Na κυλιόμαστε σαν μικρά παιδιά στο γρασίδι....
Νομίζω ότι έχεις μείνει στην εποχή των χιπις... :P
Εγώ νομίζω ότι θα είχε αρκετή φάση το καραόκε.
Πρέπει να μείνουμε σε αυτή την ιδέα
Που μάλλον θα προσελκύσει και περισσότερο κόσμο
Printable View
τι κακο ειχαν οι χιπισ?...τα παιδια ηταν πλουσιοπαιδα που ειχαν την ευκαιρια να εκφρασουν τισ καλεσ ιδεολογιεσ τησ ζωησ...
και να ερθουν κοντα στην φυση..:P:P:
..αλλα οπωσ θελετε...χεχε..ε αντε μια φωρα να παω με την πλειοψηφια :):):cool:
Xaxa...Όπως το είπες...Η τέχνη θέλει θυσίες.....Quote:
Originally posted by olorou
Είναι ανάγκη να τραγουδήσετε όλοι δηλαδή; Να κάνετε καλύτερα δοκιμαστικά πρώτα. Μην έχουμε θύματα... Θέλει θυσίες οι τέχνη.
Αφήνει υπονοούμενα αυτό το μήνυμα;;;Σε πειράζω...Θα σου έρθω πρώτη πρώτη...Υποφέρω...Από πιάσιμο πάω καλά με τόση γυμναστική...Θέλω λεμφικό,μυοχαλαρωτικό,θερα πευτικό,Σιάτσου και Αγιουβέρντα και αν ξέρεις και κανένα άλλο από τα 1000δες-που χτες έμαθα ότι κυκλοφορούν-μας λες....Quote:
Originally posted by Adzik
τωρα που γυρισα και ειμαι αθηνα......ε...δεν θα σασ αφησω ετσι....θα ερθω κι εγω!!!!!!!!!
....αντε..και οταν με το καλο παρψ και το κρεββατι του μασαζ ....θα κανω και κανενα χαλαρωτικο μασαζακι σε κανενα καλο παιδακι.....αν θελει..:P
Quote:
Originally posted by Andy
έτσι έτσι...Να κυλιστούμε...ολίγον.......θα προσελκύσει;;Κάτι άκουσα για απομάκρυνση......
Quote:
τι κακο ειχαν οι χιπισ?...τα παιδια ηταν πλουσιοπαιδα που ειχαν την ευκαιρια να εκφρασουν τισ καλεσ ιδεολογιεσ τησ ζωησ...
και να ερθουν κοντα στην φυση..:P:P:
..αλλα οπωσ θελετε...χεχε..ε αντε μια φωρα να παω με την πλειοψηφια :):):cool:
Παραήρθαν κοντά στην φύση και στην παραφύσει...Αυτό είναι το κακό.....
Κανονίστε λοιπόν να βρεθούμε στο πρώτο οργανωμένο Καραόκε πάρτυ που θα ακούσετε να παίζει κι ακολουθώ κι εγώ..
Αν και είμαι αυτός που(αν δεν μ\'απατά η μνήμη) πρωτοπρότεινε για Καραόκε λόγω πάρα πολλής δουλειάς και πολύ λίγου πλέον ελεύθερου χρόνου αδυνατώ να την ψάξω-τα 3 καφέ κλαμπ που πήγαινα και τραγούδαγα το έχουν δυστυχώς κόψει το σπορ εδώ και πολλούς μήνες.
Έχω ρωτήσει και λένε πως....\"κάποια στιγμή θα ξαναρχίσουμε\".
Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω βέβαια..
