Λιλακο ποναει μου φαινεται το δοντακι σου!:P
Printable View
Λιλακο ποναει μου φαινεται το δοντακι σου!:P
Κοριτσακια μου σας αφησα για λιγο γιατι πηγα ποτησα τον κηπο ραντισα τις τριανταφυλλιες μου κ φυτεψα τη νεοαποκτημενη μου τιγρε στυλ κοκκινη ασπρη!Ειναι εκπληκτικη!Εχω παραγγειλει κ αλλη μια παλι τιγρε κιτρινη κοκκινη.Δηλ την αλλη τεταρτη θα εχω ακριβως 40 τριανταφυλλιες απο 39 που μετρησα πριν που ραντισα.
Κ για να μην ξεχνιομαστε Τζινα τι εφαγες εκτος το μπισκοτο κ τις φακες?
Γλαύκη με γειά την τριανταφυλλιά σου και με το καλό να τις σαρανταρίσεις! Το μπισκότο δεν το έφαγα τελικά χιχιχι. Εφαγα μισό πιάτο φακές, ολίγον αγγούρι κανονικό πράσινο χιχι, 1 βερύκοκο, λίγα κεράσια και στις 12 που θα πιω την κάψουλα θα φάω λίγο ρυζόγαλο.
ειμαι σαν να εχω κανει κολλαγονο.ενα μικρουτσικο σφραγισμα ευτυχως
Κοριτσάκια μου τι κάνετε;
Εγώ έχω φάει κόλλημα και βλέπω την πρώτη σεζόν των singles :lol:
Λιλάκο περαστικά στο δοντάκι σου, τι έγινε το έκανες το σφράγισμα;
Έχω ερώτηση στις κηπουρούς της παρέας. Η γαρδένια μου έχει κάτι άσπρα πάνω στα μπουμπούκια της και νομίζω είναι ζωύφια που υφαίνουν κάτι σαν ιστό. Με τι να την ψεκάσω για να φύγουν;
ʼκυρο Λίλα μου το έγραψες, η στραβομάρα μου! :crazy:
Ελι να την ψεκασεις αμεσως γιατι θα κιτρινισουν τα φυλλα κ ειδικα τα μπουμπουκια κ θα πεσουν.Αν δεν εχεις φαρμακο μεχρι να παρεις απο γεωπονο πλυνε την καλα κ με το χερι η με ενα βετεξ προσεκτικα απομακρυνε τις ασπριλες,τα ζουζουνακια δηλ.
εφαγα λιγα τορτελινια και ημουν λες και ειχα παθει εγκεφαλικο μονο η μια μερια δουλευε
Λίλα κάνε υπομονή θα φύγει σε λίγο το μούδιασμα.
Θυμάμαι παλιότερα μου είχαν δώσει θερινό πολτό αν θυμάμαι σωστά. Πρέπει να μου έχει μείνει. Χαλάει αυτός; Γιατί τον έχω σίγουρα 3 χρόνια.
Λίλα εγώ γελάω πολύ όταν κάνω αναισθητική στον οδοντίατρο γιατί μετά όταν πάω να καπνίσω μου φεύγει το τσιγάρο από το στόμα :lol:
Ελι επίσης να την απομακρύνεις απο τα αλλα σου λουλούδια μην κολλήσουν.
Λιλα μου περαστικα στο δοντακι σου. Παει και αυτο! Την συνταγη της μανιταροπιτας που μου ζητησες δεν στην εγραψα γιατι ημουν στην δουλεια . Με προλαβε η αφη! :D
Μακ μου χαρμα πρεπει να ησουν με το συνολακι και τα διασημα πια κοσμηματα ! φωτο επειγοντως.
εγω μολις τελειωσα ολες τις δουλειες μου και εκανα το μπανακι μου. Παω να χαλαρωσω και να κοιμηθω λιγο διοτι κατα τις 3 το πρωι ερχονται οι Αγγλοι. Σας φιλω μαναρια μου!
