Του εκανα και ψιλοτροποποιησει ειχε ενα Bug:D
Printable View
Του εκανα και ψιλοτροποποιησει ειχε ενα Bug:D
Κατα λάθος τροποποίησα το ήδη υπάρχον μήνυμα keep ! Είμαι ξενυχτισμένη απο χτες ! Να μην το ξαναγράψω, μιας και δεν έλεγα κάτι σημαντικό !
Σορυ πάντως !
quote ήθελα να κάνω ! αντε να πάω για ύπνο ! :P
Ναι αυτο διορθωνα μολις τωρα..καθως και τη βαση που πρεπει να ξεκιναει απο 7...καλα εχω σκουριασει πολυ...
Αν διαβάζαν μόνο εμάς καλά θα ήτανε !!Quote:
Originally posted by NikosD.
Εμένα με προβληματίζει η συμμετοχή κάτω των 18 και κυρίως η μία συμμετοχή που βλέπω στην ψηφοφορία, κάτω των 15.
Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ελέγξουμε τις ηλικίες πριν την εγγραφή των μελών, ωστόσο, μιας και αυτό δεν είναι εφικτό, ας θυμόμαστε όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι μας διαβάζουν και τέτοιες ηλικίες.
Τι άλλο βλέπουν τα μάτια τους δεν ξέρω !
ναι , ή να τη βάλεις μετά το αποτέλεσμα !Quote:
Originally posted by keep_walking
Ναι αυτο διορθωνα μολις τωρα..καθως και τη βαση που πρεπει να ξεκιναει απο 7...καλα εχω σκουριασει πολυ...
Πολυ σωστα ναι
:)
Συμφωνώ Κλειώ.Quote:
Originally posted by Kleiw
Αν διαβάζαν μόνο εμάς καλά θα ήτανε !!Quote:
Originally posted by NikosD.
Εμένα με προβληματίζει η συμμετοχή κάτω των 18 και κυρίως η μία συμμετοχή που βλέπω στην ψηφοφορία, κάτω των 15.
Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ελέγξουμε τις ηλικίες πριν την εγγραφή των μελών, ωστόσο, μιας και αυτό δεν είναι εφικτό, ας θυμόμαστε όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι μας διαβάζουν και τέτοιες ηλικίες.
Τι άλλο βλέπουν τα μάτια τους δεν ξέρω !
Εγραψα το μήνυμα ορμώμενος από μια ιστορία που διάβασα η οποία συνέβη πρόσφατα στη Φιλανδία, όπου ένας νεαρός, πυροβόλησε και σκότωσε συμμαθητές του, έχοντας επηρρεαστεί από κάποιο παιχνίδι.
Στο φόρουμ του e-psychology, θα θεωρούσα ως εν δυνάμει επικίνδυνα μηνύματα κάποια που αφορούν αυτοκτονίες και κάποια που αφορούν εύκολες προτροπές να πάρουμε ή να μην πάρουμε φάρμακα.
Δεν υπονοώ ούτε καταδεικνύω συγκεκριμένους ανθρώπους/μέλη. Απλώς σκέφτομαι φωναχτά, θυμίζοντας παράλληλα και τους όρους χρήσης αυτής της κοινότητας.
...έτσι.
...και αλλιως.
;)
Keep , αφου το έχεις το excel-άκι , πες, πόσο έγινε τώρα ο M.O. ?
29,82609 σημαδιακη ηλικια μαλλον τα 30:)
49 οι ψήφοι και ο ΜΟ ακόμη πιο κοντά στο 30 : 29,96
καθώς μεγαλώνω εγώ , μεγαλώνει και ο Μ.Ο. .............. :P :cool:
25 kai 5 meres!