και δεν είναι μόνο αυτοί φιλαράκο μου.
Printable View
Psipsini, SuperNovaNebula, Μαγικά Ταξίδια, CampoGalliano, και πάει λέγοντας... + αυτούς που έβαλες να με κοροιδεύουν. Αξιοθρήνητο έχει καταντήσει πλέον το θέμα. Σκεφτόμουν να στείλω μήνυμα και να ζητησω από τον τεχνικό να φτιάξω άλλο προφίλ αλλά δεν έχει νόημα, μετά τα όσα έχεις κάνει χρειάζομαι ψυχολόγο.
Ξέρω, ξέρω δεν ήσουν εσύ, ήταν ο άλλος σου εαυτός...
Λοιπάμε πολυ αλλα δεν εχω σχεση με αυτους τους λογαριασμους (οι λογαριασμοι μου εχουν μια σφραγίδα...κανω ανελέητα ορθογραφικα λαθη...μπορεις να το τσεκάρεις και μονη σου...).... για την ακριβεια δεν εχω μιλήσει ποτε μαζι σου... και στο θέμα των τρολ που σου ειχα γραψει αντε μιλα δεν εχεις πάρει θεση... το εγραψα επειδη εβλεπα οτι διαβαζες το θέμα επι ώρες...
Και να σου πω και κάτι άλλο, όποιος δεν βγαίνει να μιλήσει ανοιχτά απλά δεν είναι άντρας για μένα.
Εκμεταλλεύεσαι ψυχικά ασθενείς για να παίξεις και να γελάσεις αλλά δεν αντιλαμβανεσαι ότι το πραγματικό πρόβλημα το έχεις εσύ.
Δεν διαβάζω κανένα θέμα επί ώρες. Απλά πολλές φορές αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό επί ώρες χωρίς να τον χρησιμοποιώ όπως κάνω και με την τηλεόραση. Τα ορθογραφικά λάθη που κάνεις τα κάνεις επίτηδες για να ξεχωρίζουν μεταξύ τους για περισσότερη αληθοφάνεια...Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;
ρε κοπέλα μου δεν ξέρω ποιος επαιξε με τα νευρα σου αλλα δεν ήμουν εγώ. Ποτε δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κανένα εδω μέσα...
ορθογραφια δεν ξέρω μπορει να στο επιβεβαιώσει ολόκληρο θεμα που με δουλευαν για αυτο το λόγο...http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ight=dimitriou
Επειδή τυχαίνει να πέρασα και εγω απο τρεις περιόδους κατάθλιψης... οταν πρωτοψαχτηκα στο ιντερνετ πριν 6-7 χρόνια το μόνο που κατάλαβα είναι οτι εχω κατάθλιψη και οτι πρέπει να πάω σε ειδικό και να παρω φαρμακα...σιγα το καινούριο... και να σου πω και κάτι... σε κάποιον που εχει κολοδιάθεση του κερατά δεν φτάνει να τον κανακέψεις και να τον συμπονέσεις... χρειάζετε να του τριξεις και λιγο τα δόντια και να του πεις ξύπνα και αυτα που λες ειναι μαλακίες... προσωπικά συνηδητοποίησα οτι η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν ηταν επιβλαβης για μένα οταν εγινε επιβλαβης για τους γύρω μου... οταν είδα οτι στεναχώρησα ασκοπα ατομα στο περιβάλλον μου.
Αγαπητή Gypsy Cello, για άλλη μια φορά θα στο πω...
Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζεις αναίτια και άδικα. Δε σε γνωρίζω, δε με γνωρίζεις.
Δεν έχω δώσει σε κανέναν αφορμή, ούτε σε σένα., ούτε καν έχω προλάβει να αναπτύξω συμμετοχή στο φόρουμ.
Σου εξήγησα ότι παρακολουθώ το φόρουμ ένα 6μηνο τώρα και έκανα εγγραφή προσφάτως. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
Δε νομίζεις ότι είναι άδικο να μου "απαγορεύεις" στην ουσία να υπάρχω μέσα σε αυτό το χώρο, επειδή χωρίς αιτία πιστεύεις πως είμαι κάποιος άνθρωπος που σου κάνει ζημιά;
Εδώ ούτε καν με ξέρουνε στο χώρο και θα πρέπει να "απολογηθώ" γιατί κάτι που δεν έχω σχέση και δεν γνωρίζω καν;
Σε κατανοώ στο έχω ξαναπεί. Κάτι σου συμβαίνει ή κάποιος σε ενοχλεί, εσύ γνωρίζεις καλύτερα.
