τζινα παρεπιπτοντως αν δεν τρως θα σου κανω το τραπεζι με κινεζικες λιχουδιες!Διαλεξε!
Ειναι σε λαικη ,τα πουλανε με το κομματι σκορπιοι φιδια κ χελωνες!
Printable View
τζινα παρεπιπτοντως αν δεν τρως θα σου κανω το τραπεζι με κινεζικες λιχουδιες!Διαλεξε!
Ειναι σε λαικη ,τα πουλανε με το κομματι σκορπιοι φιδια κ χελωνες!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα κορίτσια μου!!!μιλάμε δεν σας προλαβαίνω ε......χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες είστε καλά εκτός από την Πηνελόπη που τραβάει τα ζόρια της....εγώ τράβηξα τα δικά μου τον προηγούμενο μήνα....εγώ την θεραπεία για το στομάχι την τελείωσα και τώρα πρέπει να περάσει ένας μήνας (23-5 τελείωσε η θεραπεία) για να πάω να κάνω μια εξέταση με καλαμάκι για να δούμε αν όλα είναι εντάξει.δηλαδή κάπου στις 23 αυτού του μήνα πρέπει να την κάνω!!!εντομεταξύ έχω κλείσει χειρουργείο για 28 αυτού του μήνα..ελπίζω ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ να έχω θεραπευτεί για να μπορέσω επιτέλους να την κάνω!!!!πραγματικά δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ άλλο....ανάψτε κάνα κεράκι για μένα παρακαλώ!!!!!!!χαχαχαχαχα..... επίσης έχω προτείνει χιλιάδες φορές να πάμε για καφεδάκι να γνωριστούμε κ όλο με γράφετε ε!!!!!!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
καλημερουδιαααα...Αντα μου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μπεις κ εσυ στο κλαμπ των σλιβατων :smilegrin: ..σου στελνω το τηλ. μου κ εδω κ στο φειςμπουκ ...στον υπολοιπο κοσμο τα φιλια μου κ τις θερμοτερες ευχες μου για οτι καλυτερο....α κ μην ξεχασω γιατι δεν εχω διαβασει..Τζινα τι εγινε με τη δουλεια? ο ψιτ?
Καλημέρα. Γλαύκη μου τι ωραία λαϊκή! Είχα παλιότερα δύο τέτοιες χελώνες και όταν μεγάλωσαν πολύ της πήγα στο ενυδρείο του Αλίμου, τι χαζή που είμαι, να μην το ξέρω να τις φάω! :lol: :lol:
Ada εύχομαι να έχει πετύχει η θεραπεία σου και να κάνεις κανονικά το σλιβ στις 28 του μήνα χωρίς άλλες αναβολές. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια.
Μαράκι δεν έχω νέα από τη δουλειά και ο ψιτ εκτός από ένα ελαφρύ φτέρνισμα που έχει καλυτερεύει σταθερά.
Οκ μαράκι θα μιλήσουμε τηλ. κατεβαίνεις συχνά Αθήνα????
Τζίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά....έχουμε χαθεί τελείως!!!.....ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ?????? :smirk::smirk::smirk:
Ada εγώ δεν έχω πρόβλημα για τον καφέ, ότι κανονιστεί είμαι κι εγώ μέσα.
καλημερα!
για καφε διαβαζω μονο να μου το πειτε πιο νωρις να ακονισω καμια αιμοληψια :P
Γλαύκη αν θέλεις να σβήσεις τις φωτογραφίες σου πήγαινε στο ποστ σου με την φωτογραφία πάτα το edit και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει κάνε κλικ κάτω κάτω, εκεί που λέει delete current file και μετά πάτα το edit post έτσι θα μείνει το ποστ σου αλλά θα σβηστεί η φωτογραφία.
Καλημέρα Καλλιόπη, αχ αυτή η καμπύλη ζαχάρου, έχει πολύ σουξέ!
καμπυλη δε μπορω να ξανακανω καλε.......
ειπε σε 3 μηνες ξανα
κατι αλλο θα βρω
αν ειναι και απογευμα δε θα πω και τιποτα αμα ειναι ο αντρουλης μου εδω
ζηλεψα με τη γλαυκη θα ψαξω να βρω και εγω φοτο (απο τοτε που εγβαινα φωτογραφιες) να σας δειξω
εχτες καθαριζα ντουλαπες και βρηκα ενα σωρο ρουχα που ουτε στο ονειρο μου δε θα τα φορουσα πια!
τωρα επλιζω να τα βαλω του χρονου το καλοκαιρι !!!!!!!!!
Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε κορίτσια μου?
Ναι, γιατί την έκανες την πρώτη φορά Καλλιόπη για να μην κάνει να την ξανακάνεις και τη δεύτερη! :lol: :lol: Κοίτα τις φωτό σου και περιμένουμε να μας βάλεις κι εσύ. Εννοείται ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα σου κάνουν όλα σου τα ρούχα από παλιότερα και θα ψάχνεις να χαρίσεις τα τωρινά σου ρούχα!!
