Καλημέρα Eli. Θα συναντηθούμε στα γρήγορα με τη φίλη μου και θα της το φτιάξω στα όρθια, όχι για καφέ, one day stand που λένε! :lol:
Printable View
Καλημέρα Eli. Θα συναντηθούμε στα γρήγορα με τη φίλη μου και θα της το φτιάξω στα όρθια, όχι για καφέ, one day stand που λένε! :lol:
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
one day stand που λένε! :lol:
Τσίκι τσίκι το ρυζογαλάκι πήρα πάλι μισό κιλάκι! Τ'ακούς Γλαύκη;;
καλημερα και απο μενα!!!
Καλημέρα Καλλιοπάκι μας! Πως πάνε τα κέφια σήμερα;
καπως καλυτερα αλλα οχι τελεια παλι δε κοιμηθηκα εχθες και παραλιγο να χασει ο μικρος την εκδρομη σημερα !
ευτυχως προλαβε στο τσακ
Πάλι καλά Καλλιόπη μου γιατί φαντάζομαι τι γκρίνια θα έτρωγες μετά! :crazy:
ειναι που ειναι γκρινιαρης φαντασου να μη πηγαινε κιολας
ευτυχως εφυγαν κατα τις 9 παρα οταν πηγε σχολειο πηγε κατευθειαν στο πουλμαν!
hello καλλιοπακι!!!
γεια σου λιλακι!
να φανταστεις ποσο αυπνη ειμαι που σου λεγανε τι κανει ο δοντης
και εγω διαβαζα δ@νητης!
τοσοο καλα!
:lol::lol::lol::lol:
Καλλιόπη χρειάζεσαι επειγόντως ύπνο! :lol: :lol: Ενώ είχα συναντηθεί με τη φίλη μου και μιλούσαμε δίπλα σε μία τράπεζα ήρθε ένα πακιστάνι και μου ζήτησε να τον βοηθήσω με την πιστωτική του κάρτα στο ΑΤΜ. Πήγα λοιπόν του πατούσα τα κουμπιά και έκανε ανάληψη 580 ? παρακαλώ. Είπατε τίποτα;
Μετά τη συνάντηση με τη φίλη μου πήγα μαμαδοβόλτα αλλά δεν ήταν εκεί γιατί είχε πάει κι αυτή βόλτα. Γυρνώντας σπίτι μου λοιπόν και περπατώντας στα "κατεχόμενα" βλέπω 4 Ζητάδες πάνω σε 2 μηχανές οι οποίοι μόλις είχαν πάρει σήμα και κυνηγούσαν κάποιον. Ο ένας Ζητάς φώναζε στο κέντρο λήψης σημάτων προς τα που, προς τα που; Έλα μου ντε; Προς τα που να κόψω πέρα για να μην πέσω πάνω σε αυτόν που κυνηγούσαν που δεν είχα και ιδέα ποιός ήταν;! Έκανα την προσευχή μου και συνέχισα να περπατάω ελπίζοντας να φτάσω σπίτι μου χωρίς παρατράγουδα. Μέτρησα ότι οι Ζητάδες πέρασαν 7 φορές από μπροστά μου και ο ένας μάλιστα ήταν θερμόαιμος και κάθε φορά που περνούσαν τον άκουγα που έβριζε την τάνα μου γ@μώ και άλλα τέτοια. Έχω την εντύπωση ότι ακόμα τον ψάχνουν. Και μη χειρότερα!
εμπολεμη ζωνη εχουμε καταντησει
τζινακο εχω κεφτεδακια!!!!ελα μια βολτα!!!
ʼτιμο πλάσμα! :lol:
με ειχε πιασει συναισθηματικη πεινα σημερα και ελεγα μωρε το μεσημερι θα φαω το σκασμο.τελικα εφαγα εναν κεφτε και ενα μικρουτσικο κολοκυθι.να σου στειλω ταπερακι???
Λίλα επειδή άρχισε η ζέστη να προσέχεις και να μην τρως βαριά το μεσημέρι! Τι τό'θελες κι εσύ το κολοκύθι; Μετά θα μας παραπονιέσαι για υπερφαγικά! :lol: Στείλε ταπεράκι αλλά χωρίς κολοκύθια και άλλα παχυντικά γιατί κάνω δίαιτα! :lol:
κολοκυθακι τρελειο απο τον μπαξε μας οχι οτι οτι
εμεις εδω ευτυχως δεν εχουμε τετοια τζινα
περνανε οι ζηταδες συνεχως μερα νυχτα αλλα γενικα ειναι ησυχη περιοχη
αντε να ανοιξουν την εκκλησια καμια φορα αλλα τωρα πια εχει και αυτη συναγερμο
οσο για το πακιστανακι τι να πω !
