Μαρκέλα έχω υπάρξει αυτοκτονική και έχω γνωρίσει και άτομα που έχουν κάνει απόπειρες στα νοσοκομεία που έχω νοσηλευτεί για αυτό το λόγο, και δεν συνάντησα ποτέ άνθρωπο που έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει για πλάκα! η αυτοκτονία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! τώρα αν εσύ γνώρισες ανθρώπους που ήθελαν να σπάσουν πλάκα, τι να πώ, εγώ έχω άλλη εμπειρία!
"Κι ό,τι γράφω.. σε διαβεβαιώ ξέρω πολύ καλά γιατί το γράφω!"
εγώ πάλι σε διαβεβαιώ ότι δεν ξέρεις καθόλου τί γράφεις! απλά κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! έχω διαβάσει πολλά ποστ σου, δεν έχω διαβάσει ένα και δύο. δεν νομίζω ότι έχεις ενσυναίσθηση, δηλ να μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθει ο άλλος. βλέπεις μόνο τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά. και μετά συμβουλευεις τα αυτονόητα, δηλ αυτά που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει λόγω ψυχολογικών παραγόντων, τους οποίους παντελώς αγνοείς!
δηλ όταν πιστεύεις και το έχεις ποστάρει επανειλλημένα εδώ μέσα ότι τα φάρμακα είναι όλα φαρμάκια, οι ψυχίατροι απατεώνες, οι φαρμακοβιομηχανίες απατεώνισσες [σε αυτό συμφωνώ, ότι τους ενδιαφέρει κυρίως το κέρδος και πιθανώς τίποτα άλλο], και ότι λες ότι όλα τα ψυολογικά είναι ανύπαρκτα και είναι κάλυμμα για να αποφεύγει ο άλλος τις ευθύνες του [το "καταπληκτικό" βιβλίο του φάρου που σε ενθουσίασε τόσο πολύ, αυτό ακριβώς λέει, το έχω διαβάσει], πιστεύεις στα αλήθεια ότι ξέρεις τι γράφεις;
σε εμένα είναι απόλυτα προφανές ότι δεν έχεις ιδέα τι θα πει βαριά ψυχιατρική διαταραχή. σόρι κιόλας.
γράφε ό,τι θέλεις, αλλά μην περιμένεις να σε πάρουμε και στα σοβαρά, όταν αυτά που γράφεις είναι εκτός τόπου και χρόνου!
εδώ έχεις μειώσει και έχεις βγάλει σκάρτη όλόκληρη τη σύγχρονη δυτική ιατρική, η οποία μας δηλητηριάζει με τα φαρμάκια της, ξεχνώντας φαίνεται ότι μέχρι πριν 100 χρόνια το προσδόκιμο ζωής ήταν πάντου στην υφήλιο κάπου στα 40 έτη!
και τώρα στις δυτικές χώρες έχει πάει στα 74-78 έτη, για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία!
οκ, έχεις τις πεποιθήσεις σου για τους προσωπικούς σου λόγους, ποστάρεις βιντεάκια και ντοκουμέντα που στηρίζουν τις πεποιθήσεις σου, αγνοείς συστηματικά το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα τόσα βιντεάκια και βιβλία που ισχυρίζονται την ανάποδη άποψη και στην τελική, κάθε πεποίθηση πρέπει να δοκιμάζεται αν λειτουργεί στην πράξη!
κάνε μια εμπεριστατωμένη έρευνα, διερευνώντας όλες τις υποθέσεις εργασίας, μετά δες και τα κλινικά περιστατικά για να δεις ποια υπόθεση εργασίας αγγίζει πιο πολύ την πραγματικότητα και μετά μπορείς να λες: "γνωρίζω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω!"
θα σου συνιστούσα να πας σε ένα ψυχιατρείο να δεις ζωντανά ψυχιατρικά περιστατικά σε οξεία φάση, να μιλήσεις και με παιδιά από το φόρουμ που έχουν κάποια σοβαρή διαταραχή, να πας για καφέ να συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, και μέτα ξαναέλα να δούμε αν θα γράφεις ότι με παιδεία, σωστή ασκηση, υγειεινή διατροφή και κοινωνικοποίηση δεν υπάρχει χώρος για ψυχολογικά!