Φιλιά! :)
αα.. εγω ειδικευομαι στο χαλαρωτικο και στο Hot stone therapy massage :)Quote:
Originally posted by kassi_21
Αφήνει υπονοούμενα αυτό το μήνυμα;;;Σε πειράζω...Θα σου έρθω πρώτη πρώτη...Υποφέρω...Από πιάσιμο πάω καλά με τόση γυμναστική...Θέλω λεμφικό,μυοχαλαρωτικό,θερα πευτικό,Σιάτσου και Αγιουβέρντα και αν ξέρεις και κανένα άλλο από τα 1000δες-που χτες έμαθα ότι κυκλοφορούν-μας λες....Quote:
τωρα που γυρισα και ειμαι αθηνα......ε...δεν θα σασ αφησω ετσι....θα ερθω κι εγω!!!!!!!!!
....αντε..και οταν με το καλο παρψ και το κρεββατι του μασαζ ....θα κανω και κανενα χαλαρωτικο μασαζακι σε κανενα καλο παιδακι.....αν θελει..:P
Mike\'s bar-αν δεν με απατά και η δική μου μνήμη-Αμπελόκηποι...Quote:
Originally posted by Sharpedon
Κανονίστε λοιπόν να βρεθούμε στο πρώτο οργανωμένο Καραόκε πάρτυ που θα ακούσετε να παίζει κι ακολουθώ κι εγώ..
Αν και είμαι αυτός που(αν δεν μ\'απατά η μνήμη) πρωτοπρότεινε για Καραόκε λόγω πάρα πολλής δουλειάς και πολύ λίγου πλέον ελεύθερου χρόνου αδυνατώ να την ψάξω-τα 3 καφέ κλαμπ που πήγαινα και τραγούδαγα το έχουν δυστυχώς κόψει το σπορ εδώ και πολλούς μήνες.
Έχω ρωτήσει και λένε πως....\"κάποια στιγμή θα ξαναρχίσουμε\".
Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω βέβαια..
Φιλιά! :)
Θα με κάψεις αγάπη...Βάλε μια κρύα πετρούλα και σου έρχομαι....Άσε δε που οι ειδικές πέτρες κοστίζουν μια περιουσία κανονικά και τα ινστιτούτα προτιμούν βοτσαλάκια του Πηνειού...(και πολλά λέω...Της κάτω ρεματιάς βότσαλα)Όσο για χαλαρωτικό......Σωστός ο παίκτης...Quote:
αα.. εγω ειδικευομαι στο χαλαρωτικο και στο Hot stone therapy massage :)Quote:
Διεύθυνση γνωρίζεις sweety..?Quote:
Mike\'s bar-αν δεν με απατά και η δική μου μνήμη-Αμπελόκηποι...
Έχω πάει κι εγώ στο Mike\'s bar,δεν είναι δύσκολο να βρούμε την διεύθυνση,αλλά δεν κάνει συνέχεια karaoke. Πρέπει να πετύχεις ειδική βραδιά.
Εγώ είπα να κανονίσουμε για κάτι άλλο,πρώτον γιατί είναι δύσκολο να βρούμε τέτοια μέρη και δεύτερον γιατί-απ\'όσα με έχει διδάξει η πείρα μου δηλαδή-στο τέλος θα ανέβουν πολύ λίγοι να τραγουδήσουν.
Αν πάντως κανονιστεί κάτι,εγώ δεν έχω πρόβλημα,για τον χαβαλέ έρχομαι!;)
Λοιπόν γλυκάνετε τις φωνούλες σας με χαμομηλάκι...Πάμε αυτό το Σάββατο....Honey bunny I\'m really not aware of the adress so I supose that we\'ll have to ask.....La-Vita seems to know something more so..... notre dame c\'est a vous!!!!!!!!
Ένα ελληνογαλλικαγγλικό ποτ πουρί
Λοιπόν..Λέω για αυτό το ωραίο Σάββατο μια βραδιά στο καραόκε........Περιμένω συμμετοχές και δεν θέλω ντροπές...Λίγη τομάτα και λίγο γιαούρτι ίσα ίσα ενυδατώνουν την επιδερμίδα!!!!!!!!!!