Originally posted by Pappas10
Quote:
Originally posted by krino
τωρα ειλικρινα πρεπει να απαντησω???
φωνη βοωντος εν τη ερημω ισως??
η να το παμε ατακα στην ατακα???
α μπα, θα την δω την ταινια μου σημερα δεν θα την χασω παλι.
Ασε που αυριο εχει δουλεια και θελω να την ευχαριστηθω την Κυριακη μου.....
Δίκιο έχεις.. ούτως ή άλλως στις ατάκες δεν σε παίρνει όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Άλλωστε το ξέρω ότι δεν ευχαριστιέσαι τους διαλόγους μαζί μου. Κανείς δεν ευχαριστιέται την ήττα. :P:P:P:P:P:P
τς τς τς....
υπερβολικος οπως παντα....
απλα δεν μου φανηκες καλυτερος απο τον αλμοδοβαρ, προτιμησα να απολαυσω μια ταινια του απο εσενα.
Παλιοτερα ησουν σε καλυτερη φορμα και πιθανον να νικουσες τον αλμοδοβαρ.... κατι οι δουλειες, κατι οι γυναικες κατι σε εχει χαλασει....
δεν ξερω.... δεν ξερω....
Quote:
Originally posted by krino
Λοιπον θα κανω δυο τοποθετησεις,
η μια προς τον παππας και η αλλη πιο γενικη.
1. Παππας, απο το κειμενο σου (τεσπα λεμε τωρα) μου εδωσες να καταλαβω οτι πασχεις απο την ιδια νοσο ολων των ελληνικων οικογενοιων. Δεν ξερεις η δεν μπορεις να μεταδωσεις καποια πραγματα σε ενα παιδι. Προσπαθεις με πεπαλαιωμενες μεθοδους (κατ εμε) νε μεταδωσεις στο παιδι ευγενια, ηθος, αξιοπρεπεια κι αοτι αλλο νομιζεις.
Βλεπω μια λεπτομερεια εδω. Ολα αυτα τα ευγενη χαρακτηριστικα που πρεπει να πανε στο παιδι σου θα μεταδοθουν βασει του δικου σου κωδικα οπως τον εχεις στο μυαλο σου.
Παραδειγμα ο δικος μου ο πατερας μου ελεγε μιαζω οτι αυτο που να σε ενδιαφερει ειναι να μην σε πιασουν κοροιδο αλλα να πιανεις εσυ τους αλλους. Δεν μου ειπε ποτε κατι πχ για αλληλεγγυη προς τους αλλους ανθρωπους.
Γιε μου προσεξε μονο μην γινεις ******* και κομμουνιστης....
Χα! την πατησε, και με αντρα εχω παει (ετσι για το χαιλικι δεν ειμαι γκει) και κομμουνιστης εγινα....
Τουτεστιν οτι θα μεταδωσεις στο παιδι σου θα οφειλεται στον αυστηρα προσωπικο κωδικα τιμη σου.
Εδω εχουμε ενα προβλημα, πως ξερουμε οτι ειναι σωστος?? οτι αντικειμενικα θα μεγαλωσει ενα παιδι με ελευθερο πνευμα και κριτικη???
Το προβλημα βεβαια δεν εισαι εσυ (η και εσυ) αλλα αρκετες απο τις ελληνικες οικογενοιες που τις μεγαλωνουν με χιλια δυο στερεοτυπα και θα παρακαλουσα αυτο να μην το αμφισβητησεις.
Μεγαλωνουν τα παιδια τους με τοσα κομπλεξ που αντικειμενικα μετα δεν μπορουν να ξεφυγουν απο αυτα.
Τα πιο ευαισθητα καταληγουν να ειναι μελη εδω μεσα και συχνοι επισκετες των ψυχολογων....
Τι ειναι ολοι αυτοι δηλαδη αν οχι θυματα οικογενοιακης διαπαιδαγωγησης??
Με τι περιβαλλον και με τι προοπτικες μεγαλωσαν αυτα τα παιδια??
Και εδω ειναι το ζητουμενο αγαπητε και οχι στις θεωρειες που αραδιαζεις.
