Originally Posted by
Τramonto
θεοτετοια.......ρε συ.... πάρε φόρα και θεοαερισου τα μας λιγο...θα σου κανει καλο...
εισαι εκτος θεματος (η ουσια ηταν να εκφραστω η οχι και μερικοι κολλησετε στη σχεση μου με αυτον, που στη τελικη εγω και οι δικοι μου ανθρωποι την ξερουν και ξερουν ποσο με γουσταρε και ξερουν το προβληματακι του με τις γυναικες), και γενικα εισαι εκτος ιδιοσυγκρασιας της ολης φασης, δεν το χεις......Δεν το χεις με τη ψυχολογια των ανθρωπων, γραφε καλυτερα σε φορουμ για καλλυντικα, οσες φορες εχεις πεταχτει να γραψεις ηταν οτι να ναι και δεν βοηθουσε,πραγματικα αστο, πιασε την εκκλησια και μην ασχολεισαι με ψυχολογια.θα σου κανει καλο....
και επειδη απ οτι φαινεται, εφοσον δεν λες και τιποτα σημαντικο και ουτε θες να βοηθησεις στην ουσια- ισως να εχεις αναγκη να πεταγεσαι σε θεματα αλλων ανθρωπων μονο και μονο για να σταξεις χολη για να νιωσεις "ανωτερη" υπο τη προστασια μιας οθονης,καλυτερα μη γραφεις γιατι χανεις τζαμπα ενεργεια.
Τουλαχιστον με εμενα μη ξανασχοληθεις γιατι δεν το κατεχεις το θεμα, δεν εχεις ιδεα τι ειναι ενας ναρκισσος ερωτυλος, ισως να μην μπορεις κιολας να καταλαβεις δεν πειραζει καθολου, μην απαντησεις καν αστο γενικα ΑΣΤΟ.θα σου κανει καλο....
εγω θα σου προτεινα ταινιες "πονηρου" περιεχομενου αλλα δεν ειναι καταλληλο φορουμ για τετοια αμαρτωλα πραματα θεοτετοια παιδι μου...