Βαλε ρε Αλεξανδρακο μια αγνοηση , οπως εχω κανει εγω σε τρια ατομα , κ δεν θα στην ξαναπει κανεις . Οτι καλυτερο .
Printable View
αυτο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι αυτοι που κρινουν συνεχως τους αλλους χωρις να λενε τιποτε για τον εαυτο τους γιατι το να ειναι καπιος σκληρος με τον εαυτο του και τους αλλους αυτο μπορω να το δεχτω (νομος της ψυχολογιας σεβασου τον εαυτο σου για να σεβαστεις κ τους αλλους) αλλα το να κρινεις τους αλλους δηλονοντας πιανιστας βγαζοντας τον εαυτο σου απεξω αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχομουν.
Με εκνευριζουν οι απολυτες αποψεις ........
Με εκνευριζουν τα μελη που ειρωνευωνται , με πρωτη την marian_m , το θεωρω καθαρη κακια , κ τα κακοπροαιρετα μελη . Αν εχετε απωθημενα , που εχετε , αντε να ξεσπασετε αλλου .
Κι εμένα με ενοχλούν η βλακεία και η υποκρισία.
Και δε νιώθω κανένα οίκτο απέναντι στον βλάκα και τον υποκριτή.
Ούτε με ενοχλεί να με αποκαλούν κακιά, ειδικά αν πρόκειται για άτομα που έχω εντάξει στις παραπάνω κατηγορίες.
Έτσι κι αλλιώς, όλοι έχουμε και το καλό και το κακό μέσα μας. Κανένας δεν είναι τέλειος.
Όμως θεωρώ και ηλίθιο και υποκριτικό, κάποιος να προσπαθεί να παραστήσει τον καλό, ενώ οι πράξεις και τα λόγια του φωνάζουν το αντίθετο.
Από την άλλη, μου αρέσει η ειρωνεία κι ο σαρκασμός, όπως, πολύ συχνά και οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν.
Με εκνευρίζουν τα ψώνια, μέσα κι έξω από το φόρουμ...
Ξέχασα την μόνιμη κλάψα και γκρίνια. Το χειρότερό μου!
με εκνευριζει αυτη η μυγα που εχει μπει και καλοβλεπει τις ψαρουκλες μας :p
[QUOTE=marian_m;469159]Κι εμένα με ενοχλούν η βλακεία και η υποκρισία.
Και δε νιώθω κανένα οίκτο απέναντι στον βλάκα και τον υποκριτή.
Ούτε με ενοχλεί να με αποκαλούν κακιά, ειδικά αν πρόκειται για άτομα που έχω εντάξει στις παραπάνω κατηγορίες.
Oυτε κ εμενα με ενοχλει να με αποκαλουν βλακα κ υποκριτη , μαμακια , διεστραμμενα ατομα , σαν εσενα ..
αν κ εμενα μου αρεσουν οι συζητισεις αυτο δε σημαινει υποχρεωτικα οτι πιστευω οτι το λες για μενα απλως σου εξηγω υπαρχουν μερικα πραγματα που κανες δε θελει να τα ακουει οπως πχ αν πεις σε ενα ποστ πηγα χτες κ τσακωθηκα με τον %$@#@#@%$ κ εγινε #%$#%%@@@$%^ κ ακολουθησε @#@#@%^^%$# κ παει λεγοντας οσοι το διαβαζουν αυτο θα αλλαζουν στενο
για παραδειγμα μου εχει τυχει αρκετες φορες να πω πραγματα αιδιαστικα με ενα περιτυλιγμα που τα εκανε να μιαζουν πιο ωραια η αστεια κ να βλεπω τους παντες να θελουν να με παρακολουθουν υπαρχουν μεχρι κ παγκοσμιες αυτοκρατοριες που πατησαν πανω σε αυτη τη φιλοσοφια αν πχ εισαι ικανος να παρουσιαζεις απαισια πραγματα κανοντας τα να μιαζουν ως ψευδαισθηση ως ωραια κ τα κανεις να φαινονται ομορφα στο ματι η αστεια τοτε θα γινεις δημοφιλης κ ολοι θα θελουν να σε παρακολουθουν
marian , εχεις και τις στιγμες σου . Χαζη παντως δεν εισαι . Αλλα αυτη η ειρωνεια βρε κοριτσι μου.......