Τα αποτελεσματα που φερνουν αρκετους νεους ανθρωπους να εχουν ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα ειναι ακριβως αυτη η ανικανοτητα διαπαιδαγωγησης για την οποια μιλαω. Για το αν την εχεις και εσυ θα μας το πεις σε λιγα χρονια βλεπωντας στην πραξη τα παιδια σου που ευχομαι να μεγαλωσεις γερα και χωρις προβληματα.
Έχεις καταλήξει σε συμπέρασμα από το τι πάσχω, αγνοώντας πλήρος τη δική σου πάθηση που ονομάζεται \"αδυναμία να καταλάβω και να ορίσω\". Από που κι ως που και σε ποιό σημείο έδωσα εγώ συγκεκριμένο στίγμα διαπαιδαγώγησης;.
εμ, δεν κανεις και τιποτα αλλο σε αυτο το θρεντ.
Εγώ είπα ότι στο όνομα καμίας \"ελευθερίας έκφρασης\" δεν δέχομαι να μου νομιμοποιήται η αγένεια και η επιθετική (εκφραστικά) συμπεριφορά. Τόσο σε ενήλικες όσο και σε ανήλικους.
μπουρδες και αμπελοφιλοσοφιες ντε κολε.
Αγενεις και επιθετικοι ειμαστε ολοι μας σε παρα πολλες φασεις τις ημερας.
Τι σημαινει αυτο??
Και μαλιστα χωρις να το καταλαβαινουμε κιολας.
Δεν λεω οτι φταιει κατι συγκεκριμενο, ισως οι πιεσεις, ισως κατι αλλο παντως εινα υπαρκτο απο ολους τους ανθρωπους.
Κατσε βρε ανθρωπα, ξαφνικα θελεις να γινουμε κοινωνια αγγελων και να μιλαμε με το σεις και το σας??
καλο θα ηταν ισως, αλλα δεν παιζει τι να κανουμε τωρα???
Που βρήκες εσύ αράδιαζμα θεωριών δεν κατάλαβα. Θεωρίες αραδιάζουν εκείνοι που ονομάζουν ένα αγενές σχόλιο - απροπώ Λίμπερ, όταν φωνάζεις σε δημόσιο χώρο και ειρωνεύεσαι κάποιον είναι αγενές. Δεν είναι το ΤΙ λες μόνο αλλά και το ΠΩΣ - \"ελευθερία έκφρασης\".
χμμμ εγω ειμαι κατρχην ειρωνας των παντων,
κοιδωρω και κοροιδευω τους παντες και πανω απο ολα τον εαυτο μου.
Δεν αντιλαμβανομαι το προβλημα ξερεις....
μαλλον εχουμε διαφορετικη κουλτουρα.
Τέλος, μετρίασε τις κρίσεις σου περί στερεοτύπων, ιδίως όσο ανάγεις αυτήν την κουβέντα σε προσωπική αντιπαράθεση σε συνάρτηση με τη θέση μου. Η ευγένεια Κρίνο δεν είναι στερεότυπο, είναι θέση και έκφραση.
οπως ισως γνωριζεις (η θυμασαι) δεν ειμαι φανατικα ευγενικος...
Στερεότυπο είναι εξ\' ίσου και το να λειτουργείς μόνο αντίθετα από τα στερεότυπα. Απλά αυτό είναι το στερεότυπο της άλλης πλευράς.
μαστα.....
δεν την γλυτωνω με την καμια ετσι???
οτι και να κανω εγω θα ειναι στερεοτυπο....
ε αφου ειμαι χαμενος για χαμενος.... ας παει και το παλιαμπελο.
Τέλος, στα ερωτήματα που βάζεις, η απάντηση μου είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Υπάρχουν παιδιά που κατέληξαν σε ψυχιατρεία επειδή εφαρμόστηκε το όποιο στερεοτυπικό μοντέλο διαπαιδαγώγησης. Υπάρχουν παιδιά που κατέληξαν σε ψυχιατρεία επειδή εφαρμόστηκε το \"φιλελεύθερο\" ή όπως αλλιώς ονομάζεται το μοντέλο διαπαιδαγώγησης που λες.
αρα φτασαμε παλι στο μηδεν απο εκει που ξεκινησαμε...
Αν όμως θέλεις να γίνω λίγο προκλητικός, πολύ λιγότερα παιδιά των προηγούμενων γενιών με τα \"στερεότυπα\" που απορρίπτης συλλήβδην κατέληξαν σε ψυχιατρεία απ\' ό,τι σήμερα με τις \"φιλελεύθερες\" μεθόδους ανατροφής.
θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι οι κοινωνιες του τοτε ηταν πολυ διαφορετικες με του σημερα.
Ακομα και αν λαβεις υποψη σου το γεγονος οτι ο αλλος δεν εχει να φαει, τα ψυχωπλακωματα τον μαραναν.
Και πριν σπεύσεις να μου αποδώσεις ελαφρά τη καρδία τον τίτλο του \"συντηριτικού\", απλά να σου πω ότι η δική μου θέση, έτσι όπως εκφράζεται για πρώτη φορά, είναι στη μέση. Δεν είμαι θιασιώτης του ξύλου και της επιβολής και του \"τσιμενταρίσματος\" του μυαλού του παιδιού με στερεότυπα και προκαταλήψεις σαφέστατα. Είμαι όμως υπέρ του ελέγχου και της καθοδήγησης του παιδιού μέσα από την κουβέντα και την παροχή κινήτρων.
πφφφφφφφ μια ζωη μεσοβεζικος ησουν....
εμενα μου αρεσει να παιρνω θεση και συγκεκριμενη για τα παντα στην ζωη μου.
ΑΝτιθετα με τα οσα μου προσαπτεις περι \"τσιμενταρισματος\" εχω γραψει αρκετες φορες περι του να ανοιγονται πολλες προοπτικες στην σκεψη του μυαλου του παιδιου, πραγματα που δυστυχως η μυωπικη σου αντιληψη του καταλαβαινω οτι μου αρεσει τα προσπερασε...
Η ευγένεια, η άμιλλα, η ηρεμία και τόσα άλλα, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι συστατικά ενός σωστού και ισσοροπημένου ανθρώπου. Και αυτή είναι η δική μου αντίληψη περί διαπαιδαγωγικής ορθότητας, ότι δηλαδή στηρίζεται στις παραπάνω αρχές. Σαφέστατα και η ελευθερία της έκφρασης είναι μία από αυτές τις αρχές. Αλλά σου εξήγησα ήδη ότι υπάρχουν περιορισμοί σ\' αυτήν, όπως και σε κάθε ελευθερία, από τη στιγμή που λειτουργεί μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων.
θα ξαναπω οτι ολα αυτα ειναι κουφια λογια, εαν δεν συμπληρωνονται απο συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες.
Για παραδειγμα το αφεντικο μου εχει ολα τα χαρακτηριστικα που αναφερεις.
Παρολα αυτα ζηταγα αυξηση 6 μηνες και παιζοταν αν θα την επαιρνα. Ισσοροπουσε αυτος αλλα η τσεπη μου το ηξερε.
Λοιπον?? και αυτος ευγενικος δεν ειναι?? και πρεπει εμενα να με νοιαζει αυτο??? πας να μας τρελανεις???
Για να μην μακρυγορούμε άλλο η θέση μου ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ είναι απλή. Το κοριτσάκι ήταν αγενές γιατί έκανε φωναχτά ένα κακόβουλο και ειρωνικό - υποτιμητικό σχόλιο σε κάποιον/α άλλον/η μέσα σε δημόσιο χώρο.
να φωναξεις την αστυνομια αλλη φορα.
Το κοριτσάκι ήταν 10 χρονών, σε μία ηλικία δηλαδή που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να γνωρίζει τη διαφορά ευγένειας και αγένειας, ΠΕΡΑ από τα στερεότυπα. Αν πήγαινε στην Άτζικ και της έλεγε \"κοριτσάκι, το δάχτυλο του μεγάλου σου ποδιού είναι άσχημα βαμένο\" τότε θα ήταν ευγενική. Ο ΤΡΟΠΟΣ όμως ήταν αγενής και εμφάνισε έλλειψη παιδίας. Που τόσο χρειάζεται η παιδεία για να μπορείς να διαχειριστής την όποια ελευθερία σου.
δεν μπορω να ειμαι τοσο αποστειρωμενος οπως εσυ δυστυχως για σενα.
Προσωπικα εαν ημουν στη θεση της ατζικ, ισως να επιανα κουβεντα με το πιτσιρικι να δω τι ακριβως σκεφτεται.
