καλως ηρθες παλι πισω σοκολατενια......!!!
Printable View
καλως ηρθες παλι πισω σοκολατενια......!!!
Εγω να ρωτησω κατι ασχετο?? Πως και αλλαξες ψευδωνυμο?? το σοκολατα πως ειχε προκυψει ?? :)
τελικα βαζουμε σαν ψευδωνυμο οι περισσοτεροι απο εμας τον αγαπημενο μας αριθμο!! Μακαρι αυτος ο αριθμος να ηταν και το τυχερο μας στο τζοκερ!! Αλλα που τετοια τυχη.....!!!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ψευδωνυμα εχετε η περισσοτερη βλεπω!!! εγω εβαλα κανονικα το ονομα μου!! Αλλααα καλο αυτο με τα ψευδωνυμα ζηλεψα τωρα λεω να το αλλαξω και εγω και να βαλω κατι που με αντιπροσωπευει δηλαδη ΓΟΗΣ86 χαχαχα!!!!!!!!!!!
Η αυτοικανοποιηση ειναι μια απολυτα φυσιολογικη πραξη και απολυτως υγιης!! Μεσω αυτης της πραξης μαθαινουμε το σωμα μας, το σεβομαστε και το ακουμε!!! Λογω του οτι υπαρχουν ταμπου σε πολλες κοινωνιες αυτο δεν σημαινει πως ειναι κατι μη φυσιολογικο ή αμαρτωλο...Αμαρτια ειναι αλλου ειδους πραξεις και αισθηματα. Απλα επειδη δεν ειναι δυνατον εναν κολλημενο ανθρωπο και σεμνοτυφη να του αλλαξεις μυαλο κρατα το για εσενα και απλα να το λες εκει που πρεπει και οταν πρεπει γιατι αν τυχει να το εξωτερικευσεις αυτο σε εναν ανθρωπο με τετοια ταμπου θα σε γεμισει με ενοχες χωρις λογο και ανυποστατες φυσικα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
πιος ειναι ο διαχειριστης ενας,πολυ κυκλοφορει εδω μεσα οχι τιποτε αλλο ετσι απο περιεργεια!!