Originally Posted by
ΚΑΤΡΙΝΑ
Chemistry
Γειά σου..περιέργως δεν μου..έδειξε το μηνυμά σου χθές δεν..είδα προβολή..Με ρωτάς κάπως περίεργα..
εννοώ ανθρώπους εκτός ίντερνετ.... αν σενόχλησε κάτι. Όχι πάρα πολυ καλά..
Θα δώ τι σαπασχολεί αργότερα.. Να επιμείνω Chemistry? με άντρα που....οι γονείς τον έχουν βάλει στην μέση..κυριολεκτικά
Η μητέρα του τον περίμενε μετά τα ραντεβού ο πατέρας δεν ενέκρινε πολύ..΄Κάποια στιγμή σαν αγχωμένος σαν νευρόσπαστος..ιδρωμένος είπε ότι οι γονείς του έχουν αναλάβει τη ζωή του..
Ζεί τα..24 του δηλαδή κάτι πολύ νεανικό κάνει... Εντονη καριέρα.... Δεν επιθυμούσε ραντεβού προσωπική ζωή τα έβλεπε και αυτά σαν πίεση εκνευρισμό....Αποτέλεσμα να προσπαθώ να ωριμάσω έναν άντρα 19 μήνες να γίνει άνθρωπος και να βγεί ένα ραντεβού..Μια πολύ σκληρή συμπεριφορά..Καλησπέρα κάνω το τάδε θα κάνω το τάδε.. Και αν του ζητούσες πχ εκδρομή για να επανασυνδεθείτε..?? Κρέμαγε τα τηλ και μην τον είδατε.. .Παραλίγο να επανασυνδεθούμε καλοκαίρια κια χειμώνες είχε κρεμάσει τα τηλ ανεξήγητα αρκετές φορές.. . Απαράδεκτο θα πείς μια στάση να μου απευθύνεστε όταν γουστάρω είμαι στον ευατό μου και λογαριασμό δε δίνω.. Τι να πώ....ίσως έκρυβε μυστικά και άνθρωπο στην καρδιά και κάποιο χόμπυ εξτρίμ την έβρισκε με αυτό ταχύτητα..Μην μαρχίσει ναι να βγούμε για καφέ και με κρεμάει πάλι..Βρήκα δύναμη τώρα Δεκέμβριο και έκοψα.... . Μάλλον αποχαυνωμένος κυριολεκτικά άτομα που πέφτουν σε έναν καναπέ μετά τη δουλειά και ΄θέλουν την ηρεμία του ούτε σεξουα...σχέση δεν δίνουν δεν δεν έχουν επιθυμία πια κάτι έχει πεθάνει ίσως ψιλοτελειωμένα άτομα..κάπου ψυχολογικά....Είχε να ερωτευτεί λέει 9 χρόνια..
Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου πήγαινε να συζητήσεις μήπως έχεις πάθει κάποιο μετατραυματικό σόκ τίποτα.. δεν....δεχόταν.. .Αλλά η ταπείνωση που δεν μπορώ βαθιά να ξεπεράσω σα γυναίκα..
Ότι δεν θα δώ εσένα....θα πάω να δώ τους φίλους μου.. .Σαν να μου λέει δεν προτιμώ τις καλές μας στιγμές προτιμώ να χνωτιστώ με άντρες φίλους.Ταπείνωσις.... Chemistry..
Καλά μου υπονόησε τίποτα στις 100 χιλιάδες get of my back?? Και φέτος να του λέω έχεις κάνει στην τάδε χώρα λογικά είσαι εντάξει....Οτι φίλε δεν θα με βγάλεις μην πώ για προστασία καριέρας.Την έκανε.ε δεν θα στο πεί ούτε στο εκατομμύριο.. . Περίπου κάπου να κολλάει απο την επικοινωνία μας, με τον ευατό του βασικά, και να μην δίνει ραντεβού επανασύνδεσης.. .Εχει λάκκο η κατάσταση.Εόιπε καικ μεγάλα λόγια ότι ταίριαξε μαζί μου σχέση ζωής..ότι δεν θα προχωρήσει μετά απο μένα ας είμαστε χωρισμένοι....!!Μαλαγάνοι δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω.. .
Θα τα πούμε αργότερα φιλάκια Chemistry..