Εκει πιθανον να εβγαζα συμπερασμα. Ετσι οπως καταληγεις το βρισκω πολυ επιφανειακο.
Αυτά ως προς τη θέση μου η οποία απέχει παρασάγκας από την \"διάγνωση\" που της κάνεις (άλλωστε είναι εμφανές ότι δεν διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις τι γραφω και από το πρώτο μου κείμενο) και τα άσχετα που λες.
τι να σου κανω βρε αδερφε??
εκπεμπεις αλλου....
Quote:
Originally posted by krino2. Ειμαι υπερ μια ελευθεριακης διαπαιδαγωγησης των παιδιων χωρις ακριβως αυτο να σημαινει οτι κανουν ακριβως οτι θελουν. Υπαρχει μια παρεξηγηση εδω.
Ενα παιδι αμα το αφηνεις μονο του σιγουρα θα κανει οτι θελει αλλα θα ειναι λαθος.
Το παιδι δεν πρεπει να κανει οτι θελει αλλα να βρισκει μπροστα του πραγματα που ΘΑ θελει.Να ειναι μεσα σε επιλογες που θα τις επιλεγει και οχι θα τους τι πασαρουν οι Χ Παππας....
Μάλλον δεν ξέρεις τι λες πάλι. Δηλαδή ένα παιδί που θα βρίζει και θα θέλει οι βρισιές του να αντιμετωπίζονται με θαυμασμό θα πρέπει να βρίσκει μπροστά του θαυμασμό και όχι νουθεσία;
ουτε θαυμασμο ουτε νουθεσια.
Επικοινωνια και διαλογος, αυτο ειναι η ουσια.
Οι ανθρωποι πρεπει να ανταλλασουν μυνηματα μεταξυ τους, δεν εχει σημασια τι τυπου.
Απλα εσυ εχεις κουτακια στο μυαλο σου και κωδικες που αδυνατεις να υπερβεις.
Ο \"Χ Παππάς\" φίλε Κρίνο δεν \"πασάρει\" τίποτα. Προτείνει και προσπαθεί να εξηγήσει στο παιδί την αξία της πρότασης. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτει συλλήβδην την επιλογή του παιδιού.
ενω εμεις πλαθουμε κουλουρακια ετσι???
λαμπρα...
Quote:
Originally posted by krinoΕμμενω σαφεστατα οτι τα παιδια πρεπει να αποκτησουν εμπειρισμο και με την γνωση διπλα τους να μαθαινουν στοπως ειναι η ζωη.
Εγω τουλαχιστον ετσι εγινα ανθρωπος και ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου ετσι οπως ειμαι σημερα.
Στα 10 σου χρόνια ξεκίνησες την εμπειρική σου προσέγγιση Κρίνο;;; Γιατί εσύ ο ίδιος λες ότι είχες αρκετά στενή παρακολούθηση από τον Πατέρα σου και νουθεσία. Ή κάνω λάθος;;;
οχι πολυ σωστα το λες.
Παρολα αυτα εκρινα οτι τραβαω στραβο δρομο και αναγκαστηκα να φτιαξω μονος μου τον εαυτο μου.
Αυτο ηταν πολυ επιπονο για μενα γιατι δεν ειχα στηριξη απο πουθενα, αντιθετα ειχα πολεμο.
Για το ποτε ξεκινησα την εμπειριστικη μου προσεγγιση η απαντηση ηταν στα 12 μου.
Τοτε αρνηθηκα τις επιλογες των δικων μου και τραβηξα τον δικο μου δρομο.
Στα 12 μου αρνηθηκα να παω σε γαμο ξαδερφης μου δηλωντας απο τα 12 μου αθεος.
Αν νομιζεις οτικανω πλακα, σε πληροφορω οτι για αυτη μου την επιλογη εφαγα βρωμοξυλο και εμεινα μια βδομαδα κλειδαμπαρωμενος. Δυστυχως τους ειχα κανει ρεζιλι με την απουσια μου.
Εκτοτε συνεχιζω ακριβως στο ιδιο πνευμα και νιωθω περηφανος για ολη την μεχρι τωρα πορεια της ζωης μου.
Κι εγώ είμαι υπέρ της εμπειρικής προσέγγισης μέχρι όμως ενός σημείου φίλε μου.
