Διαβαζα σημερα στον τύπο ότι ο Κάστρο είχε πάει με χιλιάδες γυναίκες. Βρε πουτανιό που υπάρχει! Και μετα όλες είναι σοβαρές και κυρίες και πουτάνες είναι απλά μόνο όσες το κάνουν κατ επάγγελμα και προς αμοιβή.
Printable View
Διαβαζα σημερα στον τύπο ότι ο Κάστρο είχε πάει με χιλιάδες γυναίκες. Βρε πουτανιό που υπάρχει! Και μετα όλες είναι σοβαρές και κυρίες και πουτάνες είναι απλά μόνο όσες το κάνουν κατ επάγγελμα και προς αμοιβή.
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
Κομμούνι με έχουν χαρακτηρίσει μόνο όσοι δεν με χωνεύουν σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς αυτό να έχει σχεση με τις ιδεολογικές μου αντιλήψεις (κι αυτές δικές μου είναι ως ένα αμάλγαμα/συνοθύλευμα από ιδεολογίες κατόπιν επιλογής και επεξεργασίας).
Ο χαρακτηρισμός αυτός προερχόταν από αυτούς που ανήκουν στην αντίθετη ιδεολογία. Τον αποδίδουν μόνο σε αυτούς που σου προείπα (τουλάχιστον εδω που ζω). Μόνο που με τους πραγματικούς κομμουνιστές μπορεί να είναι οι καλύτεροι φίλοι, να κάνουν φαγοπότια κι αλληλοβοήθειες, ασχέτως ιδεολογικών διαφορών και καταβολών.
Νιώθω κομμάτια όλο μου το σώμα!
Άμα η μυρωδιά μιας γυναίκας (ιδρώτας) μου είναι σχεδόν αποκρουστική, αυτό είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει χημεία?