Quote:
Originally posted by Tass
Πέρασα από τέτοιες καταστάσεις και μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς και προσπάθειας που όσο κι αν ακουστεί περίεργο αφορούσαν πρωτίστως τον εαυτό μου, κατάφερα να φέρω την ηρεμία στην σχέση μου κι αυτό γιατί έφερα πρώτα την ηρεμία μέσα μου. Πιστεύω ακράδαντα πως όταν είμαστε εμείς μέσα μας αυτό που λέμε \"καλά\" τότε κι όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τον δρόμο τους. Βέβαια το \"καλά\" είναι υποκειμενικό για τον καθένα και η δική μου εμπειρία δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κανόνας για να βασίσει κανείς την δική του. Ομως όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.
Kelly είσαι στο ξεκίνημα και έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου ακόμα να κάνεις λάθη, να επανορθώνεις, να μετανιώνεις, να ξανακάνεις λάθη και γενικώς να πορεύεσαι μέσα σε αυτόν τον κύκλο που λέγεται ζωή. Ακόμα όμως και εγώ που είμαι στα 35 μου έχω ακόμα χρόνο μπροστά μου για να τα κάνω όλα αυτά. Πιό σημαντικό όμως κι από το χρόνο που διαθέτουμε είναι ότι έχουμε το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα των λαθών μας όπως επίσης και την επιλογή να μην δεσμευόμαστε από αυτά. Εκανες λάθος; Είτε βρες την λύση αν είτε αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις προχώρα παρακάτω. Είναι ωραίο πράγμα το μέλλον, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί και έχει πάντα την επιλογή να το αλλάξει σε αντίθεση με το παρελθόν. Προχώρα λοιπόν κοιτώντας μπροστά.
Την καλημέρα μου σε όλους σας.