και εγω την αλλη φορα πηγα στο χασαπη να παρω μπριζολες και λεει ο αντρας μου ας παρουμε 5 μονο γιατι τις ειχε λιγο ακριβες και ερχετε ενας ξενος (μη γινω και ρατσιστρια) και του λεει βαλε 4 κιλα μπριζολες!
και τα πηρε ο δικος μου στη χωρα μας λεει και δε μπορουμε να ψωνισουμε και να δουλεψουμε και οι ξενοι περνανε μια χαρα και μας βριζουν κιολας απο πανω!
(βασικα που εμεινε χωρις δουλεια και εκλεισε το μαγαζι ηταν γιατι επεσαν οι <ξενοι> και ριξανε τις τιμες στο τιποτα και μετα φωναζανε τον δικο μου να διορθωσει τις τσαπατσουλιες των αλλων αλλα ετσι μεροκαματο δεν εβγαινε και τωρα αυτοι ειναι λεφταδες και εμεις ανεργοι)
αυτα τα λιγα
Καλλιόπη κι εγώ δεν ήμουνα ρατσίστρια και όταν πρωτοάρχισαν να έρχονται ξένοι πριν πολλά χρόνια στην Ελλάδα τους βοηθούσα, αλλά μετά από αυτά που έζησα στο μαγαζί μου που ξαφνικά βρέθηκε να είναι στο γκέτο των λαθρομεταναστών και καταλήξαμε να καταστραφούμε οικονομικά, έγινα ρατσίστρια και κάτι παραπάνω! Όποιος ξένος είναι νόμιμος, οικογενειάρχης, ασφαλισμένος και δουλεύει τίμια καλώς να ορίσει, οι υπόλοιποι να πάνε μην πω που. Και στη ζούγκλα να μέναμε μεγαλύτερη ασφάλεια θα είχαμε. Εδώ στο κέντρο που μένω εγώ γίνεται χαμός με τους ξένους και στις περιοχές όμως που είναι πιο μακριά από το κέντρο γίνεται επίσης χαμός με τις κλοπές, είδες τι έγινε πάλι σήμερα στην Παιανία, τις προάλλες στην Καισαριανή με τα δύο αδέρφια και άλλα πολλά. Πραγματικά λυπάμαι τους Ζητάδες και γενικά τους αστυνομικούς γιατί με τα σημερινά δεδομένα η δουλειά τους έχει γίνει από δύσκολη έως ακατόρθωτη.
λιλακι τι κανει το αγορι??
δεν πηρε τηλ ακομη σημερα?
η ενημερωσες και λογω υπνου δεν το πηρα ειδηση?
καλε δεν ειδατε??????
εφτασα στα 20!!!!!!!!!!
αντε αλλα 37 ακομη για το πρωτο στοχο!
αληθεια να ρωτισω τα μαλλια πεφτουν ποτε? μετα τους 3 μηνες?
να τα βαψω για θα ειναι χειροτερα οταν αρχισουν να πεφτουν?
να παω να τα κοψω ισως προληπτικα???
Καλλιόπη τα μαλλιά αρχίζουν να πέφτουν συνήθως τον 3ο με 4ο μήνα. Και να τα κόψεις τα μαλλιά σου και να πάρεις συμπληρώματα δεν καταφέρνεις πολλά, θα κάνει τον κύκλο της η τριχόπτωση και θα σταματήσει. Είδες για να διαβάζεις τόσο καιρό; Πήρες 20!! Μπράβο σου και εις κατώτερα.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
είμαι έξαλλη με τον τραμπούκο που πλάκωσε τις συνομιλήτριες του, μια νόμιμα εκλεγμένη βουλευτή κα μια υποψήφια, να δούμε ότι το αυγό του φιδιού σπάει το κέλυφος του ήδη, πριν μας κατσικωθεί για τα καλά στη βουλή, αρα που είμαστε ακόμη, θεέ μου...Αυτό το 7% που τους έβαλε στη βουλή φυσικά δεν είναι στην πλειοψηφία τους φασίστες και βίαιοι άνθρωποι. προφανώς υπάρχει μια μερίδα που τους ψήφισε αντιδραστικά προς τα χαλια τα μαύρα που βίωσαν..Όμως, έχει σηκωθεί η τρίχα μου με όσα συνέβησαν γιατί διαφαίνεται τι ανθρώπους- με την ανοχή ή την επιλογή μας-καλούμεθα να τρώμε στη μάπα στα χρόνια που έρχονται, ανθρώπους που προάγουν τη βία, που αποδέχονται και στηρίζουν το φασισμό, που προκαλούν φόβο...
