την εξετάσει. Για κακή της τύχη, μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο, διάστημα κατά το οποίο, τα ελληνικά νοσοκομεία υπολειτουργούν.
Είναι αυτό που φωνάζουμε για την έλλειψη ενημέρωσης για τις (στατιστικά υπαρκτές) πιθανότητες επιπλοκών, όπως και για την συμπεριφορά των γιατρών όταν συμβούν οι αναμενόμενες επιπλοκές. Ακόμη κι αν υπάρχει η ενημέρωση, ο ασθενής έχει πάρει το ρίσκο και ο γιατρός είναι στο πλάι του ασθενή, η ψυχρή στατιστική λέει ότι μόνο το 99% θα τα καταφέρει.
Τώρα βέβαια έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση που ο ασθενής δεν ενημερώθηκε για τους κινδύνους. Σε άλλες κοινωνίες, οι συγγενείς θα εισέπραταν μεγάλες αποζημιώσεις (βλ. Αμερική και φούρνους μικροκυμάτων, που μια γιαγιά έβαλε τη γάτα της να στεγνώσει μετά το λούσιμο...). Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει τίποτα, μόνο έγκλημα χωρίς τιμωρία. Η δικαιολογία ότι "μεσολάβησε Σαββατοκύριακο" και δεν βρίσκανε το γιατρό υποδηλώνει ότι ο συγκεκριμένος ήταν απλά χασάπης που πήρε τα λεφτά του και εξαφανίστηκε. Υποψιάζομαι ότι αναγνωρίζω τον γιατρό που περιγράφεται, αλλά δεν θα μπορέσω να καταλάβω για ποιό λόγο στο όνομα των "προσωπικών δεδομένων" αυτός ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πάρει κι άλλους στο λαιμό του...