εγω δεν βαζω ορια... ισως ακομα και αν αυτο εχει να κανει με τον θανατο. Η εμπειρια ειναι εμπειρια. Η την ζεις η δεν την ζεις.
Είπαμε, εμπειρία δεν είναι το τι κάνεις αλλά το τι καταλαβαίνεις.
φυσικα, αμα ειναι να κανουμε για να πουλαμε μοδα...
Και ένα παιδί δεν έχει ακόμα διαμορφώσει αντίληψη ώστε να καταλάβει εμπειρικά ορισμένα πράγματα, τα οποία θα πρέπει να τα δώσουν οι γονείς του από τη δική τους εμπειρία.
εγω παντως τους γονεις μου δεν τους εμπιστευτηκα ποτε μου.
Και αν θες την γνωμη μου σημερα καλως εκανα.
Η αρχη εγινε οταν με βαφτισαν, οταν ρωταω την μητερα μου, πως τολμησες, επειδη με εχει μαθει πλεον απλα κουναει το κεφαλι της...
Εαν κανω παιδι, θα χαρω εαν με αμφισβητησει απο την κουνια του, τοτε θα ξερω οτι ειναι σιγουρα δικο μου.
Quote:
Originally posted by krinoΠειραματιζομουνα παντου και στα παντα. Μαθαινα τι μου κανει καλο και τι οχι και προχωρουσα. Απορριπτα βασει της εμπειριας μου και οχι απο αυτο που μου ελεγαν.
Δεν εγινα ομοφυλοφιλος οχι γιατι μου το πλασαραν σαν κακο (φτου κακα) αλλα γιατι εγω το δοκιμασα.
Δε φοβηθηκα σε τιποτα και δεν σκοπευω να φοβηθω ποτε μου.
Καλά ρε ατρόμητε Κρίνο...
ειμαι??? ειμαι???
στα 10 σου πειραματίστηκες με την σεξουαλικότητα σου και την ομοφυλοφιλία;
ποτε δεν το ειπα αυτο, αλλα αφου ρωτας στα 23 μου...
Κατάλαβες γιατί δεν ξέρεις τι λες τώρα;
οχι ειλικρινα, αν καταλαβεις εσυ να μου πεις.
Για όλα υπάρχει μία ηλικία. Αλλά ακόμα και έτσι όπως το παρουσιάζεις, κάποια πράγματα μας τα μαθαίνουν οι άλλοι ούτως ή άλλως. Εμπειρικά δεν μαθαίνεις να γράφεις... τουλάχιστον καλά. Πας σχολείο και σε μαθαίνουν οι δάσκαλοι για παράδειγμα.
καποια πραγματα, τα πιο σημαντικα τα μαθαινεις εμπειρικα.
Και αυτο ειναι πως να περπατας την ζωη.
Αν δεν μαθεις αυτο η γραφη και η αναγνωση σου περισευει.
Για άλλη μία φορά, είμαι ΥΠΕΡ της εμπειρικής προσέγγισης από τη στιγμή που έχεις την ΠΑΙΔΕΙΑ να μετουσιώσεις τις εμπειρίες σου σε αντίληψη. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ομώς δεν μπορεί να είναι ΜΟΝΟ απόρρεια προσωπικής εμπειρίας και πειραματισμού. Αυτή είναι η θέση μου και δεν νομίζω ότι διαφωνείς, απλά - ως συνήθως - λες τα δικά σου.
οχι ετσι πως το γραφεις συμφωνω, μονο που ειναι ασαφη η παραπανω παραγραφο. Κατι της λειπει...
Quote:
Originally posted by krinoΜε αυτη την διαδικασια του εμπειρισμου, των διεξοδων πιστευω οτι τα παιδια δοκιμαζουν τις αντοχες τους χωρις αυτο να σημαινει οτι παμε σε παραλογισμους. Δηλαδη δεν το αφηνουμε να δοκιμασει να πεταξει απο τον 5ο οροφο για ευλογους λογους. Του ανοιγουμε ομως τους οριζοντες να δοκιμασει τι μπορει να καταφερει.
Του λεμε οτι το να προσπαθησει κατι και να πειραματιστει σε αυτο ειναι το παν και οχι να τα καταφερει στην προσπαθεια του αυτη.