Καλημέρα Πωλίνα, καλά είμαστε, πες μας εσύ τα νέα σου, η μικρούλα πως είναι;
Το θέμα είναι Τζίνα μου ότι πέρα από εσένα, εμένα και τη Μαρία να είναι κ άλλες...γιατί εμείς γνωριζόμαστε ήδη!!!Καλλιόπη έτσι κι αλλιώς θα το έχουμε κανονίσει μέρες νωρίτερα...Ρε κορίτσια εντομεταξύ ή εγώ βαριέμαι πολύ ή είναι βαρετές οι μέρες γενικά!!!!πφφφφφφφ
Καλημέρα τσούπρες μου!
Καλημέρα Πωλινάκι μου! Πως νιώθεις; Τι κάνει η μπεμπούλα σας; Κάνε μας ένα ιατρικό ανακοινωθέν :)
Καλλιοπάκι μου το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ρούχα σου θα σου κάνουν του χρόνου, μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά θα γίνει ούτως ή άλλως :D.
Εγώ χθες τελικά έμπλεξα στις αϋπνίες μου. 2 το πρωί ξάπλωσα και μάλλον κατά τις 3 με πήρε ο ύπνος. Στριφογυρνούσα σαν τη σβούρα μέχρι που θύμωσα και με έβαλα για ύπνο με το ζόρι :lol: Περνούσαν ένα σωρό κακές σκέψεις από το μυαλό μου και μετά έκανα το σύστημα σου Τζίνα και είπα να σκεφτώ πράγματα που με ηρεμούν και με κάνουν χαρούμενη και έπιασε! Δεν σκέφτηκα βέβαια τα κεφτεδάκια της πεθεράς μου :lol:, γιατί αυτά μάλλον θα με άγχωναν, αλλά σκέφτηκα τον Όλυμπο που τον αγαπώ πολύ και θυμήθηκα τις βόλτες που έχω κάνει στα μονοπάτια του και έτσι ηρέμησα και με πήρε ο ύπνος...
eli αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ εχτές το βράδυ...σκεφτόμουν άσχετα και κακά πράγματα....και μετά προσπάθησα να σκεφτώ ουρανό και θάλασσα που υποτίθεται ότι με ηρεμεί!!!βασανιστήριο!
ʼστα ʼντα μου, με τόση αρνητική ενέργεια γύρω μας και μέσα μας απορώ πως έχω αϋπνίες μόνο μία φορά την εβδομάδα! Πάντως είναι καλό σύστημα να σκεφτόμαστε πράγματα που αγαπάμε και μας ηρεμούν, γιατί έστω και για ένα λεπτό το μυαλό μας ξεφεύγει από τα κακά που μας κυνηγούν και βρίσκουμε έστω και για λίγο καταφύγιο....
Καλημέρα Eli, πολύ χαίρομαι που κατάφερες τελικά να κοιμηθείς. Εγώ το έχω προχωρήσει το σύστημα κι αν βαριέμαι να σκεφτώ ευχάριστα πράγματα αρχίζω και σκέφτομαι συνέχεια θέλω να κοιμηθώ, θέλω να κοιμηθώ και σε λίγο με παίρνει ο ύπνος χωρίς να το καταλάβω! :lol:
Δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο σου ΧουΤζίνι από την μία μέρα στην άλλη αλλά με βλέπεις... το παλεύω αξιoπρεπώς! :lol:
τελικα ολες το ιδιο ειχαμε εχθες βραδυ?Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
eli αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ εχτές το βράδυ...σκεφτόμουν άσχετα και κακά πράγματα....και μετά προσπάθησα να σκεφτώ ουρανό και θάλασσα που υποτίθεται ότι με ηρεμεί!!!βασανιστήριο!
λετε να φταιει το φεγγαρι???
Μου έλεγε η Γλαύκη ότι τα προβλήματά της τη ζορίζουν και δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά το βράδυ, κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο και της είπα ότι είτε κοιμάσαι είτε όχι τα προβλήματα δεν αλλάζουν, τουλάχιστον σου μένει και η ξεκούραση του ύπνου. Πριν λίγο μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ που μαζί με τον προηγούμενο είναι 589 ? και τα κοινόχρηστα που είναι 514 ?, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιμηθώ το βράδυ για τον επόμενο μήνα! :lol:
Τζίνα για τους επόμενους 2 μήνες να λες!!!!!εγώ αν λέω συνέχεια ότι θέλω να κοιμηθώ επειδή έχω αντιδραστικό μυαλό δεν πρόκειται να κοιμηθώ....ας μην μιλάμε για λεφτά γιατί θα πάμε για φούντο στο τέλος....Καλλιόπη τώρα που το λες μπορεί να έχεις ένα δίκιο για το φεγγάρι...ελπίζω να είναι μια καλύτερη μέρα-νύχτα η σημερινή γιατί έχω ξυπνήσει από της 6....
