Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας και τη στήριξή σας.Αυτό που εύχομαι εγώ τουλάχιστον για αρχή είναι να απαλλαγώ από αυτές τις κωλοημικρανίες που με έχουν γονατίσει και ψυχολογικά,ο πόνος που μου προκαλούν είναι ανυπόφορος και δυστυχώς έχω να το αντιμετωπίσω αυτό σχεδόν καθημερινά...
phdw ο τρόπος αντιμετώπισης μίας κρίσης πανικού που πρόβαλες είναι από τους πιο καλούς,κι εγώ τις αντιμετωπίζω συχνά με αυτό τον τρόπο.Το θέμα είναι όμως να φύγουν εντελώς έτσι ώστε να μην υποφέρουμε καθόλου και να μην χρειαζόμαστε να εφευρίσκουμε τρόπους αντιμετώπισης γιατί μία κρίση πανικού ειδικά όταν είναι έντονη σε κάνει να νιώθεις ότι αυτή τη φορά όντως θα πάθεις κακό.Για παράδειγμα,πριν μία βδομάδα πήγα σε ένα κέντρο και από ένα σημείο και ύστερα με έπιασε έντονη κρίση πανικού και ένιωσα ένα σύμπτωμα που δεν είχα νιώσει πιο πριν,ένιωσα ένα πόνο στο μέρος που βρίσκεται το αριστερό νεφρό και επειδή το συνδύασα με τη γαστροραγία που είχα πάθει το Δεκέμβρη με φόβισε και τελικά έφυγα.Ίσως αυτός ο σωματικός πόνος να προήλθε από σωματική κούραση επειδή ήμουν την περισσότερη ώρα όρθιος-είχα μπει με εισιτήριο για όρθιους(οι προλετάριοι δεν έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση...)-και να προκάλεσε αυτό τον πόνο.
Αντώνη συμφωνώ και πάλι μαζί σου.Η Ελλάδα έχει πολύ κακό όνομα παγκοσμίως.Οι έλληνες δεν είναι μόνο κακομοίρηδες αλλά και αγροίκοι,απολίτιστοι,τρεισ βάβαροι,οπισθοδρομικοί,ψευ τόμαγκες,μίζεροι,γραφικοί,� �ώνια,φιγουρατζήδες,γενικώ� � δεν έχουν κανένα απολύτως θετικό στοιχείο σαν λαός και αυτό το γνωρίζουν καλα οι ξένοι γι αυτό όταν βλέπουν έναν έλληνα όχι μόνο του φέρονται απαξιωτικά αλλά γελάνε και μαζί του.
Η Λιάννα Κανέλλη είχε πει ότι μια φορά που είχε πάει μαζί με μία αντιπροσωπεία πολιτικών στην Αγγλία πρόσεξε ότι όταν οι ʼγγλοι πολιτικοί που τους υποδέχτηκαν κατάλαβαν ότι η αντιπροσωπεία των πολιτικών ήταν έλληνες βάλανε τα γέλια!Ο Γ. Παπανδρέου όταν δούλευε παλιότερα στη Σουηδία ως καθηγητής πανεπιστημίου δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από έναν Σουηδό που του είπε \"τι θέλετε εσείς οι μαυροκέφαλοι εδώ(έτσι λένε τους έλληνες εκεί επειδή είναι μελαχρινοί),μας παίρνετε τις δουλειές,μας παίρνετε και τις γυναίκες,άντε φύγε από δω πέρα\" και τον έδειρε.Αν δέχεται ένας γιος πρωθυπουργού και αύριο μεθαύριο ο ίδιος πρωθυπουργός της Ελλάδας ρατσιστική επίθεση,εγώ σαν \"απλός πολίτης\" που πήγα εκεί πώς θα με αντιμετωπίζαν?Μία ελληνίδα φοιτήτρια στο Λονδίνο που είχα μιλήσει μαζί της το περασμένο Σεπτέμβριο και που έχει τα ίδια ανθελληνικά αισθήματα με μένα μου είπε ότι εκεί αντιμετωπίζουν τους έλληνες σαν μειονότητα,σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και μου είπε βέβαια κι αυτή τη γνώμη της για την Ελλάδα ότι \"είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης,οι έλληνες είναι άτιμη φάρα,όλη η πουστιά στους έλληνες έχει μαζευτεί,μακάρι να γίνει πόλεμος με την Τουρκία να ξεσκεπαστεί η ψευτομαγκιά\" κλπ.Και επειδή οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια,σε τελευταία έρευνα που έγινε από επίτιμο καθηγητή ψυχολογίας και εξελικτικής θεωρίας στη Β. Ι ρλανδία με θέμα το IQ οι έλληνες κατέχουν την-τιμητική γι αυτούς-18η θέση ανάμεσα σε 23 χώρες της Ευρώπης.Πρώτοι σύμφωνα με την έρευνα είναι οι Γερμανοί,δεύτεροι οι Ολλανδοί και οι Πολωνοί και ακολουθούν οι Σουηδοί,οι Ιταλοί,οι Αυστριακοί,οι Ελβετοί,οι Βρετανοί,οι Νορβηγοί,οι Ισπανοί κλπ.