Καλα η Ναταλια που πηγε παλι??? Ναταλια μου 72 φιλια και 27 αγκαλιες , μου λειπειςςςς
Κατερινακι καλη ξεκουραση κ με το καλο να δεχτειτε τους φιλους σας κ να περασετε υπεροχα ολες τις μερες που θα ειστε μαζι!
Κατερίνα με το καλό να φιλοξενήσετε τους φίλους σας και να περάσετε όμορφα. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Παραδίδω το netbook στον Γιώργο για να παίξει τα παιχνιδάκια του, εγώ δεν έχω άντρα παιδάκι έχω! :lol:
Κατερινάκι με το καλό να τους δεχτείτε τους μουσαφιρέους! Την έγραψα εγώ την συνταγή μιας και έχω περισσότερο χρόνο, άσε εσύ έχεις ετοιμασίες και μία Μαριλού!
Φιλάκια τα λέμε αργότερα, πάω να δω αν έχω κάτι να ψεκάσω την γαρδένια....
Ειμαι λιγο εκτος τοπου και χρονου συγνωμη κοπελιες μου.αν γραψατε κατι και δεν το σχολιασα μην με παρεξηγειτε εχω ενα κεφαλι καζανι.μου την εδωσε το ελακι την συνταγη κατερινα μην ανησυχεις.καλα να περασετε με τους μουσαφιρεους σας!!!!!
Eli σου έχω στείλει u2u, όταν πάρεις πάλι το netbook από το παιδάκι σου δες το χιχιχι.
Kαλησπέρα,
αϋπνες, μουδιασμένες, χορτάτες, νηστικές, κουρασμένες και ξεκούραστες, σε ολες σας γεια σας!
Λιγουρεύτηκα τη μανιταρόπιτα & μύρισα τις τριανταφυλλιές του γλαυκολινίου!
Εγώ πάλι, για να εκτονωθεί η μεταξύ μας ένταση με την αδερφή μου μιας και αυτήν τη εβδομάδα έχουμε τσακωθεί εκατό φορές λόγω της ανακαίνισης, την πήρα και πήγαμε στο river west όπου και ψωνίσαμε, εκείνη ένα βεραμάν φορεματάκι με σφηκοφωλιά(σου θυμίζει κάτι ελάκιον??) και εγω ένα τζιν + μπλουζάκι.
Κοριτσάκια, δεν με τράβηξα φωτογραφία αλλά σίγουρα όταν θα τα ξαναφορέσω τα συγκεκριμένα ρούχα θα με τραβήξω να τα δείτε γιατί είναι πολύ χαρούμενος χρωματικός συνδυασμός και φτιάχνει το κέφι μου!
Αυριο με περιμένει μια πολύ γεμάτη μέρα με επιτηρήσεις ενδοσχολικών εξετάσεων, με μαστόρια, με διορθώματα και άλλα πολλά..
Κατερινιώ, να καλοδεχτείς τους φίλους σου κια να περάσετε μούρλια, παρόλο που είναι άγγλοι σε περικαλώ να φάνε Greek breakfast!
Μακ μπράβο παιδί μου, έπραξες σοφά με την αδερφή σου και ψώνισες κιόλας! Έλα να βλέπω τις γκαρνταρόμπες να μεγαλώνουνε! Καλοφόρετα τα ρούχα σου και καλή δύναμη αύριο.
Μακόνες μου μεγάλη προβλέπεται η μέρα σου αύριο! Βουρ για ύπνο, ελπίζω ο Μορφέας να μην απεργεί και σήμερα γιατί την βάψαμε! :lol:
Καλά έκανες και πήγες με την αδελφούλα σου βόλτα. Όλες οι διαφωνίες σας θα είναι σύντομα παρελθόν και δεν αξίζουν να χαλάτε τις καρδιές σας. Ωστόσο πολλές φορές είναι αναπόφευκτες. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ανακαίνιση και αναίμακτα ώστε να μπουν όλα στην θέση τους και πάλι και η μανούλα σας να χαίρεται το νοικοκυρεμένο της σπίτι :D
Καληνύχτα ομορφιές μου!
Καληνύχτα μανιταρEli και καλή ξεκούραση! Κοριτσάκια καλό βράδυ κι από μένα και καλό μας ξημέρωμα.