Εντεινουμε και επικεντρωνουμε στο να προσπαθει ολα και τα παντα δινωντας να καταλαβει οτι εχει ιδια σημασια και το να τα καταφερει οπως και να μην τα καταφερει λεγωντας οτι σημασια εχει η εμπειρια που αποκομισε και οχι τι καταφερε.
Ωραίο το λογύδριο σου αλλά εξήγησε μου τι ακριβώς ορίζοντες περιορίζει το \"δεν σχολιάζουμε μεγαλόφωνα και ειρωνικά ανθρώπους στο μετρό\".
δεν ειναι αυτο το κεντρικο μου προβλημα αν θες.
Εμενα αυτη η ιστορια μου κανει κλικ σε κατι αλλο.
Το παιδι βρηκε ενα κωδικα να επικοινωνησει και για μενα αυτο ειναι το σημαντικο.
Εσυ εχεις κολλησει σε μια σκατοευγενια την οποια προσωπικως την εχω χεσμενη.
Σε πληροφορω τα αλλα παιδακια που θα καθονται ησυχα σαν ρομποτ, τα φοβαμαι πιο πολυ.
Όπως επίσης έχε υπ\' όψιν σου ότι ορισμένες φορές οι άνθρωποι κρίνουν (πρόσεχε ΚΡΙΝΟΥΝ όχι κρίνονται) και εκ\' του αποτελέσματος, ακόμα και τον εαυτό τους.
αυτο σε εμενα ειναι οδηγος για παρα πολλα χρονια.
Τα παντα τα κρινω εκ του αποτελεσματος.
Τώρα αν ο κάθε γονέας έχει εξασφαλίσει ότι το παιδί του δεν θα χρειαστεί ποτε να έχει αποτέλεσμα σ\' ό,τι κάνει και ότι η εμπειρία αρκεί... τότε εντάξει. Μαζί σου.
μην εισαι αφελης,
παντα υπαρχει αποτελεσμα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Quote:
Originally posted by krinoΔυστυχως η κοινωνια μας ειναι ανταγωνιστικη και προαγει στους παντες οτι σε ολα μας πρεπει να ειμαστε ανταγωνιστικοι εξασφαλιζοντας μας ενα σιγουρο δρομο προς το ψυχιατρο.
Γιατι ειναι προφανες οτι αμα εχεις 1 ζευγαρι καινουρια παπουτσια και 3 ξυπολητους ενας θα τα φορεσει, οι υπολοιποι με τα μπαλωμενα. Ο ενας τα βολεψε, οι αλλοι στα ψυχοφαρμακα....
Προσωπικα δεν εκανα και δεν κανω την χαρη σε κανενα να με κανει να τρεχω σαν το αλογο, εχω μαθει οτι το μυστικο της ζωης ειναι αλλου και αν ειχα παιδια να εισαι σιγουρος παππας, οτι θα μεγαλωνανε χωρις ουτε ενα κομπλεξ...
Και φυσικα πολυ θα το ευχαριστιουμουνα αν σου ελεγαν για τα νυχια σου...
:P
Μαζί σου σε όλα αυτά μόνο που είναι άσχετα με το θέμα μας. Το να είσαι ευγενικός δεν σημαίνει ότι τρέχεις ούτε φυσικά ότι είσαι ανταγωνιστικός.
τα ειπαμε αυτα και πριν.
Τώρα για το πως θα μεγάλωνες τα παιδιά σου, μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά - όπως πάντα - δεν με πείθεις μιας και το παράδειγμα σου είναι ατυχές. Σπανίως εμφανίζω τα νύχια μου δημοσίως γιατί σιχαίνομαι τα ανοιχτά παπούτσια.
ε οκ, μην εισαι απολυτως, στην παραλια τι φορας δηλαδη?
κουστουμι και σκαρπινια??
Οχι οτι δεν ηταν ενδιαφερουσα σκηνη, αλλα δεν θα ηθελα να σε γελοιοποιησω...
Ας μεινουμε με την θετικη σου εικονα την οποια εχω στο φορουμ.
Μουάτς
οξω ρε,
ως συνηθως θα εισαι αξυριστος,
τουλαχιστον την τελευταια φορα αυτο διαπιστωσα και εχω ευαισθητη επιδερμιδα.
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.