Πώς να σταθεί ρε Ταλιμπάν; Όπως στέκονται τόσοι πενηντάρηδες με 30άρες δίπλα τους! Ούτε η γιαγιά μου δεν είχε τέτοια οπισθοδρομικά μυαλά!
Printable View
Συνελθε γτ εισαι πολυ εγωιστης κ χοντροπετσος. Τη μανα σου δε τη σκεφτηκες? Χωρια οτι εχει και παιδι. Θα πας να γινεις μπαμπας? Και ως ποτε θα συνεχιζεται το κρυφο σχολειο?
Αυτη πρεπει να βρει εναν μεγαλυτερο, να ναι φτιαγμενος, να εχει κ μια προοπτικη. Οχι να χει το μυαλο σε σενα. Εσυ εισαι ελευθερος σκοπευτης κ εχεις ολο το χρονο μπροστα σου, αυτη ειναι σε αλλο καπελο τελειως. Ειναι μανα πανω απ ολα, δεν ειναι να κοιταει που θα τον χωσει. Και νομιζεις οτι θα ναι μια ζωη οπως τωρα? Η γυναικα μετα τα 38 δε βλεπεται. Κ πολυ ειπα. Λιγες ειναι αυτες που διατηρουνται. Ποιος μου λεει εμενα οτι σε 1 χρονο δε θα γινει κρεμασταρ και μολις κυκλοφορανε τα πιπινια θα ειναι το μυαλο σου αλλου? Πιστευεις θα κρατησει η 50ρα τον νεαρο για πολυ ακομα? Εγω απορω πως σε ελκυει η 50ρα, θα σ εχει κανει αστερι φαινεται κ δε βλεπεις τη μυτη σου!
Και πρεπει να κανω αυτα που θελει η μανα μου και η καθε μανα? Αν κατι θες να το κρατησεις κρυφο μια χαρα το κρατας. Ασε που μου ειχε πει πολλες φορες οτι εκεινη εδω και καιρο ειχε φυγει απο αυτον τον δρομο του να βρει δλδ καποιον. Ειχε αποφασισει να αφοσιωθει στην οικογενεια της. Και τωρα παλι εκει λεει θελει να επιστρεψει. Τελοσπαντων.. υπαρχει διαφορα αποψεων προφανως..
Τα βραδια παντως ειναι χειροτερα τα πραγματα...
Kαι πολυ καλα σκεφτεται, ειδικα αν εχει κοριτσι, γτ δεν ειναι ευκολο να βαλεις ξενον ανθρωπο στο σπιτι. Εγω σου προτεινω να μη σκεφτεσαι μονο το τομαρι σου και αν θες να κρατησεις μια φιλια εφοσον σου αρεσει η παρεα της. Δεν ειναι αναγκαιο να της τον χωνεις οποτε βρισκοσαστε. Αφου λες οτι το χεις τοσο ευκολο το σεξ εκει στο χωριο, κανε σεξ αλλου. Παντως 30ρης με 50 μονο τη βισση ξερω.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μνημονιο με προλαβες . . .
Κερασι
Μην απαντας αφου σε χαλαει τοσο.. χαρη θα μας κανεις!
ελεος....................
Nαι βρε ολοι οι νεοι ονειρευονται μια 50ρα στο κρεβατι τους! Αστην ησυχη τη γυναικα να κοιταξει την οικογενεια της γτ σκεφτεσαι μονο την παρτη σου.