Καλά τότε εμείς θα είμαστε εδώ μπορείς να ανοίγεις το ίδιο θέμα ξανά και ξανά και ξανά
Printable View
Οχι απλά ενα είναι σίγουρο...όσο εξακολουθείς να μην κάνεις τίποτα διαφορετικό απ'αυτό που έκανες μέχρι σήμερα
Τίποτα καινούργιο δεν πρόκειται να συμβεί από αυτό που συνέβαινε μέχρι χθες.!
:)
Σωστό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα καινούριο βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Και απορώ γιατί τραβάω τόσα πολλά δεν έκανα κακό σε κανέναν.
Σου μιλάει πολύ ωραία η thura7,σχεδόν ένιωσα το συναίσθημα που στο έγραψε...
Και εγώ νομίζω ότι μία καλή ψυχοθεραπεύτρια θα σε πήγαινε πιο μπροστά....
Εκεί που πας στα ΚΨΥ επειδή έχω πάει και εγώ-δεν κάνουν δουλειά!
Προσπάθησε να αποκτήσεις λίγα οικονομικά για να πας σε μία ψυχολόγο της προκοπής!
Και μη νομίζεις ότι όλα θα γίνουν σε μία ημέρα-πρέπει να κάνεις υπομονή!
Κάνε αυτά που σου λέμε και θα δεις ότι σιγα σιγα θα νιώθεις καλύτερα!
εγω πιστευω οτι εχεις θεμα επικοινωνιας γενικοτερα πχ αν σου ανεθεταν να κανεις περιγραφη μιας καταστασης πχ να παρουσιαζες ενα κοινωνικο γεγονος αυτοι που θα σε ακουγαν θα τραβαγαν τα μαλια τους
Εγώ ένα ξέρω ότι μια ζωντανή νεκρή έτσι θα περιέγραφα την ζωή μου.
Zω σαν να περιμένω να πεθάνω και είμαι μόνο 39 χρονών.
Βρε Όλγα μου, ξέχνα για λίγο ότι έχει γίνει και ''προχώρα'' λίγο μπροστά..κάνε μια προσπάθεια ίσως σου φαίνεται δύσκολο τώρα μα δεν έχεις να χάσεις τίποτα.....
.... κι άλλες γυναίκες είχαν τέτοια και χειρότερα προβλήματα..να χαίρεσαι που έχεις την υγεία σου..οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανεκτικοί και έχουν καλή πρόθεση.. μη παρακαλάς να πεθάνεις..
μόνη σου λες πως δεν σε πήραν τα χρόνια και δίκιο έχεις..βάλε ένα στόχο ..π.χ. να χάσεις βάρος ή να κάνεις νέους φίλους..δεν είναι όλοι κακεντρεχείς και κομπλεξικοί..
Νομίζω ότι έτσι θα πάει η ζώη μου δυστυχώς είμαι πολύ άτυχη. Μέσα στην μιζέρια και στην μοναξιά. Θα ζήσω με τους γονείς μου μέχρι αυτοί να πεθάνουνε και μετά ποιος ξέρει ίσως να πεθάνω και εγώ. Δεν έχω δουλειά δεν έχω σχέση δεν έχω φίλους δεν έχω κοινωνική ζωή. Όλα μαύρα και άραχνα. Στα 27 μου με ήθελε ένας ρώσος να με παντρευτεί και τον συμπαθούσα και εγώ. 'Ηταν φοιτητής εδώ. Δεν τον ήθελε καθόλου όμως ο μπαμπάς μου και έτσι τον 'έδιωξα΄και εγώ. Πόσο το μετάνιωσα τώρα θα είχα και 3 παιδιά. Μου φαιρότανε πάρα πολύ ωραία. Ήταν ο μόνος που με ανεχότανε σε αυτή τη χάλια κατάσταση που είμαι τώρα.
Ολγα δες λίγο αυτό το ντοκιμαντέρ,θα σε βοηθήσει σίγουρα!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=TlgMmWR-egM
Βρε δεν μας χέζεις λέω εγώ...που θα σου απαντήσουμε γιατί δεν παντρεύτηκες τον Ρώσο..................
το ντοκιμαντερ είναι 1.30 ώρα,αντί να φροντίσεις τον εαυτό σου μας την λες και από πάνω που σε βοηθάμε!.......
Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις καλά γιατί απλώς ΔΕΝ θέλεις!
Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου!
Βρε δεν ντρέπεσαι λέω εγώ που μίλας έτσι . Και τι έχω και δεν είμαι καλά. Λάθος σε πληροφορήσανε χαίρω άκρας υγείας. Η βοήθεια σου είναι άχρηστη γιατί με αντιμετωπίζεις σαν άρρωστη ενώ δεν είμαι. Είμαι μια χαρά απλά με απασχολούνε ορισμένα θέματα και η βοηθειά σου δεν είναι η αναμενόμενη και δεν είναι και επικοδομητική γιατί απλά δεν ξέρεις και δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημά μου. Και γιατί να μην ασχοληθείς μαζί μου με όλους ασχολούμαστε στο φόρουμ όταν θέτουν μια ερώτηση. Για πρόσεχε τα λόγια σου μην έρθω εκεί και σε ξεμαλλιάσω.
Στο κάτω κάτω το φόρουμ εδώ είναι για να λέμε ότι μας απασχολεί και όποιος θέλει απαντάει για να πει την γνώμη του να βοηθήσει από το φόρουμ δεν μπορεί εκτός και αν από τις εμπειρίες του ξέρει τίποτα παραπάνω.
Τι θα πει δεν πρόκειται να γίνω καλά γιατί είμαι άρρωστη και δεν το ήξερα για πρόσεχε τι λες!
Τι ντοκιμαντερ, σε ευχαριστώ μεν για την προσπάθεια αλλά δεν πιστεύω ότι αυτή η βλακεία έχει σχέση με το πρόβλημα μου και είναι άσχετο με το θέμα μας.
Το ντοκιμαντερ ειναι παρα πολυ ενδιαφερον εχει να κανει με το οτι σκεφτεσαι το ελκεις κιολας!Πρεπει να εισαι προβληματικος για να δεις κατι τετοιο?