ελακι θελω τη συνταγη για τη μανιταροπιτα γιατι τη λατρευω.
τζινακο αφου δεν εφαγε ξυλο απο το αγορι μου παλι καλα να λες.μα πως την αφηνεις και σου μιλαει ετσι μου λεει.αυτο που επαθα με τον πονοδοντο ηρθε να με αποτελειωσει.
Printable View
ελακι θελω τη συνταγη για τη μανιταροπιτα γιατι τη λατρευω.
τζινακο αφου δεν εφαγε ξυλο απο το αγορι μου παλι καλα να λες.μα πως την αφηνεις και σου μιλαει ετσι μου λεει.αυτο που επαθα με τον πονοδοντο ηρθε να με αποτελειωσει.
Κορίτσια κι εγώ όταν θέλω να ξεσπάσω μπαίνω στο σούπερ μάρκετ! :lol: Σιγά μην μπω στην κουζίνα, βαριέμαι, μόνη μου δεν μαγειρεύω ποτέ παρά μόνο κάτι γρήγορο. Eli συγχαρητήρια για το άνοιγμα του φύλλου και καλή επιτυχία στην μανιταρόπιτά σου. Σήμερα δε ζηλεύω γιατί δεν τρώω τα μανιτάρια χιχιχι.
Λιλάκι με το καλό να στο φτιάξει το δόντι σου ο οδοντίατρος σήμερα και να σταματήσει να πονάει. Εγώ από χθες ξεκίνησα και παίρνω niflamol κάθε 8 ώρες γιατί έχω ένα δόντι που θέλει φτιάξιμο εδώ και 2 χρόνια και πρήζεται και ξεπρήζεται το έρμο. Ευτυχώς δε με πονάει το δόντι και δεν με ενοχλούν οι κάψουλες στο στομάχι.
Μιας και λέμε για μαγείρεμα εγώ πριν λίγο έβαλα στον φούρνο σολωμό με κρέμα γάλακτος...και ο ΘΕΟΣ βοηθός ...φτιάχνω και ένα ρυζάκι....αλλά κ η μανιταρόπιτα..νιάμ νιάμ...
πραγματικά για χτες αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει η πανσέληνος....προσωπικά πάντα με επηρέαζε είτε με νεύρα είτε με ευαισθησία...ρε κορίτσια δεν μ στέλνετε u2u το facebook σας??
με ξυπνησε ο πονος τζινακο.βγηκα με το αγορι μου και ελεγα τωρα θα περασει τωρα θα περασει ομως τελικα το βλεπω το σφραγισμα να πλησιαζει.πηρα και τα συμπληρωματακια μου απο το φαρμακειο.θελω να δυναμωσουν λιγο τα κοκαλακια μου γιατι πονανε λιγακι.
Λιλάκο θα την γράψω κάποια στιγμή τη συνταγή αλλά πρώτα να δοκιμάσω να δω τι έφτιαξα! Την έβγαλα από τον φούρνο και μου άρπαξε λίγο από πάνω το φύλλο γιατί η συνταγή έλεγε να την ψήσω για 30' στους 250 αλλά μάλλον αποδείχθηκε δυνατός ο φούρνος μου για τέτοια θερμοκρασία. Ωστόσο την έσωσα και τώρα περιμένω να περάσει η ώρα, να κρυώσει και να έρθει και η ώρα για το μεσημεριανό μου για να την απολαύσω :)
Καλά έκανες Λίλα και πήρες συμπληρώματα για βοήθεια, τώρα βρήκαν κι αυτά να πονάνε που αδυνάτισες;! Μετά τον οδοντίατρο μπορεί να είσαι καλά οπότε να μην χρειαστεί να αναβάλλεις τη διανυκτέρευση στον Γ.
Καλή επιτυχία ʼντα με τον σολομό, με κρέμα γάλακτος ε; Μμμ ενδιαφέρον αν και βαρύ μου ακούγεται... Περιμένουμε εντυπώσεις :D
'Οτι φάμε,ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ*λος μας μέχρι την επέμβαση...χαχαχαχα
λιλακι στειλε μου με u2u τη συνταγη για τη τουρτα που εκανες στη γιορτη σου
να τη δοκιμασω στη δικη μου να δω πως ειναι μηπως τη κανω και στα γενεθλεια του γιου μου!
