Quote:
Originally posted by Flamenco
Επειδή ίσως πραγματικά σε έχει ανησυχήσει το θέμα και θέλεις μια απάντηση για να κοιμηθείς ήσυχος:
με ενοχλει να διαβαζω ατακες μονο για τις ατακες.
Νομίζω ότι δε χρειάζεται η τρελή ανάλυση στα post για να συμπεράνεις τη γνώμη μου.
οχι αλλα ηθελα να τη δω γραμμενη.
Από τα πρώτα κιόλας βγαίνει το συμπέρασμα ότι για τον τρίτο ο οποίος απλά θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με την κοπέλα,
εδω αρχιζει το πρωτο λαθος του, μιας και η δοκιμη που θελει να κανει, εχει λιγες πιθανοτητες επιτυχιας, αλλα κανεις δεν μπορει να του πει οχι.
αυτή η εμπειρία είναι πολλές φορές σοκαριστική και σε πολλές περιπτώσεις το μετανιώνει και η ίδια η κοπέλα (και θέτει τελικά το ερώτημα για το αν έκανε σωστά ή όχι).
ναι γιατι οπως το εβαλε, ηθελε απλα ενα φιλο να λεει δυο κουβεντες και οχι να αρχισει ενα λαβ στορυ.
Δικαιωμα του καθενος να οριζει οπως θελει τον εαυτο του, σωστα??
Οτιδήποτε αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά αποτελεί μια μικρή επίθεση στον οργανισμό μας.
αυτος που ειναι ξεκαθαρος στο τι θελει να κανει δεν εχει να βρει καμια επιθεση στον εαυτο του.
Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που είναι συναισθηματικά φορτισμένος εκείνη τη στιγμή να έχει να αντιμετωπίσει ακόμα έναν εχθρό πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. Το είπα όσο πιο απλά μπορούσα.
το προβλημα οπως το βαζεις, ειναι του τυπου και οχι του γκομενου της λιμπερ.
Κατεβαινει σε μια συναντηση για ενα σκοπο και δεν του βγηκε.
Θα επρεπε να ξερει οτι παιζει να φαει τα μουτρα του αμα το γυρισει αλλιως....
Αυτά από την δική μου εμπειρία και μόνο. Δεν υποστηρίζω τίποτε περισσότερο. Στην τελική εσένα σου φαίνεται λογικό να σου πει κάποια κοπέλα ότι της αρέσεις κι εσύ να βάλεις και τη κοπέλα σου στη συζήτηση;
εσυ που διαβασες στο ολο στορυ, οτι η θεματοθετρια της αρεσε ο τυπος??? συναισθηματικα μιλαμε παντα ετσι???
Δυστυχως μπερδευεις πραγματα και καταστασεις που δεν λεχθηκαν ποτε, απο κει ξεκιναει το λαθος σου.
Δοκίμασε και κρίνε μόνος σου...
Δεν χρειαζεται το εχω κανει.
Κι αν μπορέσεις να μου αποδείξεις ποτέ ότι κάτι είναι καλό ή κακό επειδή έτσι, θα έχω κλείσει σαν άνθρωπος.
Δεν υπαρχει καλο η κακο.
υπαρχει θεμιτο η οχι και αυτο ειναι στο καθε ανθρωπο διαφορετικο.
Αν βγω με μια κοπελα και μου πει οτι θελει φιλια μαζι μου, μιας και ειναι με ενα τυπο, θα το σεβαστω γιατι πολυ απλα δεν θα ηθελα να μπλεξω σε μια τετοια κατασταση.
Ακομα και αν δω οτι η κοπελα θελει να παιξει μαζι μου κατι σε συναισθηματικο επιπεδο, θα ηθελα να ειναι ξεκαθαρη με ολους.
Με ενοχλουν τα διπλα παιχνιδια τα οποια παιζονται ειτε σε βαρος μου ειτε σε βαρος αλλων.