αμ εγω δεν τα έπαιξα με τις βλακείες που άκουσα; Προσπαθούν από τα 18 να μας κάνουν να φοράμε ότι κρέμα βρούμε μπροστά μας και να αγχωνόμαστε για την εμφάνιση μας μόνο και μόνο για ν' αποφέρει κέρδη η βιομηχανία καλλυντικών.
Printable View
Ενα λεω..μακαρι να μην εχει τοση σημασια η διατροφη και να το εχω παρει απ τη μαμα μου..τοτε δεν ανησυχω κ πολυ!:P
Παω να πατωσω φυσικη! :*
έλα μωρέ 17 χρονών είσαι. αργότερα θα εμφανιστούν τα σοβαρά προβλήματα. αν εμφανιστούν γιατί δεν είναι όλοι άτυχοι σαν εμένα.
Ε,αυτο λεω και γω..γιατι να περασω τα 17;
μην τα περάσεις!χαχα
Περσι μια δυο μερες πριν τα γενεθλια μου ειχα παρει χαπια...φετος ανυπομονω λιγο για τα γενεθλια μου γιατι αν παω καλα και στις πανελληνιες ερχονται πολλα καλα!:P
έκανες απόπειρα αυτοκτονίας επειδή έχεις υπαρξιακά προβλήματα; έλα ρε κοπελιά αυτά δεν είναι προβλήματα. γράψε καλά στις πανελλήνιες για να περάσεις στην σχολή που θέλεις, να δεις τι γαμάτη φοιτητική ζωή θα κάνεις!
Δεν ξερω βασικα γιατι το ειχα κανει..αλλα δεν ηταν και τιποτα..τελικα δεν ηταν αρκετα.
Τωρα εγιναν βλακειες με το αγορι μου,και ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε να γραψω αυριο..ετσι κι αλλιως θα εγραφα χαλια..ενας λογος παραπανω.
Γενικοτερα δεν αφηνω να με επηρεαζουν αυτα,αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειμαι καλα τελευταια..
Ε,ειδε μια φωτογραφια που ειμαι ξαπλωμενη διπλα στον φιλο μου που ζηλευει κι ηταν χαλια μετα και ειπαμε διαφορα και για τον φιλο μου και για την πρωην του...τα βρηκαμε,αλλα ηταν χαλια.κ εγω.εγω ακομα ειμαι!
Φιλο,αλλα οχι κολλητο.τον γνωρισαμε φετος στο φροντιστηριο και μπηκε τελευταια στην παρεα..δεν ζηλευει τον πρωην μου που ξερει οτι ακομα με γουσταρει,και χαλιεται με τον φιλο μου,που χωρις λογο του εχει καρφωθει να υποψιαζεται οτι με γουσταρει!
εφηβικά ναζάκια