Originally Posted by
Tomhet
....
Είδα πως η αρχική μου εντύπωση για έναν ρομαντικό, αθώο αλλά και παιχνιδιάρικο κορίτσι, σε συνδιασμό με την εμφάνιση και την συμπεριφορά σε συζήτηση αλλά και στα θέματα αυτής, δεν έπεσε καθόλου έξω αλλά μάλιστα επιβεβαιώθηκε.
Ίσως να ήταν η ήσυχη φύση της σε συνδιασμό με τον ρομαντισμό που μου έβγαζε, που όμως ήμουν σίγουρος ότι έκρυβε...πως να το πω χωρίς να παρεξηγηθώ...ατελείωτες ώρες παιχνιδιού...(είμαι σίγουρος οτι θα παρεξηγηθώ με περισσότερους απο έναν τρόπους για αυτό)...τρία στοιχεία που θεωρώ πως έχω αλλά και ψάχνω και εγώ. Δεν θέλω να το προσγειώσω σε κανένα ανθρώπινο επίπεδο Αποστόλη προσπαθώντας να περιγράψω το πως ένιωθα και το πως αυτό επιβεβαιώθηκε σε κάθε περίσταση. Δε θα μιλήσω γενικά, θα μιλήσω λίγο σύντομα μόνο για εκείνη γιατί να, τώρα που με ρώτησες μου τα θύμησες όλα τόσο έντονα και μελαγχόλησα λίγο...να'σαι καλα....
....Όπως είπα ίσως θα προτιμούσα να μην τα είχα μοιραστεί όλα αυτά ακριβώς τότε αλλά μια άλλη στιγμή που ίσως και για εκείνη να είχαν την ίδια ένταση γιατί όπως είπα....έπαιζα με άσφαιρα :P ήταν ερωτευμένη. Στη χειροτερη περιπτωση (κι αυτο συνηθιζω να λεω στον εαυτο μου σε τετοια θεματα) τουλαχιστον πειραματιστηκες. Πήρες μια εμπειρια για πιο μετα. Εισαι 30, εχεις ακομα λίγο καιρο για πειραματα. Στο εξης θα σου ελεγα να κινεισαι πιο στοχευμενα, μην κανεις ασκοπες κινησεις και σχεσεις που κατα βαθος δε γουσταρεις, διοτι οσο περνανε τα χρονια τα περιθωρια μας για να βρουμε κατι καλο στενευουν. Με τα ματια ανοικτα αμα δεις καποια που γουσταρεις, που μεσα σου βγαινει ενα ωραιο αισθημα γι αυτην μην κολώνεις, να πονταρεις σε καποιαν (κι αν δε γινει μαζι της κατι με το ιδιο κριτηριο σε αλλη/αλλες) που θα θελες να την εχεις για παντα διπλα σου, για να μην κοιμασαι μονος όπως λες παρακατω. Υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν και ερωτευονται τετοιους βαθυστοχαστους σαν κι εμας.
3. Δυστυχώς δεν με θεωρώ χαζό. Είναι ένα μειονέκτημα μου. Θεωρώ πως και λόγο χρόνου αναλύω τα πάντα, εξερευνώ τα πάντα και δυστυχώς θεωρώ πως προσπάθησα Αποστόλη. Λόγω της γλωσσοκοπάνικης φύσης μου (όπως βλέπεις) δεν έχω ξοδέψει ποτέ μόνο 2 λέπτα για κάποιον.Αμφιβαλλω αν αυτη τη γλωσσοκοπανικη φυση τη βγαζεις και όταν εισαι με αλλους. Λίγες κουβεντες απλα για πεις οτι μιλησες? Εκτος κι αν όντως ανοιγεις τετοιες συζητησεις αλλα δεν ειναι τα καταλληλα ατομα για να σε αφουγκραστουν και να σε κατανοησουν. Αυτο πιστευω το κανεις μονο αν καποτε, σπανια δλδ βρεθεις με καποιον που μεσα απο την εντυπωση που σου προκαλει και το χαρακτηρα του κρινεις και εν συνεχεια με το επιπεδο κατανοησης απο μερους του οτι ειναι καταλληλος να τους ξανοιχθεις σε τετοιο βαθμο όπως εδω. Με την τεραστια πλειοψηφια μπορει να σαι ο αμίλητος, ο ήρεμος που ελαχιστες κουβεντες ανταλλαζει. Στο κάτω κάτω δες με....φαίνεται να νομίζω πως έχω τα περιθώρια για τέτοια λάθη? Δεν τα έχω...ξέρω πως δεν τα έχω. Δεν είναι τόσο ότι έχω απορρίψει εγώ κόσμο όσο μάλλον το ότι νιώθω πως ο κόσμος έχει απορρίψει εμένα. Είναι ένα πράγμα το να δέχεσαι τους άλλους όπως είναι και άλλο το να αφιερώνεις χρόνο για να τον περάσεις μαζί τους. Δέχομαι τα πάντα αλλά δυστυχώς είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Όπως εγώ πχ δε θα άντεχα έναν θερμοκέφαλο ποδοσφαιρόφιλο για πολύ ώρα έτσι δε θα άντεχε και εκείνος εμένα. Δεν λεω οτι θα τσακωνόμασταν...δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που διαφώνησα με κάποιον για τις απόψεις του, αλλά απλά θα ήμασταν 2 σιωπηλοί άνθρωποι στο ίδιο δωμάτιο. Το βλέπω όπως είπα σαν αμοιβαία απόρριψη, χωρίς άσχημα συναισθήματα. Και μόνο απο μεριάς μου δεν θα είχα τίποτα να του προσφέρω...εκείνου και σε πολλούς άλλους. Αν δε νιώθω ότι έχω κάτι να προσφέρω, τότε απλά δεν μπορώ να μείνω εκεί.Ειναι αυτο που λεμε μιλω απλα για να πω ότι μιλησα κι ανταλλαξα καποιες κουβεντες, επειδη εκρινα ότι δεν ειναι αυτο το καταλληλο ατομο με το οποιο θα μπορουσα να ανταλλαζα όλες αυτες τις σκεψεις. Ειναι εκει που δε σου βγαινει, που πιεζεις τον εαυτο σου να εκφραστει. Μήπως ολα αυτα περι καταλληλων ατομων για επικοινωνια κι ολοι αυτοι οι προβληματισμοι λειτουργησαν μεσα μας κατα τροπο ώστε να μας φτιαξουν μεσα μας εναν υποτιθεται χωρο ασφαλειας, ητοι τον χωρο στον οποιο νιωθουμε ωραια, τον οποιο κλεισαμε με τείχη και ετσι δυσκολευομαστε αφανταστα να βγουμε εκτος του ήτοι να αφησουμε ελευθερο τον εαυτο μας να επικοινωνησει και να συναψει φιλιες με τον οποιοδήποτε ενω εχουμε τις δυναμεις να το πετυχουμε? Μηπως ετσι συνηθισαμε τον εαυτο μας σ αυτο το μοτιβο επικοινωνιας, μονωσης κι απωθησης κι ετσι εκει που συνανταμε ενα αξιολογο ατομο που θα θελάμε να κερδισουμε δυσκολευομαστε να βγουμε απ αυτο το πλαισιο και να αφησουμε τον εαυτο μας ελευθερο να τον κερδισει ενω μπορουμε να επιτυχουμε κατι τετοιο?
Ειναι επίσης άλλα πράγματα που θέλω Αποστόλη να τα μοιραστώ. Είναι σαν ένα ταξίδι που ξέρεις ότι δεν θες να κάνεις μόνος σου...ένα ταξίδι κάπου συγκεκριμένα που θες να το κρατήσεις για μια κατάλληλη παρέα και αυτό με κάνει να πεισμώνω και πάλι μέχρι που ξανά απογοητεύομαι με εμένα που βρίσκομαι εδώ και μόνος. θες κατι πολυ ευχαριστο σου (ακομα και δυσαρεστο) να το μοιραστεις με καποιους, να το πεις για να νιωσεις ωραια που το ειπες ή να ξαλαφρωσεις όμως τελικα το κρατας μεσα σου επειδη δεν ηταν καταλληλα ατομα γι αυτο αφου με καποιους αλλους που επεχειρησες να το κανεις στο παρελθον απογοητευτηκες
Θέλω τόσο πολύ να το κάνω αλλά δεν θέλω να παίξω αυτό το χαρτί τώρα ...δεν θέλω να γραφτεί στην μνήμη μου σαν κάτι που έκανα για να σπάσω την μοναξιά και την μελαγχολία. Θέλω να είναι άλλες οι συνθήκες, άλλοι οι λόγοι....οπότε μετά απλά σκέφτομαι το ποιές ειναι τώρα οι συνθήκες και....τι να πω...προς απογοήτευση όλων των γυναικών που μπορεί να διαβάζουν τωρα...απλά πέφτω στο κρεβάτι 30 χρονών άντρας με αγκαλιά το μαξιλάρι και πλάι μου την μελαγχολία να κοιταζόμαστε ξεφυσώντας.Οσο πιο γρηγορα ξεκινας να ξαπλωνεις με γυναικες διπλα σου τοσο περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να ξαπλώσεις στο τελος για μονιμα με γυναικα που πραγματικα γουσταρεις που θα νιωθεις ομορφα που ειναι διπλα σου. Ας με διορθωσεις/σετε αν κανω λαθος σ αυτο. Μπορει.. Και παλι , μεσα απο τα συμφραζομενα σου, ειμαι σιγουρος πως μια γυναικα θα κανε μεγαλη αλλαγη στη ζωη σου και στον τροπο σκεψη σου..
.........