Ηοrribell διαβασα όσα γράφεις και μου φαίνονται τοσο μα τοσο γνωριμα...χμμμ και ακόμα χειρότερα..
Είχα αρκετούς δύσκολους εργοδότες, ο ένας ήταν όσα λες για τον δικό σου και ακομα παραπάνω. Η θέση μου δε στην εταιρία πολύ σημαντική άρα καταλαβαίνεις΄ποσο δυσκολη η επικοινωνία μας. Από τον φόρτο εργασίας , την συμπεριφορά και τις παράλογες απαιτήσεις του , τρελλαινόμουν. Μου τηλεφωνούσε για να καταλάβετε ο αντιπρόεδροςτης εταιρίας (που ήταν ένα πολυ καλο αλλά άβουλο άτομο) και με ρωτούσε, το έπαθες το εγκεφαλικο σου σήμερα?χαχα
Λοιπόν η μόνη λύση είναι να μάθεις να τον αντιμετωπίζεις, όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω. Όσο μείνεις και ψάχνοντας να βρεις κάτι καλύτερο. Με τους πανικούς σου τον τρέφεις..Στην ζωη μας θα συναντήσουμε τέτοιους ανθρώπους με τους οποίους με κάποιο τρόπο έχουμε μια σχέση εξάρτησης. Δες το σαν προσωπικο σου στοιχημα και μάθημα και δούλεψε το για να βγεις πιο δυνατή από αυτό.
Πες μέσα σου ότι είναι ένα ανανδρο ανθρωπάκι, γελοιοποιησε τον, δεν μπορείς ν' αφήνεις έναν τετοιο ακομα και αν βρίσκεται σε θέση ισχύος, να παίζει με την ψυχολογία σου, να σε κάνει κουρέλι.Πήγαινε , κάνε την δουλειά σου, οταν σου βαζει τις φωνές για ασημαντα πράγματα χαμογέλα...θα τον εκνευρίσει απίστευτα...το έχω δοκίμάσει. Χαρτί?χαρτί...ότι πείτε...
Πίστεψε με είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος για να την βγάλεις καθαρή όσο είσαι εκεί μέσα.Μην του επιτρέπεις να πατάει πάνω στον φόβο και την αδυναμία σου. Και φυσικά ψάχνεις για δουλειά....