Οι ξένοι βλέπουν την Ελλάδα σαν μια παιδική χαρά σαν ένα μπουρδέλο που θα έρθουν το καλοκαίρι να κάνουν τις τρέλες τους και μετά να γυρίσουν σπίτια τους.Με τόσο υποτιμητικό τρόπο αντιμετωπίζουν την Ελλάδα...Έπρεπε να φτάσω 27 χρονών για να γνωρίσω τι σημαίνει πολιτισμός και οργανωμένη χώρα με όλα αυτά που είδα πηγαίνοντας εκεί...Οι συγκρίσεις προσβλητικές και οι διαφορές χαώδεις...
Στο νοσοκομείο που πήγα μου ζήτησαν κι εμένα ιστορικό πριν πάω και τους το στειλα ένα μήνα πριν το ραντεβού εκεί πέρα μέσω mail.Ο ιδιωτικός γιατρός που τώρα έχω κλείσει ραντεβού μαζί του εκεί δεν μου ζήτησε τίποτα απολύτως.Τα υπόλοιπα που μου ζητήσαν στο νοσοκομείο ήταν αστείες δικαιολογίες για να με ξεφορτωθούν.Λεφτά πάντως δεν είχαν να χάσουν,απλά με αντιμετώπισαν ρατσιστικά επειδή θεωρούμαι έλληνας και τους έλληνες τους αντιμετωπίζουν με υποτιμητικό τρόπο παντού.
Υπήρξε μία εξέλιξη στο θέμα αυτών των γιατρών του νοσοκομείου.Μπήκα πριν λίγες μέρες μπήκα στο mail του προσωπικού μου γιατρού και φίλου μου εδώ στην Ελλάδα για να κοιτάξω από περιέργεια αν υπήρξε καμία απάντηση από άλλο νοσοκομείο και έκπληκτος είδα...ένα μήνυμα για μένα που κατά λάθος είχαν στείλει στη διεύθυνση του γιατρού μου λέγοντάς μου ότι έχασα το ραντεβού εκείνη τη μέρα και ότι μου έκλεισαν άλλο και μάλιστα με εκείνο τον τρίτο γιατρό που μου έκανε όλη εκείνη την \"ανάκριση\".Επειδή όταν ήμουν εκεί και μου κάναν αυτό το καφριλίκι δε ρίσκαρα να αντιδράσω επειδή ήμουν σε ξένη χώρα,αυτή τη φορά δεν τους χαρίστηκα και τους στόλισα απαντώντας στο mail τους.Για να μη νομίζετε ότι είμαι αντιδραστικός μόνο εδώ μέσα και εναντίον της Ελλάδας αλλά σε οτιδήποτε είναι άδικο και παράλογο,να τι τους απάντησα
(Τίτλος \"Racists!!!\")
I was surpsised to learn that you send me an e-mail telling me I missed an appointment and you arranged me a new one.First of all the e-mail address you sent your e-mail telling me that isn \'t mine,it is my family doctor \'s,this is my e-mail address and I had told you that.You don \'t pay attention to what I tell you and you are really anorganised while you pretend to be detailed in your job there.I wonder how did you expect me to come to the next appointment you arranged me at 16/3 after all that crap you told me and the way you treated me!You could just tell me you don \'t want to give me treatment because I am not Dutch and I am a foreigner there,I am not naive to understand this is why you told me all that.You did that because you are racists!And don \'t tell me this is the way you work there,I didn \'t buy that and if you do than change it,it is rediculous!I know it was dr (...) initiative to treat me this way but I am ashamed of both you for what you did!I returned in my country in 20/3 and I am not coming back there.I told all my friends and relatives what happened there they all told me what you did was pathetic not just furstrating!!!Specially asking me to bring you the medical history from all my former psychiatrists,this was totally rediculous!Pitty I spent all that money to get there and stay there and the time I lost coming to you with so many hopes,if I knew that I \'d never come there.Pitty I left you my medical examinations I brought there,I \'d need them.You \'d better get an appointment with a sociologist for anti-racist treatment specialized to racists like you!That would be wise for you!Now don \'t ever again contact either me or my family doctor,we don \'t need you and I will try to find a good psychiatrist who is not a racist like you!This is the first time ever something like that happens to me.You should be ashamed really!
Good luck to your hospital and I wish to both of you to have a great racistic career!!!