θα τον πατησω κατω...
:D
Printable View
θα τον πατησω κατω...
Έτσι,έτσι για να έχει και πλοκή....Ε,μα..Σφάζονται λέει και από άλλο φόρουμ....Έχει προϊστορία.....Είναι επικό....
καλα τωρα και εσεις τι θυμοσαστε...
απλα παλιαααααααα λεγαμε καμια ατακα που και που....
ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ ΛΕΚΤΙΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩ Σ ΣΑΝ ΟΚΤΑΠΟΔΙΟΝ...... :D:D:D:D:):):)Quote:
Originally posted by krino
θα τον πατησω κατω...
Μωρό μου εσύ.
Από ατάκα έως και τετρασέλιδο με σχολιασμό το πηγαίναμε μα μεν .... ;);););)Quote:
Originally posted by krino
καλα τωρα και εσεις τι θυμοσαστε...
απλα παλιαααααααα λεγαμε καμια ατακα που και που....
εχμμμ μερικες φορες γινομαι κουραστικος....
σμουτς....!
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κατά βάθος δηλαδή...
Θα λογοφέρετε επιχειρηματολογώντας;
Αναμένωμεν....
Να φέρω κασετοφωνάκι να καταγράψω θέσεις και απόψεις...
Άργησα να απαντήσω δημοσίως σε αυτό το θέμα αλλά με τρώει.
Καταρχήν καλή ιδέα αυτή. Θυμάμαι όταν είχα πρωτομπει σε αυτό το φορουμ το είχα διαβάσει το θέμα αυτό και είχα πει καλή ιδέα.
Και όμως κάτι σαν την αφροδίτη και εγώ. Φοβάμαι μάλλον να πω ότι θα ήθελα και εγώ να έρθω. Φοβάμαι να φανώ λίγος. Κάτι και τα προσωπικοιδεαναγκαστικοψυ χοβγαλτικά μου΄
(ουφ το είπα χααααααααα)
Οπότε βάζοντας σαν δικαιολογία την απόσταση που με χωρίζει από την Αθήνα θα πώ (ειλικρινά όμως)
Να περάσετε ένα ωραίο Κυριακοαπόγευμα.
ααααααα και mp3 από papas VS krino the Thriller in Thsisio θέλω να ακούσω
Thnx dear.....Προσωπικοιδεαναγκαστ� �κοψυχοβγαλτικά;;;;;;;;;;;;;;Κατ� �χωρήθηκε!!!!
Γι\'αυτό μ\'αρέσει αυτό το φόρουμ..Γιατί δίνει εναύσματα στην επιστήμη για καινοτομίες....
Θα σεβαστώ τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και θα κρατήσω την παράσταση στα πλαίσια του live....Quote:
Originally posted by ex_hus
ααααααα και mp3 από papas VS krino the Thriller in Thsisio θέλω να ακούσω
Καλού κακού πάρε μια Espresso ένα Paparazzi να ενημερωθείς..
Ααααααα για πιο large το έχω εγώ το σκηνικό. Από Τριανταφυλόπουλο και από Τατιάνα και πάνω μη σας στείλω δε λές.........λοοοοοοοολ...... (just kidding of course)
Ε όχι τώρα να συγχέεις το επίπεδο Τριανταφυλλόπουλου και Τατιάνας-Κατινιάνας...Μη συγχιστώ.....Εγώ θα πάρω Ευαγγελάτο..Τι άντρας!Τι δημοσιογράφος!Είμαι πολύ φαν.....
Κατ\' αρχάς με το Κρίνο σαφώς και υπάρχει έρωτας, εξ\' ου και οι λεκτικές και επιχειρηματολογικές συγκρούσεις. Ως γνωστόν το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος αλλά η αδιαφορία και μόνο αδιάφορος δεν είναι ο ένας στον άλλον.
Από εκεί και πέρα δεν σκοπεύω να διαξιφιστώ και αντεπιχειρηματολογίσω την Κυριακή στις 17:00, βασικά γιατί θα κάνει ζέστη και θα θέλω περισσότερο έναν κρύο καφέ.
Βλέποντας και κάνοντας πάντως.
Καλού κακού πάντως φέρτε κάνα κασετοφωνάκι ή ΜΡ3 recorder.
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Υ.Γ. Πραγματικά θα ήθελα να είμαστε περισσότεροι αλλά καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν μπορούν. Ας ξεκινήσουμε και σιγά σιγά θα μαζέψουμε περισσότερες συμμετοχές πιστεύω.