Quote:
Originally posted by Alterego
Ναι,ισως να εχεις δικαιο φιλε Δημητρη που δεν ειδα καθαρα απο την αρχη την ολη συζητηση.
Με εθιξε ομως εμενα προσωπικα ο τροπος που χειριστηκες το θεμα.Πηγα πισω να διαβασω καλυτερα για το πως ξεκινησε η ολη ιστορια,απλα για να μην πιστευεις οτι εδειξα αδικια στην προσωπο σου.Αρχικα η κουβεντα κυλησε στο αν η Κασσι εχει ομοφυφιλικες τασεις γιατι δηλωσε οτι δεν την ενοχλουν οι λεσβιες..Ισως να θυμωσε καπου εδω η Κασσι γιατι αυτο δεν συμβαινει,ισως να ακουστηκαν λαθος τα λογια της,θα ταν καλυτερα αποψη μου βεβαια να υπηρχε ενα διαλογος πανω σ\'αυτο το ζητημα!
Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφύγεις την φρασεολογία ΄λιμανιού΄που χρησιμοποιείς γιατί μπορώ να την χρησιμοποιήσω και εγώ και μάλιστα με καλύτερο τρόπο από εσένα. Αυτο ηταν δικο σου.Απο εδω και επειτα και εγω θα θυμωνα αρκετα με αυτο που αναφερες γιατι δεν εχεις κανενα δικαιο να κρινεις εσυ τον τροπο που μπορει να μιλαει ο οποιοσδηποτε...Μιλησε θυμω μενα γιατι ενιωσε οτι με το ζορι την ηθελες λεσβια.Η αντιδραση της ηταν επακολουθο στην επιθεση που ενιωσε οτι δεχτηκε απο εσενα στα καλα του καθουμενου...ο καθενας ισως να ενιωθε ετσι...
Απλώς δεν ανέχομαι από ένα κοριτσάκι να χρησιμοποιεί αυτή τη φρασεολογία απέναντι στον δικό μου πολιτισμένο λόγο.Δικο σου παλι και αυτο
Τι ακριβως εννοεις πολιτισμενο λογο;Εξεφρασες απλα τις αποψεις σου,οπως και εκεινη και απλα ειχατε διαφορετικες αποψες.Συγνωμη αλλα δεν ηξερα πως αν κρινεις τον λογο του αλλου σαν του λιμανιου δειχνει ενα πολιτισμενο λογο..
Η επιθεση σου συνεχιστηκε ομως και σε καποιο αλλο θεμα που ειχε ανοιχτει...
Μάλλον και ΄ούσα πιο ήπια΄θα εννοείς εκτός αν θεωρείς ότι ανήκεις στο ανδρικό φύλο.Δικο σου αυτο.
Συγνωμη φιλε Δημητριε αλλα κι εγω κι εσυ κι οποιοσδηποτε να ηταν καπου εδω η θα σε εβριζα και εγω(που δεν νομιζω) η απλα θα σε αγνοουσα.Η Κασσι ετσι οπως ειναι,αυτο εκανε...
Για πολιτισμενο λογο μιλας;Οταν στην συνεχεια ειπες οσα ειπες που δεν θελω καν να τα ξαναγραψω;Οχι πιστευω απλα πως ο τροπος σου δεν ηταν ο καταλληλος και για ηλικια αλλα και για σεβασμο...Και η Κασσι μιλησε οπως μιλησε,απο θυμο και μπορω να το καταλαβω..Ισως να μιλησεσ και εσυ απο θυμο,δεν το γνωριζω.....
Συγνωμη δεν θελω και παλι να σε θιξω,αποψη μου!