Μακ έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι έξαλλη, όπως πιστεύω είναι και η πλειοψηφία όσων το είδαν αυτό σήμερα. Εμένα όμως δε με τρομάζει αυτό το κ@λοπαίδι, γιατί τη βία την αναγνωρίζεις, την καταδικάζεις και μπορείς να την απομονώσεις, αφού είναι θέμα χρόνου να τον συλλάβουνε. Αυτό που με τρομάζει είναι οι υπόλοιποι δημοκράτες στη Βουλή, που μιλούν πολιτισμένα έχοντας επιχειρήματα για τα πάντα, κυκλοφορούν ελεύθεροι αφού δεν έχουμε να τους προσάψουμε κάτι, υποτίθεται ότι αγωνίζονται κιόλας για μας αλλά παρ'όλα αυτά μας έχουν φτάσει να ζούμε κάτω από το όριο της φτώχειας και στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Αυτούς άραγε πως θα τους απομονώσουμε;
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αυτό που με τρομάζει είναι οι υπόλοιποι δημοκράτες στη Βουλή, που μιλούν πολιτισμένα έχοντας επιχειρήματα για τα πάντα, κυκλοφορούν ελεύθεροι αφού δεν έχουμε να τους προσάψουμε κάτι, υποτίθεται ότι αγωνίζονται κιόλας για μας αλλά παρ'όλα αυτά μας έχουν φτάσει να ζούμε κάτω από το όριο της φτώχειας και στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Αυτούς άραγε πως θα τους απομονώσουμε;
Tzina,έχεις απόλυτο δίκιο...
Απλά εικόνες σαν τη σημερινή πυροδοτούν την απέχθεια που έχω προς τη βία και με κάνουν να ανατριχιάζω.. όσο για τα υπόλοιπα κουστουμαρισμένα ρεμάλια που ο κ@$%ς τους ζέστανε τα έδρανα της βουλής τόσα χρόνια και μας καταστρέψανε, περιμένω να τους δω ΟΛΟΥΣ στη φυλακή και να ικανοποιείται το αίσθημα περί δικαίου..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Τι μου κανετε? Πινω την βιταμινουλα μου και ειμαι στα μισα και νιωθω να εχω σκασει! Εχτες παλι νομιζα οτι θελω συνεχεια να τρωω ενω δεν πειναω εννοειτε!
ΑΑΑΑ!!! Εχτες παρατηρησα το εξης! Φορεσα μια πιτζαμα μου που φορουσα και για το χειρουργειο, μαυρη εννοειτε, το κατω μερος και στην επεμβαση μου ηταν καπως στενη στη μεση.. Και τωρα μου πεφτει!! Καλα γουσταρω τρελα! Και σηκωνομαι εχτες απο τον καναπε σε καποια φαση και αρχισανε οι φιλες μου να λενε καλε αδυνατισες κι αλλο κτλ κτλ!! Αγαπω την καθε μερα!!! Καλλιοπακι ευχομαι να βρει ο ανδρας σου δουλεια συντομα γιατι ειναι αξιος ανθρωπος και ειναι κριμα τετοιοι ανθρωποι με θεληση για δουλεια να μενουν ανεργοι! Και εσυ θυμασαι τι λεγαμε στο μωβ δωματιο? Αν αποφασισεις να κανεις κατι περι σπουδων που ηθελες, ΚΑΝΤΟ! Και θα εισαι και πιο ενεργητικη και θα κανεις αυτο που θελεις! Και το μεγαλο σου μωρο μην το πολυσκεφτεσαι, την χωη του την εχει κανει καιρος να κανεις και εσυ αυτα που θελεις!
Φιλακια πολλα σε ολες σας!!! χχχχ
Καλώς το αδυνατισμένο μας Ναταλάκι. Έφυγαν τα παλιοσπυράκια σου επιτέλους;
δειτε τι γραφουν στο φ/β του Κασιδιάρη
http://www.onair24.gr/news/category/...edium=facebook
για να αλαξει λιγο το κλιμα!
Φευγουν, ΦΕΥΓΟΥΝ επιτελους!!! Δεν θελω να το γρουσουζεψουμε αλλα ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ να πανε!!
Καλα ειδαμε τωρα το βιντεο του τρελου της χρυσης αυγης.. Πραγματικα ανατριχιασα!
(εντιτ γιατι ποτε δεν ξερεις..)
Πλεον ειναι να φοαβασαι να πεις την γνωμη σου για αυτους τους ανθρωπους!
εμενα ο αντρας μου μαζεψε εχθες συκαλακια και τωρα παω να του τα φτιαξ γλυκο!
δεν το εχω ξανακανει αλλα ελπιζω να το πετυχω
οποτε θα με χασετε για καμποση ωρα!
