.................................................. ..................
Printable View
Εγώ δεν σου είπα να γυρίσεις στην ελλάδα καταρχάς,όχι μονο γιατί οικονομικά η χωρα πάει κατά διαόλου,αλλα γιατί είπες ότι η οικογένεια σου είναι....τέλος πάντων.
Εγώ είπα,φύγε,πήγαινε στην φίλη σου(ότι και νάνε,άμα της μιλήσεις θα σε δεχτεί για μερικές μέρες),κοίτα να δεις τι μπορείς να κανεις από θέμα δουλειάς (δηλαδή κάτι μόνιμο)
και δες να ορθοποδήσεις εκεί πέρα.
Ψάξε ότι θες να "ψακεις",όταν θα είσαι εκτος danger zone.
Μακριά από αυτών.
Είπες και μονη σου ότι έχεις σπουδάσει κλπ...
Για ποιο λόγο να γυρίσεις εδώ...
Η εδώ η εκεί το ίδιο θα είναι από θέμα απόστασης.Απλά εκεί μπορείς να ορθοποδήσεις.
..οπότε καταλήγουμε στο εξής και σόρι αν επιμένω αλλά έχει μεγάλη σημασία: είσαι έτοιμη να φύγεις?
Όχι από πρακτικής πλευράς, αλλά συναισθηματικής/ερωτικής.
Ξερεις γιατί στο λέω? Αν δεν φτάσεις στα όρια σου, με τις πρώτες καλές συμπεριφορές του θα κάνεις πίσω και πάλι από την αρχή.
Αν έχεις φτάσει πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρακτικό ζήτημα ώστε να προετοιμαστείς και να μη μείνεις στους δρόμους μιας ξένης χώρας.
Κάπου έγραψες πως πέρασες κατάθλιψη και όμως το πολέμησες ακόμη και καθαρίζοντας τουαλέτες.
Με αυτό το ιστορικό, θεωρώ πως μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Γνωριζόμαστε? Αν σε ξέρω απο κάπου και θα έπρεπε να γνωρίζω "την ιστορία, σου το άτομο, σου τις εμπειρίες σου, αυτά που έχεις ζήσει" κλπκλπκλπκλπκλπκλπ και να λυπηθώ και να "σταματήσω"....συγγνώμη αλλά θα παραμείνω να είμαι άνθρωπος....λογικός άνθρωπος.
Εσύ ξεκίνησες τους χαρακτηρισμούς...οχι εγώ...εσύ μίλησες προσπαθώντας να πιαστείς απο οτιδήποτε μπορούσε να κατεβάσει το κεφάλι σου εκείνη τη στιγμή...για το τι έχω κάνει στη ζωή μου την μανα μου τον πατέρα μου κλπκλπ..
Και όλα αυτά γιατί σου είπα "σύνελθε γιατί ζητάς γνώμες απο αγνώστους σχετικά με κάποιον που αναρωτιέσαι αν θα σε χτυπήσει η όχι". Αν δεν εχεις το μυαλό να σκεφτείς τι σημαίνει αυτή η πρόταση, μην ψάχνεις να βρεις το αν εγώ είμαι λιγότερο άνθρωπος.
Σου φερόμαστε "άκαρδα"...γιατί αν έλεγες στον πατέρα σου "μπαμπα να κατσω με αυτόν? υπάρχει πιθανόητα ομως να φάω καμία", θα σου έδεινε καραμέλα και θα σου έλεγε "οτι θες γλυκιά μου...." και εμας μας τελείωσε η καραμέλα.
Τι να σου πω...εγώ είμαι άνθρωπος που αν μου το έλεγε αυτό η κόρη μου θα της έλεγα "συνελθε γιατι θα το φας απο αλλου το χαστουκι μου φαινεται".
Το εντελώς μόνη που κολλάει?
Αν θες να επιτεθείς μην το κάνεις αν μετά είναι να μας ρίξεις και τύψεις για το οτι κλαίς.
Δεν σου κάνει κανεις επίθεση.
Μονοι είμαστε όλοι αυτή την ώρα,βλέπουμε γράμματα σε μια οθόνη.
Ούτε σε είπε κανεις ηλίθια και ανώριμη.
Είσαι goofy ναι.Μέρος της γυναικείας ευαισθησίας θα το ονομάσω.
Και καθόμαστε και γράφουμε,ποσα άτομα.Και σου λέμε το ίδιο πράγμα,φυσικά με διαφορετικούς τρόπους.
Οι γυναίκες θα σου πουν για διπλωματία,οι άντρες θα το δουν πιο χύμα το θέμα.
Και ξαφνικά spas εντελώς ότι σε προσβάλω και δρόμο και κριτική.
Δεν γίνετε να σε προβάλει κάποιος το internet αν είσαι άνω των 12...
Άραξε.
.................................................. ....................
.................................................. ................
Ε για συγγνώμη μανταμ....
Προσωπικά μιλώντας εσύ ξεκίνησες με την ειρωνία, οχι εγώ.
Εγώ σε είπα χαζή που αναρωτιέσαι για το αν θα πρέπει να ανεχτείς να φας χαστούκια. Και ναι θα το ξαναπώ...αν ειναι να έχεις σκέψεις σχετικά με το αν θα φας χαστούκια....
Αν ειναι να εισαι με κάποιον για τον οποίο σκέφτεσαι οτι παιζει και να σε χτυπησει....ε είσαι χαζή.... Δεν είναι προσβολή.
Είσαι άλλη μια ιστορία στο μεγάλο βιβλίο που ονομάζεται internet...Αυτό.
"γιαυτο" και μιλάμε όλοι εδώ και δεν είμαστε μαζεμένοι σε έναν χώρο εκδηλώσεων να μιλήσουμε face το face.
Γιατί εδώ υπάρχει απροσωπία.
Δεν ξέρεις ούτε τι είναι ο άλλος,ούτε από που πέρασε.
Απλά διαβάζεις μια ιστορία και πετάς μια ατάκα συμπληρωματική.
Ναι είσαι άνθρωπος.Όλοι είμαστε,η προσπαθούμε ώρες ώρες.
Ηρέμησες τώρα?
Αν ηρέμησες,βάλε στην άκρη την οποια επίθεση σου έκανα και κοίτα να δεις τι θα κανεις εκεί πέρα.
.................................................. .................
.................................................. ....................
..αφού μέσα σου έχει σβήσει ο έρωτας, έχει γίνει μισή δουλειά.
Η άλλη μισή είναι η συνήθεια, η ανασφάλεια για το μέλλον, η απογοητευση για κάτι που τελειώνει άδοξα κλπ.
Πιστεψε με, στην επόμενη σου σχέση που θα είσαι ακόμη πιο έμπειρη και πιο έτοιμη, θα θυμάσαι αυτή την ιστορία και θα κάνεις το σταυρο σου που γλίτωσες.