Ααααχ άτιμο τζόκερ να μην μου κάθεσαι!!! Ειλικρινά Τζίνα μου αν κερδίσω το τζόκερ θα είσαι το πρώτο άτομο που θα σκεφτώ!
Ada κι εγώ έχω αντιδραστικό μυαλό σε αυτά που μου λένε οι άλλοι, στον εαυτό μου υπακούω! :lol:
Σ'ευχαριστώ πολύ Eli μου γιατί ξέρω ότι το εννοείς, προς το παρόν όμως βολεύομαι και με τα κεφτεδάκια! :lol:
Έλα ν'ανεβαίνει λίγο η ομάδα, είμαστε καλά, είμαστε εδώ και ζούμε και αυτό το καλοκαίρι!!
http://www.youtube.com/watch?v=mfTSuk0JFws
κεφτεδακια ???
ελα να σε ταρταρω μολις τηγανισα!!
ʼλλη μία ατυχήσασα της χτεσινής βραδιάς! Ούτε υπνος μου κόλαγε, με πόνεσε και στις 5 το πρωί το στομάχι μου και πήρα ζαντακ, ξεκούραση μηδενική και να έχω και τις υστερίες της αδερφής μου σχετικά με την ανακαίνιση του μπάνιου στο πατρικό μου.. Όλα τα είχε η Μακ-ριορή...Το μόνο καλό είναι ότι σήμερα έκανα μια γκράντε εμφάνιση στο σχολείο με πράσινη μακριά και αέρινη φούστα, κίτρινο κολητό μπλουζάκι,ψηλές πλατφόρμες και φυσικά Tzina's Creations! Μου άρεσα πολύ και ξέχασα την κακή βραδιά...
Καλά Μακ μου αν είχες ακόμη και εσύ αϋπνίες μάλλον ο Μορφέας έκανε απεργία χθες! :lol:
hello κοπελαρες μου μολις γυρισα σπιτακι μου απο το πρωι.εχω τα νευρακια μου γιατι συναντησα τη θεια μου στο δρομο και με διαολισε.
καλα ειπα εγω οτι φταιει το φεγγαρι !
που θα παει θα περασει και αυτο!
υπομονη κοριτσαρες
ημουν με το αγορι και γυρνοβολαγαμε στα μαγαζια.και στο δρομο πετυχαμε τη θεια μου.και με αρχισε.και πως κυκλοφορεις ετσι?δεν μπορουσες να φορεσεις ενα φορεμα?και τα μαλλια σου πως ειναι ετσι χρωμα ειναι αυτο?τα γυαλια σου γιατι δεν τα φορας και αλλα τοσα.τα πηρε ο γιωργος στο κρανιο.πως δεν τη μπινελικωσε δεν ξερω.ηταν να παω το βραδυ σπιτι του αλλα με εχει πιασει το δοντι μου και εκλεισα οδοντιατρο.
καλα ο γιωργος εσυ γιατι την αφησες να σου μιλαει ετσι?
εξαλου μεγαλο κοριτσι εισαι δε θες ντανταδες και συμβουλες για το πως θα βγεις εξω
δεν παιρνει χαμπαρι το ατομο μην το ψαχνεις
Μόλις έβαλα μία μανιταρόπιτα στο φούρνο. Είχα αρχίσει να βαριέμαι και μετά με πρίζωσε η αδερφή μου ότι δοκίμασε μία συνταγή του Ζουμπ. χθες και της άρεσε πολύ και βάλθηκα να την κάνω και εγώ! Και ναι κορίτσια για πρώτη φορά στην ζωή μου άνοιξα φύλλο! :lol:
Καλά μην φανταστείτε ότι έκανα φύλλα τσιγαρόχαρτα αλλά έγιναν αρκετά λεπτά, όσο χρειαζόταν για την συνταγή. Τώρα ψήνεται και ανυπομονώ να την δοκιμάσω :)
Λίλα είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνεις .... η μαγειρική είναι για μένα ένα είδος ψυχοθεραπείας, και ναι μόλις ένιωσα ότι έκανα κάτι όμορφο σήμερα :D
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλά Μακ μου αν είχες ακόμη και εσύ αϋπνίες μάλλον ο Μορφέας έκανε απεργία χθες! :lol:
Μακ αέρινη φούστα ακούω και χαίρομαι γιατί είναι και η αδυναμία μου αυτές οι φούστες και η χαρά μου είναι διπλή γιατί έχω ένα όμορφο μοντέλο που φοράει τις δημιουργίες μου. Φωτό στο fb θα δούμε; Αν δεν έβγαλες φωτό κάνε έναν κόπο please να ξαναντυθείς και να τραβήξεις μία στο μπαλκόνι!!
Λίλα μη συγχύζεσαι, κάνε και καμία σύνδεση με Κάϊρο. Εγώ να σου πω άμα με πολυπρήζουνε τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι και κάνω και brazilian πριν για να έχει πολύ χώρο και να γράψω το όνομά τους ολογράφως! :lol:
ελακι μου σε καταλαβαινω απολυτα και εγω οταν θελω να ξεσπασω μπαινω στην κουζινα.