ναταλακι ετσι κοπελα μου αστα να φυγουν απο μας και οπου θελουν ας πανε!
Καλησπέρα κοκόνες μου!
Έχω πάθει πλάκα με τα όσα συμβαίνουν και συμφωνώ με Μακ και Τζίνα εξίσου. Βέβαια για τα ΜΜΕ και για τα κόμματα ήταν βούτυρο στο ψωμί τους το συγκεκριμένο συμβάν. Ωστόσο αν και απεχθάνομαι την βία, θεωρώ ότι η πιο απεχθής βία έρχεται από τους κυριλέδες "πολιτισμένους" που για χρόνια αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς....
Η Χρυσή Αυγή λογικά έχει ήδη υπογράψει την καταδίκη της, αλλά δεν είναι αυτή ο πραγματικός μας εχθρός, δεν κινδυνεύουμε από αυτούς αλλά από κάποιους άλλους που έχουν σκοπό να βγάλουν ολόκληρη την χώρα στο σφυρί και να μας πουλήσουν για δουλάκια στους οικονομικούς δολοφόνους. Είμαι τόσο οργισμένη με την συνολική κατάσταση και από την άλλη νιώθω τόσο ανήμπορη ....
Καλλιοπάκι καλή επιτυχία με τα συκαλάκια σου! Αυτό το γλυκό το αγαπάει και ο Γιώργος πολύ αλλά εγώ δεν έχω κάνει ποτέ γλυκό του κουταλιού. Αν και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο, είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχεις και θα γίνει ανάρπαστο!
Γεια σου ξυστάκι μου! Χαίρομαι που υποχωρεί η αλλεργία σου :) και τα κιλάκια σου!
Όσο για εμένα σήμερα πήγα και πήρα την Μαριλού μας από τον σταθμό και γυρίσαμε παρέα σπίτι να παίξουμε. Μετά από λίγο ήρθαν και τα παιδιά χαρούμενα, χαμογελαστά και μαυρισμένα και χάρηκα που περάσανε μία υπέροχη μέρα. Θα πάω και το βράδυ να προσέξω την μικρή για να πάνε για ποτάκι στο Θησείο και χαίρομαι που μπορώ να συμβάλλω στο να περάσουν τόσο όμορφα και να ξεκουραστούν. Το αξίζουν πραγματικά και είναι και η πρώτη φορά που μου ζητάνε να τους βοηθήσω οπότε έχω πάρει σοβαρά τον ρόλο της θείας :lol:
Από την άλλη η ψυχολογία μου συνεχίζει να μην είναι και τόσο καλή αλλά το παλεύω όπως μπορώ. Χαίρομαι που έχω αφορμές να βγαίνω από το σπίτι, με κάνουν να νιώθω πιο ζωντανή και πιο χρήσιμη, έχω αρχίσει να κουράζομαι μέσα στο σπίτι και να χάνω την ενεργητικότητα μου...
Γειά σου Ελάκι. Μη σου μπαίνουνε ιδέες με τα γλυκά του κουταλιού γιατί κάηκες! Επειδή τό'χεις με τη μαγειρική σίγουρα μπορείς να τα φτιάξεις γιατί είναι πιο εύκολα από άλλα που κάνεις αλλά μετά πρέπει να βάλεις κλειδαριά στα ντουλάπια σου και τα κλειδιά να τα φοράει μονίμως ο Γιώργος κρεμασμένα στο λαιμό του! :lol: Τελείωσε το babysitting;
Έχω ρεπό για λίγη ώρα ακόμη και μετά θα πιάσω και πάλι δουλειά κατά τις 10 :lol:
Eli αυτό με την κούραση και την ενεργητικότητα που λες το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εγώ το έχω πάθει ήδη γι'αυτό είμαι συνέχεια "μη μου τον ύπνο τάραττε"!
Τζίνα μου καλά με κατάλαβες, εννοείται πως δεν τολμάω να τα φτιάξω γιατί θα προσθέσω χαβά στο κεφάλι μου. Όπως ξέρω να κάνω και σουφλέ σοκολάτας αλλά δεν κάνω γιατί δεν υπάρχει ο λόγος να βάλω τον διάολο στο σπίτι μου χιχιιχχιχι. Σήμερα έφτιαξα μία υπέροχη σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και πολλά λαχανικά και χθες έφτιαξα και σταφιδόψωμα για να έχει κάτι να τρώει ο Γιώργος στους δρόμους που γυρνά. Είπα θα φτιάχνω κάτι κάθε βδομάδα για να ξεδίνω και λίγο και για να έχουμε σνακ στο σπίτι μας και να μην ξοδεύουμε χρήματα τζάμπα, αλλά με μέτρο γιατί μετά δεν με βλέπω καλά :bigsmile: