αν και το θέμα δεν έχει φτιαχτεί για αυτό μπορώ να σου δώσω μια εικόνα..
ψίθυροι πάντα υπήρχαν και υπάρχουν, κάποιες φορές γίνονται φωνές και πιο σπάνια ύβρεις..αναλόγως που θα είσαι και ποιον θα πετύχεις..
στην Αθήνα τα πράγματα σαφώς είναι καλύτερα από όπου αλλού στην Ελλάδα, βοηθάει και η πολυπολιτισμικότητα και ότι είσαι ανάμεσα σε 5εκ.
Έχουν γραφεί σε διάφορες θέματα απόψεις περί της αντιμετώπισης, κυρίως στο "οικογένεια-σχέσεις"..
Το διαφορετικό ενοχλεί και να πας να το εκφράσεις και δημόσια θα γίνει ντόρος... έχουν διώξει ζευγάρι με κοπέλες από καφετερία γιατί καθόταν χέρι χέρι..
Όλοι αυτοί οι ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί υφίστανται και βασιλεύουν , τα γκέι μπαρ είναι ένας τρόπος προφύλαξης αλλά και πάλι περιστατικά χλευασμού υπάρχουν και εκεί...
Το τραγικότερο είναι ότι κάποιοι το κάνουν για να γελάσουν..και νομίζουν ότι κοροϊδεύουν κάτι σα να είναι πλάκα, δεν υπάρχει βλέπω σε αυτούς καμμία αίσθηση ότι
είναι κάτι άξιο σεβασμού.. υπάρχουν και οι str8 που πραγματικά είναι μέσα στο ίδιο μαγαζί και δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα..
Εκεί που καταλήγω είναι στο ότι αφορά μεμονωμένα πρόσωπα δυστυχώς! Αν η παιδεία ή μεγαλοσύνη κάποιου το έχει θα φερθεί απλά ανθρώπινα αυτονόητα όπως θα φερόταν σε
κάθε άλλο συνάνθρωπο ΌΜΩΣ είναι ευχής έργον αν μπορεί κάποιος να σε αντιμετωπίσει και με βάση τη ζωή που κάνεις, όχι δλδ βασιλικά και ξεχωριστά αλλά να μάθει το τι διαφορετικό
πράττεις και πως..Γιατί η κοινωνία και οι συνήθειες τις βασίζονται όλες στο ένα και μοναδικό πρότυπο όχι σε άλλα, οπότε εκεί ίσως υπάρξει σύγχυση..δλδ πως σε έναν ανάπηρο δεν μπορείς να του
πεις "πάμε να τρέξουμε στην παραλία" ίσως δεν δίνω και το καλύτερο παράδειγμα, αλλά θέλω να πω δεν είναι σκοπός να γίνουμε το ίδιο και το αυτό για να μας αφομοιώσει η κοινωνία αλλά να
σεβαστεί τα όποια διαφορετικά θέλω χωρίς να ενοχλείτε κανείς..
Μέχρι τότε υπάρχει μια περιθωριοποιημένη ομάδα με θέματα που όπως λέγονται είναι: ανωμαλίες, παρα φύσιν, βρωμιά κ.α. δεν θέλω να επεκταθώ..
Δακτυλοδεικτούμενοι για την ώρα σε μια πορεία που δεν μοιάζει να έχει σημαντικές εξελίξεις ακόμη αλλά το παλεύουμε ο καθένας όπως και όσο μπορεί
από τη θέση του και με τον τρόπο σκέψης του..
ΑΛΛΑ λίγοι μας καταλαβαίνουν ως ώρας σε ουσία και βάθος...ακόμη και σε επίπεδο γενικής κουβέντας...
δεν ξέρω κατά πόσο σε κάλυψα λίλιουμ, μπορείς να ρωτήσεις αν θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο..