Τί να πω τάχω χαμένα, γι' άλλη μια φορά! Σε καλή τιμή τις βρήκες! Τί να κάνουν τώρα; Ακόμα και με μεσάζοντες ρίχνουν αναγκαστικά τις τιμές.
Α το φεγγαράκι είναι σε διαδικασία γέμισης γι' αυτό κι έχουμε τα πρώτα συμπτώματα...
Printable View
Tι λες και συ ρε Ρέμεντυ? Εδώ πόσταρε ένα κατεβατό εκκλησίες για συσσίτια σε άλλο θρεντ. Τους κλέφτες το παπαδολόι, που τώρα με την πείνα ξαναγίνονται μετά τιμής "σωτήρες" της κενωνίας. Περίμενες να μη σου κάνει "θέμα της ημέρας" ένα μαλάκα πολιτικό σύμμαχο όλων των κλεφτών που τάχαμου λυπήθηκε τώρα το λαό? Κάτσε, γιατί ξέχασες να χειροκροτήσεις τη μεγαλειώδη κίνηση του Παπαδήμιου. ας το κάνω εγώ λοιπόν
κλαπ
κλαπ
Goofy, ki auto gia sena, afierwmeno eksairetika mouaxaxaaaaaa
Ths patridas mou h glwssa exei xrwma galano
to foraw kai travaw malakies ena swro
Giati eisai kai se euais8hto forum ka8ws egrapses kai den ksereis an ta atoma edw mesa pernoune swsta ta farmaka tous. Tromara sou, kai sena kai ths "markelas" me tis πατατοευαισθησίες σας. ΛΟΛ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
..όσο και να με μειώνετε, θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν έχω τίποτα μαζί σας, αλλά δεν θα πάψω να λέω κι αυτά που πιστεύω!
κλαπ
χέστηκα για ποιον το πόσταρες, το θέμα είναι ότι πόσταρες εκκλησίες
Μας κατάντησαν ένα κράτος οικονομικά ανήμπορο και ψυχολογικά ακρωτηριασμένο
και με το δίλημμα αν τώρα για την θεραπείες μας θα επιλέξουμε ανάμεσα στα γενόσημα ή τα
πρωτότυπα φάρμακα. Το θέμα όμως είναι υπάρχει τελικά σωτηρία;
Ή μας περιμένει το "η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής πέθανε.." από την ασιτία..
Ο απολυμένος –που ήταν οπλισμένος με οκτάσφαιρη καραμπίνα και μαχαίρι- ζητούσε αφενός να προσληφθεί ξανά στην εταιρία και αφετέρου να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα που του χρωστάει η εταιρία.
Παρτάκιας και αχάριστος ;););)
http://pitsirikos.net/2012/03/
Επειδή το κείμενο είναι υπερβολικά μεγάλο υπερβαίνοντας σε μέγεθος τα όρια χαρακτήρων του φόρουμ, παραθέτω το λινκ:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_8774.html
ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Επιλέγουν οι πολίτες με συνοπτικές διαδικασίες, να χτυπήσουν τα κυκλώματα της κερδοσκοπίας!
Ας ελπίσουμε ότι το "Κίνημα" αυτό θα επεκταθεί και πέρα απ' τα προϊόντα διατροφής και σε κάθε άλλο φορέα!