δεν εχω ιδεα τι θα πουν δε ξερω πως να της εξηγησω οτι πρεπει να παει πισω και να νοσηλευτει
Printable View
δεν εχω ιδεα τι θα πουν δε ξερω πως να της εξηγησω οτι πρεπει να παει πισω και να νοσηλευτει
Ας είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω πεί ποτέ αλλά μπας και τους είναι πιο εύκολο να έρθουν αυτοί εδώ?
Ωστε και \"στιγματισμό\" να μην έχουν στην εκεί ζωή τους?
Και η ξαδέρφη σου να νιώθει καλίτερα? (γιατί εδώ πιστεύω πως νιώθει καλίτερα.)
Κάτι δεν κατάλαβα . Δηλαδή ο doctor σε εσένα το είπε ότι χρειάζεται άμεσης βοήθειας. Στους γονείς της δεν θα κάνει τίποτα, δεν θα πεί τίποτα? Προφανώς εσύ δεν πρέπει να πάρεις καμία ευθύνη αλλά ο γιατρός δέν πρέπει κάποια ευθύνη να αναλάβει?
o δοκ ξερει εμενα δε μπορει να κανει κατι μου πε οτι θα θελε να μη κρατησω την ευθυνη και να τον ενημερωσω τι θα γινει απο την αλλη το ιδιο της ειπε και ο δοκ στην αμερικη αλλα η μικρη δεν εδωσε το χαρτι στους γονεις
Λοιπον μιλησα με τον θειο επεσε απο τα συννεφα εκλαιγε στην αρχη δε πιστεψε νομιζε οτι εδωσα κατι στη κορη του...γιατι του ειπα για μια κριση ...για 5 ωρες εφυγε απο το κοσμο του δωματιου μου και ειχε παγιδευτει στο ονειρο της που το βλεπε ομως μεσα στο δωματιο μου τερατα διπλα στο κρεβατι μου χαμος και δε θυμαται τιποτα....Τελος παντων της ξεκινησα το Geodon για να τη κρατησει μεχρι ο θειος να τακτοποιηει να τη παει καπου στις ηπα για βοηθεια....μολις εχει παρει 2η δοση η χθεσινη βραδια ηταν ενταξει αλλα κοιμηθηκε 20 ωρες ξυπνησε βραδυ τςρα εχει δεκατα ....
Θα γυρίσει δηλαδή τώρα πίσω στην Αμερική?Πάλι καλά που κατάλαβε ο θείος σου τη σοβαρότητα της κατάστασης,έστω και τώρα.
Οχι πιθανοτατα θα γυρισει οταν θα υπαρχει ραντεβου για αυτην ...ετσι και αλλιως καλυτερα φαρμακα και εδω παρα κλεισμενη στο δωματιο ...παντως ο θειος αντισταθηκε πηγε να μου το παιξει ιστορια...οι γιατροι θελουν μονο τα λεφτα μου και αφου ειναι κατι στο μυαλο πρεπει να το ξεπερασει μονη της ....και οταν του πα θες να τη παρουν απο το σπιτι σου με το ασπρο το ωραιο που δενει πισω οπως την αδερφη της γυναικας σου εκει το ψιλοβουλωσε
Είναι πολύ τυχερή που σε έχει ΜaZanG. ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου και να σε στηρίζουν ιδιαίτερα όταν έχεις ζήσει ανάλογες στιγμές.
Mazang, ίσως θα μπορούσαν να του μιλήσουν και άλλοι από την οικογένειά σου. Ξέρεις μπορεί να του κάτσει η ιδέα ότι εσύ φταις ή ότι είναι ιδέα σου κλπ. Αν μιλήσει π.χ κάποιον από τους γονείς σου και του πουν και αυτοί τι βλέπουνε και να τον προτρέψουνε να τη βοηθήσει θα ήταν καλύτερα. Επίσης καλό θα ήταν να πάρεις ένα κείμενο από το γιατρό που την είδε που να περιγράφει ποια είναι η σύστασή του και που βασίστηκε για αυτή, να έχει την υπογραφή του και τα στοιχεία του. Φαντάζομαι ότι θα χρειάζεται να δώσει άδεια η μικρή για αυτό. Το θέμα είναι να πειστεί η οικογένειά της ότι είναι κάτι σοβαρό και δε μπορούν απλά να το προσπεράσουν έτσι.
Το χαρτι απο το γιατρο το πηρα απο τη πρςτη στιγμη...εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα δε θελω να ανυσηχησουν και οι δικοι μου και του υποσχεθηκα να μη το μαθει αλλος....το ξερει μονο μια θεια μου εδω στην ελλαδα αδερφη του που τη χρησιμοποιησα σαν ενδιαμεσο και του μιλησε και αυτη....στην επομενη συνομιλια αν παρεμενει ακομα απιστος θα του προτεινω πολυ απλα να ελεγχει τη κορη του παραπανω απο 10 λεπτα την ημερα ζωντας τη πια πιστευω οτι ειναι αδυνατο να μη καταλαβεις αφου πολλες φορες απο τισ φωνες και τους πονοκεφαλους σε κοιταει με ενα χαμενο βλεμμα και κλαιει και δεν απανταει σε οτι και να κανεις....
Δεν μπορω να καταλαβω, θα πρεπει να την παρατηρησει για να τα δει ολα αυτα? και ενας ασχετος θα καταλαβαινε, με αυτα που μας λες, οτι η κοπελα εχει σοβαρο προβλημα
Τι να πω μπορει να το αρνειται....κανενας γονιος υποθετω δε θα θελε να το παραδεχτει για το παιδι του....τελος παντων εγω τα πα...του ειπα και ποσο σοβαρη ειναι κατασταση αν θελει να βοηθησει το παιδι του ας το κανει αν οχι τι να πω..προς το παρον παλευω ολομοναχος αφου κανεις στο σπιτι μου δε ξερει ...νιωθω οτι ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που εχω κανει στη ζωη μου και ευελπιστω οτι ολα θα πανε καλα
Ρε παιδια μπορει καποιος που παιρνει η επαιρνε geodon να μου πει για τις ζαλαδες....η μικρη επιμενει οτι εχει συνεχεια ο γιατρος μου πε οτι πιο πολυ εινια στο μυαλο της παρα αληθεια
Μάνο, εγώ πήρα για λίγε μέρες. Ζαλάδα δεν μου φέρανε αλλά η υπνηλία ήταν τόση πολύ που μπορείς να την χαρακτηρίσεις και ζαλάδα. Ρωτήστε το γιατρό να τα πάιρνει το βράδυ αν ήδη δεν το κάνει. Τουλάχιστον να τα πάιρνει 2-3 \'ωρες πριν κοιμηθεί θα είναι καλύτερα.
παιρνει βραδυ αλλα πρεπει να παιρνει και μεσημερι και αυτο τη ριχνει και για πογευμα τελος παντων ελπιζω να τα συνηθισει και να ναι λιγο καλυτερα μεχρι να γυρισει πισω