Originally Posted by
wjsrp
Δεν κατάλαβα, δηλαδή γράφουμε ψέματα online; Αυτό λες; FYI, αυτά (τουλάχιστον τα δικά μου) είναι τα προσόντα μου είτε το πιστεύεις, είτε όχι. Που είναι το περίεργο δηλαδή; Με τη λογική σου, οι όμορφες γυναίκες πάνε μόνο με όμορφους άντρες, και άσχημοι άντρες τα φτιάχνουν με άσχημες ή γίνονται αιώνια μπακούρια! Ή ότι οι κούκλοι άντρες είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα έχουν όποια θέλουν ανα πάσα στιγμή! Του ύψους και του βάθους ένα πράγμα! Εγώ προσωπικά έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια στο δρόμο, σε bar, καφετέρειες, club, εκδηλώσεις, και πολλά άλλα ακόμα (άπειρες φορές κίολας) μέτριους, άσχημους άντρες να κυκλοφορούν με πανέμορφες, κλασσάτες γυναικάρες και δεν είναι καθόλου φαντασία μου. Και μην ακούσω περι παχιάς τσέπης του άντρα. Πολύ παλιό. Εννοείται ότι γίνεται και το αντιστοίχο φυσικά για να λέω τα πράματα με τ'ονομά τους. Εσύ τα έχεις δει ποτέ αυτά το φαινόμενα που περιέγραψα; Έχεις γνωστά πρόσωπα, ετερώνυμα που έλκονται δηλαδή; Μάλλον όχι για να γίνεσαι Internetικός δικαστής χωρίς καν να μας γνωρίζεις ή ακόμα καλύτερα, να μη μας έχεις δει ποτέ. Έτσι κάνω κι εγώ εικασίες! Στη μέση γυναίκα δε μετρά πάντα τόσο πολύ η εξωτερική εμφάνιση του άντρα στον ίδιο βαθμό όσο στον άντρα για τη γυναίκα. Με εξαίρεση φυσικά στις πιο ψηλά ιστάμενες (να το πω κι έτσι) όπως οι διάσημες, showbiz, κλπ. Επίσης, οι γυναίκες κοιτάζουν περισσότερα πράγματα σ'έναν άντρα όσο το αντίστοιχο πάλι, όπως: χαρακτήρα, συμπεριφορά, στυλ, λέγειν, κοινωνική συμπεριφορά, κοινωνικότητα, σωματική γλώσσα, κλπ. Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.