γιατι ειχε μια φραουλα η σαντιγυ?ποια ηταν η φραουλιτσα και γιατι εμεινε ακινητη?πες ρε λαμπρο
Printable View
γιατι ειχε μια φραουλα η σαντιγυ?ποια ηταν η φραουλιτσα και γιατι εμεινε ακινητη?πες ρε λαμπρο
μπορει να με κανει και πρωθυπουργο. εσυ πως την ειδες, ποσταρεις στο ε-ψυχολοτζι κι επειδη σε ανεχονται αυτο σου δινει το ελευθερο να κουτσομπολευεις και να πληγωνεις μελη σαν τον Lampro στη πισω σελιδα ?
ε γι'αυτο εισαι εδω! για να επαναφερεις την ταξη !
Χωρις να αναφερομαι στην αντιπαρα8εση το οτι καποιος ειναι απο χωριο και παρουσιαζεται ως κατι αρνητικο ειναι η μεγαλυτερη ανοησια που εχω ακουσει ποτε. Δεν ξερω αν το εννοουσες ετσι κενο και ελπιζω πως οχι. Μακαρι να ζουσα και εγω τα παιδικα μου χρονια και τα υπολοιπα σε χωριο και οχι μεσα στα κολοκαυσαερια με το τσιμεντο και την ηχορυπανση..
καλησπερα χρηστρια fabulous. οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος μπορει να διακρινει διαφορες αναμεσα στο χωριο και τη πολη. ακομα κι αν δεν εχει ζησει και στα δυο. εννοειται οτι στα χωρια δεν εχουν με τι να ασχοληθουν οι κακομοιρες και καθονται και κουτσομπολευουν τους γειτονες τους, κι οποιον βρουν γενικοτερα. δε ξερω αν τωρα και η χρηστρια kalopisti μενει εκτος Αθηνων, και τη βρισκει κουτσομπολευωντας και χλευαζωντας μελη του φορουμ σαν να τα ξερει προσωπικα. η χρηστρια kaity παντως αμφιβαλλω αν ειχε τετοιο σκοπο οταν εκανε το θεμα, ουτε το φορουμ λεγεται koutsompolio.gr νομιζω.
Αυτο πιστευω οτι ειναι στον αν8ρωπο. Εγω που μενω σε πολη, τρομαζω με το ποσο γρηγορα μα8αινεται κατι το οποιο ουτε καν αφορα κανεναν. Δυστυχως δεν μπορουμε να κατηγοριοποιησουμε τους αν8ρωπους ωστε να ξερουμε και ποιους να αποφευγουμε στην τελικη. Οντως το 8εμα μου 8υμισε λιγο ενα παλιο φορουμ στο οποιο ημουν μελος οταν ημουν 13 και η8ελα να ενημερω8ω περι τετοιων 8εματων μιας και η μαμα μου δεν με ειχε ενημερωσει. Αυτο που με ενοχλει οσο δεν παει ειναι οτι αυτο το φορουμ το εχω πολυ ψηλα κα8ως με εχει βοη8ησει πολυ και βλεπω να τσακωνονται οπως τσακωνοντουσαν στο αλλο φορουμ που ηταν 13 χρονα. Ενταξει σιγουρα μπορει να υπαρχουν 8εματα που δεν αρεσουν σε ολους αλλα καλυτερα να κρατησουμε μια αν 8ες απαξιωτικη σταση και να τα προσπερασουμε. Αν το δουμε και αλλιως αν δωσεις σημασια, δινεις και αξια. Χωρις να αναφερομαι σε αυτο το 8εμα αλλα γενικα.
οχι δεν ειναι παντα στον ανθρωπο. μια κακομοιρα που καθεται ολη μερα πχ και δεν εχει με τι να ασχοληθει, ειναι λογικο να κατσει και να κουτσομπολευσει και να νιωσει οτι εχει αξια χλευαζωντας τους αλλους. μια που τρεχει ολη μερα, σιγα μην ενδιαφερθει για το αν ξυστικε ο γειτονας της. και δε θα εδινα σημασια αν δεν εγραφε η χρηστρια kalopisti αυτα που εγραψε και στη πρωτη σελιδα, και στη τελευταια που πληγωσε τον Lampro. το φορουμ υποτιθεται ειναι ψυχολογικης υποστηριξης, οχι ψυχολογικης καταρρευσης. αλλα αυτο δε το καταλαβαινουν ορισμενες να δειξουν κατανοηση και να μιλανε με ομορφο τροπο, το βλεπουν σαν μεσο προβολης τους ή ακομα χειροτερα οταν προσπαθουν να το παιξουν υπερανω μπας και νιωσουν καλυτερα.
Να σε πληροφορησω οτι εγω οταν παω στο χωριο εχω πολυ περισσοτερα να κανω απο οτι στην πολη ( βολτες στην φυση, περιποιηση κηπου, διαβασμα βιβλιου στο μπαλκονι με την φεγγαραδα, ηρεμος υπνος και σιγουρα πιο πολυς) που η ρουτινα της καφετερειας και του κλαμπ εχει γινει χειροτερη απο την δυλεια, σπιτι, σπιτι, δουλεια. Στο λεω επειδη πολλοι συγγενεις μου ειναι απο χωρια και ειναι εξαιρετοι αν8ρωποι και πολυ καλοπροαιρετοι.
Γι αυτο με την καλοπιστη, χωρις να εχω δει τι εχει παιχτει σε παραπανω σχολια συμφωνω και επαυξανω.Ειδικα σε ευαισ8ητους αν8ρωπους και μια προσβολη πισω απο την ο8ονη ενος αγνωστου πληγωνει. Εγω ειδα αυτο και 8εωρησα προσβλητικο βασικα.
ναι kaity του σηκωθηκε τελικα ή ηταν gay ? αγωνιαμε να μαθουμε μη μας αφηνεις ξεκρεμαστους.
Τελοσπαντων πηγε και 1 και, ας μην το υπεραναλυσουμε. Δεν εχει αξια. Καλη σου νυχτα Κενο.
Οπως και αλλα σχολια επισης.
κενε, κλεισε το συντομοτερο ραντεβου με καμια ρωσιδα να ξελαμπικαρεις κ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!
1. η χρηστρια kyknos25 ειναι τελειως μα τελειως αλλη περιπτωση.
2. δεν εχω καμια στοχο, απλα δε μου αρεσει η αδικια, κι οταν βλεπω να επαναλαμβανεται, κατι πρεπει να γινει. εκτος αν δε θεωρεις αδικια το να πληγωνεις ανθρωπους εδω μεσα.
3. δεν εχω αναγκη απο ρωσιδες πλεον. κι οποιος πληρωνει για κατι που μπορει να βρει δωρεαν, ειναι το λιγοτερο μαλακας. :)