Όμως κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσεις κι εσύ και να σκεφτείς πιο δίκαια και πιο ορθολογικά. Κάποιο σταυρό θα κουβαλάω κι εγώ για να "τριγυρνάω" εδώ μέσα ... Δε θα μου το επιτρέψεις;
Στο είπα πολλές φορές, προσπάθησε να παρακολουθήσεις την μικρή συμμετοχή που έχω και θα έχω εδώ μέσα και θα καταλάβεις ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από εμένα. Αν μπορώ να σε βοηθήσω με κάποιο τρόπο σε αυτό, ευχαρίστως θα το κάνω.
Σε παρακαλώ όμως επέτρεψέ μου και εμένα να μπορώ να υπάρχω στον χώρο αυτό.
Εύχομαι να είσαι καλά και ήρεμη :)
Υ.Γ. Νίκο, συγγνώμη που καταχράστηκα τον χώρο στο θέμα που άνοιξες, αλλά έπρεπε να εξηγήσω την άποψή μου, μήπως και κάποιος αντιληφθεί ότι δεν είμαι ούτε τρολ, ούτε διπλός, τριπλός κλπ λογιαριασμός. Αλλιώς δεν θα μπορέσω να αναπτύξω επαφή με το χώρο αυτό... αν δεν είναι ήδη αργά.
Ήθελα να απαντήσω και στο θέμα που άνοιξες αλλά δεν έχω βρει καθόλου χρόνο (παραδίδουμε έναν διαγωνισμό και ξενυχτάμε ομαδικά στο γραφείο... ).
Για αρχή απλώς ήθελα να σου πω ότι έχω συμμετάσχει στην διαχείριση ενός φόρουμ με χιλιάδες μέλη (και μεγάλη ενεργή συμμετοχή) πριν χρόνια και καταλαβαίνω απόλυτα όσα λες, αλλά και αρκετά από όσα λένε τα μέλη που απάντησαν στο θέμα.
Δεν έχω ιδιαίτερη άποψη για τη λειτουργία του συγκεκριμένου φόρουμ, καταλαβαίνω τους "μηχανισμούς" όμως... Είναι παρόμοιοι με όσους είχα ζήσει... Τελικά τα φόρουμ, όποιον χαρακτήρα ή θέμα έχουν, είναι απλά μία μικρογραφία της κοινωνίας, με συγκεντρωμένο μεγάλο δείγμα πληθυσμού.... Το "πρόβλημα" σε αυτούς τους χώρους είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε την πόρτα σε όποιον μας ενοχλεί ή δε μας ταιριάζει... Εδώ δεν υπάρχει επιλογή. Όποιος θέλει ανοίγει την πόρτα και μπαίνει...
Και το αμέσως επόμενο πρόβλημα που δημιουργείται από αυτό είναι ότι ελάχιστοι άνθρωποι καταφέρνουν ή επιθυμούν να συνυπάρξουν με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τα χνώτα τους.... Να συνυπάρξουν με την έννοια του σεβασμού στην αντίθετη άποψη και της διαλογικής συζήτησης, ή έστω της μη ενασχόλησης.... Μετά έρχονται οι προστριβές, μετά έρχονται οι εντάσεις, μετά διογκώνονται τα αρνητικά στοιχεία του καθενός και κρύβονται τα θετικά... μετά έρχονται και όσοι αρέσκονται με την βαβούρα και τον σαματά... τα πάθη φουντώνουν .... και μετά .... καλείται ο Διαχειριστής υπό τη μορφή "δασκάλου - τιμωρού" ή υπό τη μορφή του εξισορροπητή, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ή να τα ηρεμήσει... Και φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα δεχθεί βέλη... για έναν απλό λόγο.. έχουν ήδη προλάβει να διαμορφωθούν δυο "εχθρικά στρατόπεδα"... είναι δυνατόν να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι;
Η διαχείριση ενός φόρουμ πάντα μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική... δε θα αλλάξει όμως ο χώρος έτσι... ένα φόρουμ είναι τα μέλη του... Αυτά καθορίζουν την ύπαρξη, τη μορφή και τον αέρα που αποπνέει.... Και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη... όσο λιγότερη εμπλοκή και παρέμβαση έχει ένα φόρουμ από τον / τους διαχειριστές... τόσο πιο ιδανικός χώρος ανάπτυξης συζητήσεων / προβλημάτων / προβληματισμών είναι... Αρκεί να πιστέψουμε όλοι μας ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε στην ποιότητα του χώρου που μας φιλοξενεί (όποιος και αν είναι αυτός φόρουμ, εργασία, οτιδήποτε) και να μην αναμένουμε μόνο από κανόνες και παρεμβάσεις από "άνω" να επιλύσουν την έλλειψη δεξιοτήτων που έχουμε πολλές φορές στην επικοινωνία μας με τους γύρω.... ή στην - δικαιολογημένη πολλές φορές λόγω δικών μας θεμάτων - έλλειψη διάθεσης...