Καλησπέρες, καλημέρες κτλ... εχω χάσει το αίσθημα του τόπου και του χρόνου!!!
ερχομαι γραφείο πρωί και φεύγω βράδυ!!!
σας ευχομαι να είσαστε όλες καλα!
ΠΕραστικά στο Λιλάκι με το πονεμένο το δοντάκι
Γλαυκη μου να τις εκατοστήσεις τις τριανταφυλλιες!
Κατερινάκι καλώς να δεχτεις τα αγγλάκια σου και καλά να περάσετε!!!
Σας φιλώ πολύ όλες όλες όλες!!!
καλημερα τσουπρες!
Η μερα μου ξεκινησε ηδη και νιωθω πολυ ομορφα αν και λιγο νυσταγμενη. Εφτασαν οι φιλοι μου καλα και τωρα κοιμουνται. Εγω ετοιμασα την Μαριλενα μου και την εστειλα σχολειο και τωρα παω να ετοιμασω καθολα greek breakfast για οταν ξυπνησουν. Κατα τις 9μισι αριβαρουμε για Σουνιο και γουσταρω με τρελα . Θα κανουμε το μπανιο μας με θεα τον Ναο του Ποσειδωνα , θα ανεβουμε και στον Ναο για λιγο tour, θα ξεροψηθουμε στον ηλιο και μετα ταβερνακι διπλα στην θαλασσα με φοβερα θαλασσινα και ψαρια.
Θα ειναι το πρωτο μου μπανιο στην θαλασσα και ελπιζω να μην ειναι πολυ παγακια το νερο. Θα φορεσω και το στραπλες νεο μαγιο μου. Παγκοσμια πρωτη εμφανιση με στραπλες και brazil ever!!! To ολοσωμο θα το φυλαξω για αργοτερα διοτι ενω ειναι σουπερ τελειο κανει πολυ ασχημο και περιεργο σημαδι απο τον ηλιο και δεν θα το ηθελα, ας μαυρισω λιγο πρωτα και μετα.
Σας φιλω γλυκα και τα ξαναλεμε οταν μπορεσω να ξαναμπω. Να εχουμε ολοι μια ηλιολουστη γεματο χαρες μερα!
Καλημερούδια. Κατερίνα καλά να περάσετε. Αγγελικούλα, ταλαίπωρο εργαζόμενο νιάτο βάστα γερά!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε? Τζινααααα πολυ ομορφη με τα πολυχρωμα ρουχαλακια σου αλλα κ η Μακ πανεμορφη λεμε..Λιλα περαστικα με το δοντακι...Κατερινα μου καλως του δεχτηκες τους φιλους σου να περασετε ΤΕΛΕΙΑ...Φιλια σε ολες σας..
Καλημέρα Μαράκι, σ'ευχαριστώ πολύ. Βασικά είμαι άσχετη και δεν γνωρίζω πολλά για το fb, εγώ ήθελα να προσθέσω φωτό στο φάκελό μου και είδα ότι έβγαλε όλο τον φάκελο στον τοίχο! Ξαφνικά άρχισαν να μου έρχονται like και αναρωτιόμουνα που είδανε τις φωτό μου όλοι! Και μετά δεν μπορούσα να το σβήσω από τον τοίχο. Δεν έχω ιδέα τι δεν έκανα καλά, έχω προσθέσει κι άλλη φορά φωτό αλλά δεν θυμάμαι να φάνηκε στον τοίχο. Κι εδώ έρχεται η εύλογη ερώτηση τι τα θες τα φεϊσμπούκια κοπελιά αφού είσαι άσχετη;!χιχιχι
χαχαχα..μια χαρα σχετικη αντε τωρα...πως κ τοσο πρωινη σημερις καλε? α να πω κ οτι καθε μερα χανω 400-500 γραμμαριακια..χεχεχε
Μαράκι άμα τρως όλο το φαί σου ας χάνεις όσο θέλεις! Θα συναντηθώ με μία φίλη μου που είχα ξανασυναντηθεί πριν λίγο καιρό, είχαμε πιει καφέ και της είχα διορθώσει κάτι κοσμήματα. Το ένα εξ αυτών ήταν της αδερφής της και είχε μία λεπτομέρεια που η φίλη μου επέμενε να την κάνω αλλιώς από αυτό που ήθελα εγώ. Τώρα λοιπόν με πήρε τηλ. και μου είπε ότι η αδερφή της θέλει να το ξαναφτιάξω όπως έλεγα εγώ από την αρχή. Κι έτσι θα συναντηθούμε πάλι για ξανά μανά διόρθωμα.