Κορίτσια η μανιταρόπιτα ήταν όνειρο!
Πάω να την γράψω και να σας την δώσω :D
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150902836983908.435764.763458907&type=3#!/photo.php?fbid=10150902837498908&set=a.10150902836 983908.435764.763458907&type=3&theater
ειναι στα σχολια της φωτο η συνταγη καλλιοπακι
Καλλιόπη την Παρασκευή γιορτάζεις γοργονίτσα μου; Καλή επιτυχία στην τούρτα σου κι επειδή θα είσαι κι η εορτάζουσα θα φας κι ένα ολόκληρο κουταλάκι τούρτα χιχιχι.
ολοκληρο ε??
πωπω υπερφαγηκο θα κανω!
:lol::lol::lol::lol:
Λίλα έγραψα την συνταγή εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid222423
:), είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει! Α και είναι και ελαφριά!
ο γιος μου βασικα εχει κολησει με αυτη
http://www.star.gr/Pages/Mageiriki.a..._cookies_gigas
αλλα δεν ξερω πως θα βγει κουκις κανω συχνα αλλα αυτο?
θα δοκιμασω και βλεπουμε
thanks ελακιον!!!θα παρω μανιταρια να την κανω ομως θα φτιαξω διπλη δοση γιατι θα αρεσει και στη μπιρι και στο αγορι μου.τζινακο δεν μπορω να παω μετα στο αγορι μου γιατι εχω ραντεβου στις 8 και μετα θα ειμαι τουμπανο απο την ενεση και θα γκρινιαζω.οποτε αφου θα γκρινιαζω που θα γκρινιαζω τουλαχιστον ας με ακουει η μανα μου που εχει συνηθισει.
χαιρετισματα κι απο μενα κοριτσακια!!!
ειχα κοσμο αυτες τις μερες γι αυτο με χασατε!!!
περασα πολυ ομορφα ομως εχω παθει ελλειψη της αγαπης μου που βρισκεται ελλαδα για δουλειες...
διαβασα τα νεα σας! ολοι εχουμε τα πανω και τα κατω μας ομως χαιρομαι που μου ειστε καλα.
μονο για το καλλιοπακι καταλαβα οτι ειναι στενοχωρημενο....
τζινακι μπορει καπου να τα εγραψες και να μην το ειδα ομως τι εγινε με τη δουλεια??
επισης κοριτσια ερωτευτηκα μια μπλουζα...
την ψαχνω κι αν τη βρω σας στελνω λινκ να μου πειτε τη γνωμη σας!!!
Kaλησπερα περα ως περα!Ελαβε χωρα το δευτερο μπανιο στη θαλασσα που σημερα ειχε κ λιγα παγακια.Γυρισα σπιτι αρχισα να τρωω το μουσακα μουκ ξαφνικα διαβαζω για τη μανιταροπιττα της Ελις κ τον παρατησα.Να σημειωσω οτι μπορεις να με ριξεις μς μανιταροπιττα.Τωρα κανω σαν να ημουν εγκυος!
Βλεπω μαζικη αυπνια.Εχτες γυριζα σαν σβουρα.Το κατωσεντονο ειχε φτασει στο κεντρο του κρεβατιου.Ευτυχως που ελειπε ο συζυγος.
Βρε Λιλα τι φορουσες που σου ειπε η θεια να φορεσεις κανενα φορεματακι?Κ τα ειπε ολα αυτα ενω συνοδευοσουν?δε ντραπηκε?
Μακουλινι θα ησουν πολυ ομορφη κ πολυ αερινη!Ο λαος ζητα φωτο!
Τι ειναι καλε την παρασκευη κ γιορταζει η Καλλιοπη?
Αντα εγω δεν μπορω να σκεφτω ετσι κ επειδη εφτασε ο καιρος για την επεμβαση κ εχω παρει κανα δυο κιλακια απο το τοτε ζυγισμα με εχει πιασει αγχος!Φυσικα δεν κανω εκπτωσεις στο φαγητο αλλα αν θελω να φαω κατι χαζο που ομως πρεπει να το αγορασω λεω που να τρεχεις τωρα ,ασε που θα χαλασεις κ λεφτα!
Κοριτσακι ειναι σημαντικο να περνας καλα κ ας σου λειπει η αγαπη σου!
