Λυπάμαι που σε έριξα περισσότερο,Αβουλίνι μου,αλλά δε γινόταν να μη σου το πω...
Για να γελάσει λίγο το χειλάκι σου,δες το βιντεάκι,που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα.
Printable View
Λυπάμαι που σε έριξα περισσότερο,Αβουλίνι μου,αλλά δε γινόταν να μη σου το πω...
Για να γελάσει λίγο το χειλάκι σου,δες το βιντεάκι,που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα.
Όλο και φτωχαίνουμε, όλο και φεύγουν αυτοί που μας εμπνέουν..
Η φτώχεια και η νοητική ένδεια θα γίνει τελικά το σήμα κατατεθέν μας...
Ποιο μωρό είσαι εσύ?
Πες μου, για να έχω μία εικόνα... Οι φωνούλες ήταν όντως ανεβαστικές, αλλά δεν κατάφερα να γνωρίσω καμία από σας.. Πάντως το βίντεο ήταν εμπνευσμένο!!! Συγχαρητήρια!
Μάντεψε!Να δω αν η καρδιά σου θα με αναγνωρίσει...Αν και ήδη έπρεπε να ξέρεις...
Τα υπόλοιπα κορίτσια έχουν δείξει πρόσωπο στο φόρουμ.Γι'αυτό και τα έβαλα άλλωστε...
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζεστε εύκολα..
Ούτε καν το Πωλινάκι δεν αναγνωρίζω στο βιντεάκι αυτό..
Αλλά κάνω μία προσπάθεια.. Μήπως είσαι το μωρό που ξεπετιέται πρώτο πρώτο από τους θάμνους? :love:
Αυτή είσαι, το νιώθω...
Δεν το είχα ακούσει πόσο κρίμα να φεύγουν τόσο φωτισμένοι και ταλαντούχοι άνθρωποι. Τι υπέροχη φωνή , αυτή η γλυκιά μελαγχολία και ο ρομαντισμός που βγάζουν τα τραγούδια της, τόση ψυχή, πόνος, αγάπη. Την λάτρεψα πριν μερικά χρόνια όταν την πρωτοάκουσα και από τότε έχει χαραχθεί στην καρδιά μου. Χαίρομαι που έστω και για μία φορά την είδα από κοντά στο αρχαίο θέατρο του Δίου, θυμάμαι και τότε με το ζόρι περπατούσε και παρόλα αυτά έκανε συναυλίες. Εκείνο το βράδυ είχα συγκινιθεί τόσο πολύ, ήμουν μέσα σε έναν χώρο τόσο ενεργειακό, μαζί με αγαπημένους φίλους, με τα αστέρια στον καλοκαιρινό ουρανό να μας φωτίζουν και την Cesaria να μας τραγουδά γλυκά....
Να έχει καλό ταξίδι και να αναπαυτεί η ψυχούλα της...
Τσουκ!Αυτό είναι το Κατερινάκι μας!Quote:
Originally posted by Ava
Μήπως είσαι το μωρό που ξεπετιέται πρώτο πρώτο από τους θάμνους? :love:
Αυτή είσαι, το νιώθω...
Για να σε βοηθήσω η Πωλίνα βγάζει το γλυκό από το φούρνο,εγώ κάνω κάτι που σχετίζεται με τον καλό μου...
Πόσο ακόμα να βοηθήσω,κοπελιά;Τάχα μου τάχα μου με νιώθεις κιόλας,τρομάρα σου!
Σκουπίζεις μήπως?
Αν όχι, παραιτούμαι, δε γίνεται να σας αναγνωρίσω, τουλάχιστον όχι μέσα από αυτό το βίντεο...
Βοήθησέ με...
Ε...Με απογοητεύεις!Ούτε καν παρατηρητικότητα δεν έχεις!Αυτή είναι η νοικοκυρά της παρέας,αυτή που φουρνίζει γλυκά!
Μα είναι δυνατόν ποτέ εγώ να σκουπίζω;Αυτήν την εντύπωση σου έδωσα;Κι ούτε καν θυμάσαι τι δουλειά έκανε ο Τήρης...
Mη μαλωνεις το Αβουλινι μου!Εδω εγω που περασαμε τοσες ωρες μαζι κ δεν σας ξεχωριζω!παντως εισαι απιστευτη!
τελικα η μονη που εκανα δουλειες σημερα ειμαι εγω!Ολες εισαστε στη γυρα!βολτες κ καφεδες!
Είσαι το παιδάκι που δένει κάποιο άλλο με χρυσοκλωστή?
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?
Αυτό είναι το αγγελουδάκι μας!Αααααα
Μα κοίτα πιο πάνω!Το πρόδωσα αφού!
Θα με τρελάνετε τελείως! Όχι ότι θέλω και πολύ...
Δεν καταλαβαίνω τίποτα από το βίντεο..
Είμαστε οι βοηθοί του ʼϊ-Βασίλη!Τι δεν καταλαβαίνεις;
Μα τα ντραμς επάνω δεν τα είδες;Σαν πόση άλλη βοήθεια;
Θέλεις να γκρεμοτσακιστώ από τη σκάλα με αυτά που ακούω;
Το σκέφτηκα ότι το αγγελουδάκι έχει τα πράσινα μάτια, αλλά..
Μωρό μου, νομίζω πως αυτή τη φορά σε είδα! Ήσουν λίγο κοντούλα και έπρεπε να σκαρφαλώσεις κάπου για να σε δω, αυτό ήταν όλο! Τι όμορφη που είσαι!!!