Απάντω σχεδόν 1 χρόνο μετά. Άκομα με τρώει αυτή η φοβία. Πλέον μπορώ να εξπερματώσω με ομοφυλοφιλικό πορνό. Έχω βάλει και πράγματα στο πρωκτό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει αυτό.
Απάντω σχεδόν 1 χρόνο μετά. Άκομα με τρώει αυτή η φοβία. Πλέον μπορώ να εξπερματώσω με ομοφυλοφιλικό πορνό. Έχω βάλει και πράγματα στο πρωκτό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει αυτό.
Βρε ξεκολλα!!!!ειναι πολυ αδικο και βασανιστικο να ταλαιπωρεισαι ετσι.και να εισαι ε και λοιπον; και το αν δεν εισαι παλι θα το ανακαλυψεις πειραματιζομενος!-παντα με προφυλλαξη,γτ εχει καει η γουνα μου απο αυτα-..κι εγω μικρη και επαιζα και σκεφτομουν διαφορα τετοια.μετα στην αρχη της σεξουαλικης μου ζωης καταλαβα απολυτα.και επισης λες στον εαυτο σου "και αν θελησω καποια στιγμη να παω με ατομο του ιδιου φυλλου, θα παω"! πού ειναι το κακο και το ενοχικο;συμβουλη ομως που σου δινω,ειναι αν κανεις σχεση με κοπελα και ανακαλυψεις στην πορεια οτι σε ελκυει τελικα περισσοτερο το ομοφυλοφιλικο,ειτε να της το πεις ειτε να την αφησεις.σου μιλαω απο προσωπικη εμπηρεια που με πληγωσε πολυ. κατα τ αλλα,απενοχοποιησου, κανε ερωτα πολυ και αυθορμητα και πειραματικα και ασε τις ενοχες!εισαι μια χαρα παιδι και στην καλυτερη ηληκια!κριμα ειναι να χαραμιζεις τα νιατα σου και τον ερωτισμο σου για μερικα γ...μεναα κοινωνικα στερεοτυπα,τα οποια στην τελικη δεν ξερεις καν αν σε αφορουν!!!!ανοιξε τα φτερα σου τωρα!!!
Φίλε σου έχει γίνει έμμονη ιδέα οπότε μην εμπιστεύεσαι τις σκέψεις σου, ό,τι και να δεις ή σκεφτείς όταν φοβάσαι πως θα ερεθιστείς από αυτό μάλλον θα ερεθιστείς μόνο γιατί φοβάσαι. Πίστεψε μόνο σε αυτά που σε φτιάχνουν όταν είσαι κοντά σε ανθρώπους. Σε φτιάχνουν άντρες ή γυναίκες όταν μιλάς ή όταν είσαι δίπλα τους στο λεωφορείο? Αυτό εμπιστεύσου. Μη προσπαθείς να σκεφτείς καταστάσεις και να σιγουρευτείς πως σε φτιάχνουν ή όχι, οι σκέψεις σε έχουν καταβάλει. Μόνο ό,τι βλέπεις εμπιστεύσου. Έχεις ιδεοληψίες, γκούγκλαρέ το και εξηγεί όσα σκέφτηκες χωρίς να σημαίνει πως είσαι ανώμαλος. ΜΗΝ πειραματίζεσαι μόνος σου, μην αναλύεις τη σκέψη σου, μη προσπαθείς να δεις πόσο σε φτιάχνει μια σκέψη που έκανες, μη δίνεις σημασία στις σκέψεις, άστες να έρχονται, στην αρχή θα επιμένουν και μετά θα φύγουν. Μη τις πολεμάς, έτσι λειτουργούν οι ιδεοληψίες. Γκούγλαρε και intrusive thoughts και θα καταλάβεις πόσο άδικα βασανίστικες τόσο καιρό και ότι δε σε χαρακτηρίζει ό,τι κιαν σκεφτείς. Προτείνω να πας και σε ειδικό και να ζητήσεις φάρμακο για τις ιδεοληψίες, μετά θα μπορείς να σκέφτεσαι πιο αντικειμενικά.