γλαυκη μου τι να ντραπει?εδω περπατανε διπλα διπλα με το γιο της και επειδη αυτος τρωει τα νυχια του του κοπαναει τα χερια μπροστα στον κοσμο και του φωναζει δεν ντρεπεσαι γαιδουρι???ενα τζην και μια πετρολ μπλουζα φοραγα.για ψωνια ειχα παει βρε αδερφε τι επρεπε να φορεσω???
παω οδοντιατρο
8 ΠαρασκευήQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Τι ειναι καλε την παρασκευη κ γιορταζει η Καλλιοπη?
Καλλιόπη, Καλλιοπία, Πόπη, Κάλια
Ναυκράτιος, Ναυκράτης
Καλλιοπακι με πιανεις αδιαβαστη!Δεν ηερα οτι υπηρχε γιορτη κ ειχα παλιοτερα κ μια φιλη με το ιδιο ονομα,Καλια δηλ!
δεν ειμαστε πολυ γνωστες αλλα γιορταζουμε!
τελικα καμια δε κοιμηθηκε εχθες?
Κυρία κυρία κυρία εγώ κοιμήθηκα χθες! :lol: Και κοιμήθηκα και τώρα το απόγευμα, κερδίζω κάτι εκτός από την ξεκούραση; Η οποία βέβαια είναι τυπική γιατί δεν κουράζομαι και από τίποτα! :lol:
Koritsaki δεν έχω νέα από τη δουλειά, δεν με πήρε τηλέφωνο να μου πει ναι ή όχι.
Λιλάκι καλό σφράγισμα.
Κι εκεί που πήρα χαρά επειδή σφράγισα το βιβλιάριό μου και θα μπορούσα να γράφω φάρμακα, τώρα δεν μπορώ να τα πάρω από το φαρμακείο αφού πρέπει να τα πληρώσω μετρητοίς και είναι πολύ ακριβά! Ντόϊνγκ! Ευτυχώς προς το παρόν έχω απόθεμα, ελπίζω μέχρι να ξαναχρειαστώ να έχει λήξει το θέμα με τα φαρμακεία.
μια μεριδα καφτεδακια!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κυρία κυρία κυρία εγώ κοιμήθηκα χθες! :lol: Και κοιμήθηκα και τώρα το απόγευμα, κερδίζω κάτι εκτός από την ξεκούραση;
:lol::lol::lol::lol::lol: Υπόσχομαι από εδώ και πέρα να είμαι πιο επιμελής υπναρού για να καταφέρω να πάρω κι άλλες μερίδες κεφτεδάκια! :lol:
θα σας πω τις ατασθαλιες του τετραημερου μου κοριτσια....
σαββατο το πρωι english breakfast με μπεικον και τα ολα του αλλα τουλαχιστον ψητα και οχι τηγανητα.
απογευμα μπυρα
βραδυ κρασι και ανανα
κυριακη
μεσημερι σολωμο με πατατες βραστες και σαλατα και μπυρα και κεικ σοκολατας με παγωτο
βραδυ 2/3 μπουκαλι κρασι και κατι τυρακια τα οποια δεν κρατησε για πολυ ο οργανισμος μου...
αν καταλαβαινετε τι εννοω:barfy::barfy::barfy:
Koritsaki δεν πειράζει, χρειάζονται και οι ατασθαλίες για να παίρνουμε δύναμη, να ξεκουραζόμαστε γευστικά και να προχωράμε.
δευτερα
πρωι τυροπιτα και καφε
μεσημερι κατι σαν μπεκρι μεζε και ριζι
τριτη
πρωι μπραουνι με παγωτο και καφε
μεσημερι καφε
απογευμα καρμποναρα ετοιματζιδικη (950 θερμιδες παρακαλω)
ετσι τελειωσε το τετραημερο της ακολασιας μου και απο σημερα επιστρεφω στη νορμαλ διατροφη....
οχι μονο εφαγα παραπανω εκανα και χαλια το στομαχι μου...
σημερα
πρωι γαλα δημητριακα
ενδιαμεσο καφες
μεσημερι ψαρι ψητο και ριζι
βραδυ φρουτακια
ελπιζω να ανοιξα την ορεξη εκει που επρεπε!!!:starhit::starhit::starhit::starhit :
μουδιασμενα γεια σας
Καλώς τη Λίλα, πως πήγε στον οδοντίατρο;