καλημερα κοριτσακια μου!!!!
Καλημέρα Λίλα, καλημέρα και στο κινητό σου που σας πήρε ο ύπνος αγκαλιά χθες το βράδυ χιχιχι. Είχα στην τι βι τον αντ1 και όταν το άλλαξα έγινε η φάση και μετά που το είδα λέω μα καλά όλα τα καλά χάνω! Ο τύπος έχει πρόβλημα θυμού, έσπασε την πόρτα που τον κλειδώσανε μετά τη βιαιοπραγία στον αντ1 και την έκανε με ελαφρά, τώρα που θα τον μπουζουριάσουνε ας του δώσουνε λίγο ξύδι!
τζινακο επεσα ξερη χτες.ειχα παρει και ενα παυσιπονο και εγινα γκολ
Το κατάλαβα Λιλάκιον. Σήμερα ο δόντης είναι καλύτερα;
ναι μονο πονοκεφαλο εχω ακομα ο κυριος δοντης δεν πονα
Καλημέραααα! Σας μιλά η BabysitterEli :lol:
Τα παιδάκια φύγανε χαρούμενα για το Σούνιο αλλά με μία μικρή καθυστέρηση πριν λίγο. Έτσι πήρα εγώ το καρεκλάκι του αυτοκινήτου της Μαριλένας και θα πάω πιθανόν να την πάρω εγώ από το σταθμό. Ελπίζω να αργήσουν τα παιδιά και να περάσουν πολύ όμορφα, μόνο οι αγκαλιές και τα χαμόγελα που πήρα σήμερα το πρωί μου έφτασαν για ευχαριστώ :D.
Λίλα μόλις άνοιξα την τηλεόραση εννοείται πως έπεσε πάνω στο ξέσπασμα του Κασσιδιάρη και έπαθα σοκ!!! Έβλεπα το βίντεο και διάβαζα τον υπότιτλο ότι έδειρε την Κανέλλη και έριξε νερό στην Δούρου και σχολίαζα από μέσα μου: σιγά τι θα έκανε θα πέταξε καμιά σταγόνα στην Δούρου και θα έσπρωξε την Κανέλλη και θα την έκανε, σίγουρα τα μεγαλοποιούν όπως πάντα άλλωστε.... και μετά βλέπω το στιγμιότυπο και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Καλέ έπαθα την πλάκα μου!!!! Τι ήταν αυτό;;; Αίσχος και λίγα λες Λίλα!
Φοβάμαι ότι σύντομα θα βλέπουμε σκηνές απείρου κάλους μέσα στο Κοινοβούλιο όπου βουλευτές θα πλακώνονται μεταξύ τους και θα βρίζονται.... ααααχ τι μας περιμένει, τα χάλια μας!
Αλήθεια πως είναι το δοντάκι; Ελπίζω να μην πονάει αλλά και να πονάει θα περάσει τώρα που το έφτιαξες.
Τζι Λα Λο μου κακώς που η φίλη σου δεν σε εμπιστεύτηκε γιατί έχεις εξαιρετικό γούστο στα κοσμήματα. Όποιος δεν έχει μυαλό που λένε έχει πόδια :lol:. Να περάσετε όμορφα στο καφεδάκι σας και να απολαύσετε την βόλτα σας!
καλημερα ελακι μου.με πηρε το αγορι τηλεφωνο γιατι εγω δεν το ειχα δει και το βαλαμε και το ειδαμε με τη μανα μου στο ιντερνετ.μολις το ειδα ανατριχιασα