Σταματα να μας τα ζαλιζεις σε παρακαλω γιατι αποψε μου φαινεται θα κοιμηθεις με αστυνομια, πυροσβεστικη, λιμενικο ΚΑΙ στρατο. :p
Printable View
.........................................
μικρη μου εγω χαιρομαι για σενα γιατι μπορεισ κ κανεισ πλακα σημαινει οτι δν εχεισ προβληματα κ εχεισ ακομα την αθωοτητα κ παιζεισ μπραβο απλα οταν καποια στιγμη θα σου ερθουν προβληματα να προσεχεισ γτ εισαι ανετοιμη!!!!
πολυ αστειο ε ?
ναι μικρη μου την αλλη φορα βρεσ κατι καλυτερο θελεισ να τραβασ την προσοχη δεν ειναι κακο πολλοι το χουν αυτο α κ να προσεχεισ μη σ δημιουργησει εξτρα προβληματα το θεματακι σου με την προσοχη
Το Μαρακι ειναι ενα κοριτσακι απο αυτα που βαφονται ασπρα, με μαλλι ΙΜΟ κ περπατανε φυσωντας τα, μπας κ καταφερουν κ δεν χτυπισουν σε καμια κολωνα, ολη μερα το παιζουν στεναχωρεμενα κ κλαψομουνικα.
Προσεχουν πολυ κ βαζουν σκουλαρικια ΜΟΝΟ με μαγνητη, γιατι η μαμα ειναι αυστηρη, καλα για τατου δεν το συζηταμε, ενα χενα πηγε να κανει κ την ταραξε η μανα της στο ξυλο. αχαχαχα
οχι κανω corpsepaint φοραω σκισμενα ρουχα δεν εχω τα μαλλια μου μεσα στην μαπα εχω παρα πολυ μακρια μαλλια κ εχω μονο 1 σκουλαρικι στην μυτη πραγματικο βεβεα 2 ταττοο στα μπρατσα μεγαλα πιστευω στον Σατανα κ ακουω black metal
Και εγω ειμαι ο ελβις πρισλει κ αυτη τη στιγμη σου γραφω απ το φεγγαρι, τις ελευθερες ωρες μου περπαταω με τα χερια κ τρωω ακριδες.
δε μπα να φας κ κροταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ τον εφαγες τον κροταλια παντως!!! :Ρ
Το προβλημα ειναι οτι δεν εφαγε κροταλία (να βρει κανενα αγορακι) γιαυτο εχει σαλταρει το κοριτσακι... Τελος παντων, μια στιγμη να κανω ενα τηλεφωνο.
το τηλ καντω εδω 666 θα απαντησω κ ολας αυτοπροσωπως!