..............
Printable View
..............
ε καλά Λάμπρο! Όχι τ'ώρα πως κι αυτό ισχύει απόλυτα! Εμένα για παράδειγμα δεν μου λέει κάτι.
Έπειτα η αγάπη είναι και συναίσθημα καθαρά υποκειμενικό. Μπορεί κάποιος να εννοεί αγάπη και την εξάρτηση.
Για μένα αυτή η μορφή είναι νοσηρή "αγάπη". Προσπάθησε να την διακρίνεις.
.............?........
................
..................
................
............
........?..........
Μπορείς να την γράψεις στα τέτοια σου? Γράψτην και άσε να σε παρακαλά μπας και καταλάβει οτί δεν μπορεί να φέρεται όπως θέλει.. Καντην να το μετανιώσει και μην την δέχεσαι συνέχεια πίσω και να την δικαιολογείς γιατί τώρα σε καβαλάει. Ξέρει οτί μπορεί να σου φέρεται όπως θέλει και οτί εσύ θα είσαι εκεί να την ανέχεσαι και να μην αντιδράς, να μην βγάζεις καμία αυστηρη λέξη που θα την τρομάξει και έτσι τρομάζει εσένα! Λάθος Λάμπρο! Γίνε λίγο αυστηρούλης.. της χρειάζεται!
Xα χα ρε τυπε πως μου φαινεται εμενα οτι εισαι τρολλ . Μαλιστα οχι ενα απλο τρολλ αλλα ενα πανπονηρο τρολλ .
Φαινεται απο τον τροπο που τονιζεις καποιες λεξεις και απο τις απαντησεις που δινεις οτι δεν εισαι τοσο βλακας που πας να δειξεις .
Εκβιαζεις την κατασταση για να τραβηξεις ολα τα βλεμματα πανω σου . Οι απαντησεις που δινεις δεν κολλαν με το συναισθημα που θα ενιωθες πραγματικα αν σου συνεβεναν ολα αυτα .
Δηλαδη το πιθανοτερο ολα αυτα που περιγραφεις , ειναι δημιουργηματα ( τα περισσοτερα ) της φαντασιας σου .
Ειμαι ( σχεδον ) σιγουρος οτι θα εχεις πεθανει στα γελια με τις απαντησεις που σου δινουν . Θρεφεσαι με αυτο .
Βεβαια επειδη ανακαλυψα προσφατα αυτο το φορουμ και δεν εχω ψαξει αρκετα τους εδω χαρακτηρες μπορει να πεφτω εξω σε αυτα που ειπα για σενα και θα χαρω πολυ να με διαψευσεις .
σαλβαδορ και εγω τα εχω χασει γινοντε τετοια πραγματα?κατι δεν παει καλα εδω δεν παιζει! αν και ειμαι αρκετα φεμινιστρια αχχαχαχαχα!!! λαμπροοοοοοοοο ?????? ξυυυυυυυυπνα!!!! γινε αντρακι επιτελους!!! χωστης και ενα μπουκετο μη σου πω γιατι πολυ αερα πηρε!!! τι θα πει τη φοβασαι?? τι ειναι και τη φοβασαι????