Αμ νομίζεις ότι δεν ταλαιπωρήθηκα και εγώ η Ζήνα από άλλους Ζήνους;;;Υπάρχουν αυτοί στους οποίους σε παίρνει να κάνεις τη ζωή κόλαση και άλλοι που κάθεσαι Σούζα!!!!Για κάθε Ζήνα λοιπόν,καταλήγω,υπάρχει και ο αντίστοιχος Ζήνος....
Printable View
Αμ νομίζεις ότι δεν ταλαιπωρήθηκα και εγώ η Ζήνα από άλλους Ζήνους;;;Υπάρχουν αυτοί στους οποίους σε παίρνει να κάνεις τη ζωή κόλαση και άλλοι που κάθεσαι Σούζα!!!!Για κάθε Ζήνα λοιπόν,καταλήγω,υπάρχει και ο αντίστοιχος Ζήνος....
Ας βρεθεί κάποια να μου κάνει τη ζωή κόλαση και ας είναι και Γαβριέλα χαχα. Που να σου περιγράψω συζητήσεις με το ραμολί για το θέμα. Του λέω Ζήνα και ακούει χήνα. Τάξε μου, μπορεί να τον δω αύριο μετά από πολλούς μήνες, θα σου στείλω ανταπόκριση από τα ΚΑΠΗ.Quote:
Originally posted by kassi_21
Αμ νομίζεις ότι δεν ταλαιπωρήθηκα και εγώ η Ζήνα από άλλους Ζήνους;;;Υπάρχουν αυτοί στους οποίους σε παίρνει να κάνεις τη ζωή κόλαση και άλλοι που κάθεσαι Σούζα!!!!
Έλα...Περιμένω και σε αναμένω στην νέα συνάντηση!!!!!!!!!
de diavasa ola ta posts, alla mallon eimai o pio vlakas edw mesa :/
ta lew ola fortsa mes sti mouri, ti na kanoume eimai realistis. den petaw vlakeies pou meta pairnw pisw, panta eimai poly estiasmenos. kai dustuxws eimai poly apolytos kai duskola an mou bei kati mou vgainei...
h aporripsi apo tin kopela mou me skotwnei, eimai poly euais8htos alla epeidi sini8ws kanw egw ti vlakeia, ais8anomai upeu8unos.
nai, epistrefw... kai kata periptwsi antidrw, sunh8ws gurnaw me kales pro8eseis alla katalhgw me apaithseis kai moutra kai otan to diapistwnw einai arga.. an dw oti to paixnidi sti sxesi xathike, paei telos, den katastrefomai pisw tis. ( ba, to teleftaio mallon psema, katastrefomai, ekana la8os kai to plhrwnw)...